Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

A co byste si vlastně přál? Všechno zavřít, bez roušky ani ránu a seniory izolovat někam na samotku? A to všechno až do doby, než virus zmizí?

Ta doba totiž může být dost dlouhá. Tempem 3000 nakažených za den by to u nás mohlo trvat deset let, než se všichni s virem potkáme a získáme imunitu. Toho by se mnozí arestovaní senioři vůbec nemuseli dožít a umřeli by v osamělosti. To byste chtěl?

Nebo snad spoléháte na vakcínu? Ta hned tak nepřijde. Virus AIDS tu máme už 40 let a vakcína stále není. Proč by měla být na covid?

A o moudrosti našich vládců a o tom co nám už naslibovali si můžete přečíst třeba zde

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rozstrel-roman-prymula-epidemiolog-koronavirus-cesko-zmocnenec-zdravotnictvi-ohnisko-prirustky-epide.A200629_133957_domaci_pmk

Kdyby byla pravda to, co nám slibovali, už dnes by stály testy 200-500 Kč a vakcíny by už rozváželi k lékařům.

Nevěřte planým slibům a hlavně se nebojte. Nejhorší smrt je z vyděšení.

27 10
možnosti
Foto

J11a83n40a 38M18a87j49o53v29á

25. 9. 2020 12:37

Oni chřadnou a umírají osamělostí už teď, je velká shoda mezi vedením různých domovů o tom, že jarní nouzový stav zvedl úmrtnost i tam, kde Covid ani neprošel kolem.

Jenže tyto oběti se nepočítají...

12 1
možnosti
Foto

J61a43n26a 32M33a93j97o34v82á

25. 9. 2020 12:31

Vladimíre, opravdu jste byl v armádě? Nebo si to pletu?

1 1
možnosti
Foto

A myslíte si, že v armádě dnes situaci kolem viru podceňují...?

1 1
možnosti
Foto

to vás to ještě baví, stále se v tom vrtat???

2 1
možnosti
Foto

A mělo by mě spíše bavit strčit hlavu do písku a říkat - před pikolou, za pikolou, koronavirus nesmí stát, nebo nebudu hrát...?

2 1
možnosti
Foto

Roušky mají zabránit průniku choroboplodných organismů zevnitř ven – jejich hlavním účelem je tedy ochránit okolí, nikoliv člověka, který je nosí. . Na sále jsou samozřejmě roušky povinné, protože tam leží pacienti s otevřenými ranami – a lékař nikdy neví, jestli sám není potenciálně nemocný. Nemusí jít o nic závažného, stačí obyčejný rhinovirus, tedy rýma, ale pro rozřezaného pacienta na stole by to mohlo mít závažné důsledky. To je využití roušek, jemuž rozumím. Ale že by jinak rouška člověka nějak zvlášť ochránila, tak to zas ne.

1 3
možnosti
Foto

To je zajímavé, že v poslední větě píšete, že nerozumíte tomu, co jste napsal ve větě první...

4 1
možnosti
Foto

Aha takže minule jste mě napadnul, že vám váš strach podsouvám já a už je tu nový článek o tom jak se všeho bojíte a jaká se okolo vás udává katastrofa. Taky dobrý.

4 2
možnosti
Foto

Tak samozřejmě, že jako diabetik určitý respekt z covidu mám. A strach by z něj a ze všeho, co s ním souvisí, měl mít každej, kdo má hlavu na ramenou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám