Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P23e55t41r 10Č56e84j41k89a

30. 10. 2020 18:34

Základní chybou vaší úvahy je, že ty barbarské vraždy spojujete pouze s karikaturami. Já jsem přesvědčen, že mají hlubší příčinu - a to v tom, jak se k věci po vraždě toho učitele (kterému nešlo o karikatury, ale o základní hodnoty francouzské společnosti a navíc muslimům dal možnost se dané části neúčastnit, tedy dal jim ústupovou variantu) postavil například francouzský prezident. V tuto chvíli se začíná čím dál víc ukazovat, že jde o civilizační střet svobodné západní společnosti s netolerantním barbarským systémem, který nerespektuje zásadní a elementární pravidla (které mimochodem respektují i takové totalitní režimy jako je Čína či Severní Korea)..... tím elementárním pravidlem je teritorialita práva. Islámské právo platí tam, kde si ho země dala do své legislativy, ale neplatí ve Francii ani v Evropě. Tzn. fakt, že korán zapovídá nějaké chování a nějaké země ho na základě toho zapovídají také, neznamená, že to jednání je zapovězeno a zakázáno ve Francii, či jinde v Evropě. Evidentně to nechápe ani šílený Erdogan, když chce francouzské karikatury (které podléhají výhradně francouzskému právu) hnát k tureckému soudu......

17 0
možnosti
MR

Pokud chcete s někým žít v míru, respektujte ho. Včetně minisukní, vepřového, alkoholu, práva žen na výběr partnera a třeba zesměšňování náboženských symbolů. Pokud to nerespektuje, dáváte najevo, že v míru žít nechcete.

12 0
možnosti
SV

a táhněte odkud jste přišli

2 0
možnosti
Foto

Joo takže máme dělat ústupky a muslimové pak přestanou zabíjet :D :D Muslimové mají povinnost nastolit právo šaría. Prakticky jediná efektivní metoda jak šaríu lidem vnutit je zastrašování/vyhrožování smrtí (terorismus). A když muslimové uvidí, že děláte ústupky a terorismus tedy funguje, tak jej budou používat dál, až dokud svět neovládne islám. Ačkoliv si to neuvědomujete, tak svojí hloupostí a zbabělostí nepřímo terorismus podporujete.

A každá akce je zároveň reakce na něco jiného. Karikatury jsou taky reakce. A když (ve svém omylu) říkáte, že karikatury jsou akce a vraždění "jen reakce", tak tím svádíte zodpovědnost na oběti. Což je nechutné.

14 0
možnosti
VR

Teda, vy kdybyste žil o několik desítek let dříve, tak byste si určitě velice dobře rozuměl s Daladierem a Chamberlainem!

9 0
možnosti
SV

Tak dnesRvRvRv. To je chcete omlouvat i za ty zmlácené holky co měli minisukně. Taky je to urazilo, jako ostaně všechno. Prostě tu pakáž bych vypráskal z celé evropy i s tím jejích pedofilním mohamedem.

14 0
možnosti
JS

Ono je hlavně uráželo, že ty holky o ně nejevily zájem, protože jejich hukot v kládě byl nesporně velký. Když holt čučí na jutový pytle....

0 0
možnosti
OF

Mně se ty karikatury nelíbí, včetně těch dřívějších, zesměšňujících křesťany.

Jsou za hranici vkusu. Kde se hrabou na Dikobraz.

Nicméně svoboda slova má přednost.

6 0
možnosti
ZZ

Když oni si ti novináři myslí, že si mohou dovolit vše.

Více méně jim to vždy procházelo a soudy je chránily.

;-(;-(;-(

0 6
možnosti
ZH

Zůstaňte v klidu, muslimy uráží kde co. Pokud to nebudou karikatury Mohameda, najdou si jiné důvody - třeba, že máte psa, nebo že jíte vepřové atd. Možná že pak nezabijou vás ale jen toho psa, ale stejně...

Chceme-li dojít k smíru, je tu pouze jediná možnost - nemíchat se na jednom území. Kdekoliv jsou muslimové v množství větším než malé, vždy vznikají časem nějaké konflikty.

16 0
možnosti
Foto

Sice naprosto chápu oč v tomto blogu jde ale souhlasit nemohu. Dnes už nejde o karikatury, o zesměšnění ale jde, bohužel, o boj o teritoria, o moc, o vládu. Tak to je. A nic na tom nezmění fakt, že by se vlády rozhodly chodit před Islámem v předklonu. Dokud bude na světě jediný "INFIDEL", tak se situace nezmění. A já musím zdůraznít... moje slova vůbec nemají nic společného s věřícími muslimy. Nejedná se o boj náboženství ale o boj politický. Karikatury Mohammeda byly běžné například v Dánsku v 60 letech. Ve Francii je karikatura naprosto běžnou součástí života. Ne, karikatura není problém. Problém je nenávist a tu nezastaví, že něco zakažeme nebo nebudeme dělat. Oni ( imámové, mullahové, ajatoláhové atd) nás nenávidí z principu. A každý ústupek bude míněn jako známka slabosti a ve finále ublíží nejen nám, ale i těm muslimům, kteří na nějaké karikatury kašlou. Není pravda že to vytáčí většinu z nich. Jenže ta vytočená menšína, umí nadělat větší kravál.

21 0
možnosti
ZZ

Chápal bych, kdyby opět podřezali nějakého novináře, nebo karikaturistu, ale oni podřezali bezvýznamného kostelníka ......... , který jim ještě občas podával i pomocnou ruku.

Stejně tak zapalují a demolují po celé Francii kostely, jako nepřijatelný symbol bezvěrců.

;-(;-(;-(

2 0
možnosti
TH

T77o36m54á88š 48H81y74n44e18k

30. 10. 2020 17:40

Dávám karmu. Urážet a zesměšnovat, a přitom se ohánět svobodou slova. Vzpomínáte? Charlie Hebdo si utahuje z pádu airbusu na Sinaji. Špína, zuří Rusové

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/charlie-hebdo-karikatury-tragedie-na-sinaji.A151106_111438_zahranicni_aba

0 6
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám