Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Prymula je v konfliktu zájmů jako vrata a jde o život. On už si ty nemocné vyrobí a vakcinaci nařídí.

12 0
možnosti
MB

A pošle je do šéfových středisek, viz - "Do síťě odběrových míst, diagnostických laboratoří na Covid. Ať chce nebo ne, je finančně zainteresován na tom, aby bylo v ČR co nejvíce nakažených vyžadujících vyšetření. Aby kapacity konkurenčních laboratoří - byly co nejnižší, ceny za vyšetření co nejvyšší. Také, aby se co nejdéle zdrželo zavedení jednoduchých, ovšem zároveň mnohem levnějších metod diagnostiky kovidu ze slin," (Veřejně napsal prof. Flegr).

Opravdu, ten střet zájmů je tak všudypřítomný ! Štěstím je, že předseda vlády "To nevlastní" ! Je to bytostně nešťastné, i kdyby rýžovat nechtěl - Ta pachuť je zde pořád a doprovází jej. Pokud mu jich Prymula pošle hodně - Bude dobrej ! ... :-)

3 0
možnosti
MB

Mám dotazů rovněž kopec ! Jak, se v této době - Vlastně mají vychovávat děti ?M. Zeman porušil zákon o Lustracích, když poprvé jmenoval pana Bureše ministrem financí. (Pak se změnil Služební zákon). p. Prymula, je odborník, nicméně byl odejit z nemocnice pro střet zájmů. Proto nemá dodnes prověrku. Ministra dělat může a zřejmě obdrží i Státní vyznamenání ? Jaké jsou kriteria na ministra a na ocenění ? Střet zájmů a být nejhorším v Evropě ... ?

Ptám se jako rodič. Co má tedy mé dítě ještě vyvést, aby mohlo aspirovat na vládní funkci ? Aha, nemít prověrku = Tedy být nedůvěryhodné. Až se to podaří zase se posune výše. Obdrží vyznamenání z rukou soudního recidivisty !? ...:-)

5 0
možnosti
LH

a jé virus Babiš opět v akci....RvRv

1 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám