Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Kroupo, je to jako pohádka s otevřeným koncem. Skončí dobře, anebo se z ní stane horor? Také mě to věčné remcání štve. Včera jsem musila zavřít ČT24 protože se v nočních UK nepřestávali bavit o tom, jak nám v Praze chřadnou hoteliéři... Proč si neudělali v období "tučných" let nějakou zásobičku na léta "hubená"?

18 5
možnosti
Foto

Paní Pantlíková, proč si vláda v období tučných let neudělala zásobičku na léta hubená, ale naopak rozházela státní rezervy z doby privatizace na které žádná vláda nesáhla. Takže aby udržela stát v chodu musela si vypůjčit půl bilionu s úrokem jedna miliarda. Paní Pantlíková, každý zavřený hotel znamená pro vládu výpadek daní a to sakra pocítí stát a zejména občané. Protože stát někde musí vzít peníze a jedině ji získá od těch co pracují. Všude v Evropě mimo náš stát masivně podporují živnostníky, aby neukončili svoji živnost, protože jsou to významné daně pro stát.

12 2
možnosti
JK

Podle mě máte hodnotově otočený svět naruby. Podle článku to vypadá, že zásadně si za trable si můžeme jako občanstvo sami, hned za tím je opozice a až pak vláda, která chudák podlehla všemu tomu naléhání a zahlceným sociálním sítím.

Jenže vláda má první aktuální informace od odborníků (kteří mají tvořit krizový štáb), pak poslanci ve výborech, poslanecká sněmovna a filtrovaně nakonec občané. Takže vláda má tu odpovědnost vysvětlit lidem i nepopulární opatření a toho se bojí Andrej jako kříže, pár nevraživých příspěvků na síti a už otáčí kormidlo. Spočítal někdo, kolik by zachránil "mrtvých", kdyby nechal opatření původně vyhlášená Vojtěchem? Jednoznačně Andrej je hlavní původce dnešní krize, on osobně. Když se něco povede (nemohu si zrovna vzpomenout co, jo něco dohodl v Bruselu co se nedá ověřit, nebo jak staví nové dálnice s připočtením kilometrů z D1) tak se bije v prsa, jak je jedinečný a on osobně je nejlepší. Jo a tenhle průšvih s čínským virem by chtěl hodit na nás, na své občany, vlastně jen na ty co jsou proti vládě a nenosí roušky (před třemi týdny nošení roušek zrušil), jak řekl ve svém prkenném projevu.

Hanba této vládě, jsou naprosto neschopní.

10 4
možnosti
Foto

Myslím, že se v mém případě snažíte probít dokořán otevřenými dveřmi...

viz zde -

https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=757356

1 0
možnosti

J44a38k18u19b 52Š82o29l81c

25. 9. 2020 13:32

Kolo hysterie se točí na plné pecky. Až přijdete o příjmy, tak vám to také bude připadat nepřiměřené kvůli viru, který zabije za rok v ČR pár tisíc lidí.

4 8
možnosti
Foto

Až přijdete o někoho blízkého, tak Vám to možná přijde velmi přiměřené. Možná...

8 2
možnosti

A kde jste byl s vašim varováním v červnu a červenci, kdy se skutečně zdálo, že je to za námi, a kromě Frýdku-Místku byly většině okresů jen jednotkové výskyty nákazy? Teď jste chytrý jako rádio Jerevan.:-)

13 1
možnosti
Foto

Tak v červenci jsem byl třeba tady...

https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=754722

a v srpnu třeba tady

https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=755598

září si jistě dokážete v mých blozích najít sám...

4 0
možnosti
Foto

Božská Greta dokázal vidět kolem sebe i molekuly kysličníku uhličitého.

Pan autor zase vidí všude viry. :-)

2 9
možnosti
JD

Pan vtipálek opět celý den sedí u komplu?

1 1
možnosti
PK
MV

vsichni jsme prohrali...? napr na Vas je videt, ze jste bud:

a/ nepochopitelne vystraseny

b/ ze se vezete na vlne a jste vlastne rad, ze mate o cem psat

normalne uvazujici lide dodrzuji dane predpisy a nesiri zbytecne dal jakoukoliv paniku

21 8
možnosti
Foto

To jsem rád, že jste normální.

3 0
možnosti
BH

Okamžitě zastavit veškerou ekonomiku a bude ráj na zemi...

1 0
možnosti
Foto

To nikdo neříká, ale nechat všechno, jako by se nechumelilo, je druhý extrém...

2 1
možnosti
JS

Perfektní rozbor.

21 8
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám