Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

neobahuju chovani zabiteho pana Floyda, ale policie by mela umet rozeznavat (treba i chovani ovlivnene drogami). Rozeznavat. Nezabijet.

1 3
možnosti
Foto

Bohužel je těžké v takovém případě dost dobře určit hranici, kde už je síly moc. On takový naspeedovaný dvoumetrový člověk dokáže svoje...

4 1
možnosti
VR

Dalším problémem je ten obrovský příkop nenávisti, který byl vyhlouben po zvolení Trumpa. V tomto případě jsou demokraté tak zaslepeni nenávistí k Trumpovi, že jim nevadí, a dokonce to podporují, když se za demokratickou stranu zvolený guvernér postaví do čela demonstrace a zcela přehlíží to, že za jeho zády lůza rabuje obchody a zapaluje auta!

42 3
možnosti
PV

Trump je v tom vyhlubování příkopu nenávisti nevinně?

0 0
možnosti
JM

J61a56n 71M68i25k41e25š

4. 6. 2020 14:27

trump nevyhrožoval střelbou armády do lidí, to je úplný nesmysl, co jste napsal. když už jste se rozhodl, že ten tweet zmíníte, měl jste si ho nejdřív najítRv

7 1
možnosti
Foto

Psal o tom, že pokud bude pokračovat násilí a rabování v ulicích, začne střelba...

0 3
možnosti
RJ

Podívejte se na video jak byl posazený ke zdi. Něco odhodí na zem. Takový malý bílý balíček. Jakoby balíček plný mouky nebo cukru.

Jenže ten kousek je na videu na idnes vystřižený.

7 0
možnosti
Foto

Myslím, že se mýlíte. pečlivě jsem si prohlédl znovu ten záznam a spočítal si "věci" ležící na zemi ještě před tím, než vytáhli Floyda z auta. Je jich tam stále stejný počet i po tom, co ho odvádějí do svého auta. Při vystupování a chůzi kolem zadní části svého auta Floyd jen pravou nohou kopne do něčeho bílého, co poskočí kousek dopředu, ale je vidět, že to tam bylo na zemi už když teprve vystupoval z vozu.

2 0
možnosti
Foto

Pokud pominu minoritní počet "neafroameričanů", účastnících se demonstrací (rozuměj-rabování...), je zjevné, že davu těchto spoluobčanů stačí v podstatě jakýkoliv impuls k šílenství a následnému zlu (a to nezlehčuji nešťasnou událost, že zcela jistě zapříčinila úmrtí onoho muže, pana Floyda). Zcela mi již uniká smysl prozatím "pouze" demonstrací afroevropanů (že tento termín není zažitý???), zejména ve Francii. Vlastně neuniká-zde zapalovali auta a rabovali obchody v průběhu minulých let již několikrát, ale tak moc se o tom v našem "multikulturněvyváženém pseudohumanismu" nemluví...ano, otrokářství bylo zcela nepochybně zlo, ale, proboha, kolik generací se vyměnilo a tito afrolidé se nesžili s majoritou? A v dnešní době sem navíc přicházejí zcela dobrovolně, bez pozvání, bez nátlaku...k čemu to vše povede, ptám se...

15 0
možnosti
SB

jejich problémy se pak mohou stát problémem celých států. I těch Spojených

.................

Tady ti budu pod tvým jinak skvělým blogem oponovat.

Problémem USA nebyla Floydova smrt jako taková. Ta byla jen rozbuškou.

Problémem je, že soužití některých skupin obyvatel v jedné a téže civilizaci je prostě nemožné.

Dost dlouho to šlo ty problémy zamlčovat, doplácet na ně ze státního rozpočtu, tvářit se, že neexistují, do každého filmu dát alespoň jednoho kladného příslušníka dotyčné etnické menšiny, apod.

Ale problémy, když se neřeší, rostou. Jednoho dne to přijít muselo, a kdyby rozbuškou nebyla v květnu 2020 Floydova smrt, bylo by to v srpnu 2021 něco jiného nebo v únoru 2022 něco ještě jiného.

Tento problém asi řešitelný není vůbec. A bylo na něj zaděláno ve chvíli, kdy první loď s otroky vyplula od afrických břehů k břehům americkým ještě dávno před samostatností USA.

Obávám se, že USA tak, jak dosud fungovaly jako opora civilizace euroatlantického typu, pomalu končí. A bez USA se ani cirkus zvaný Evropa neudrží v životaschopném stavu.

Ale Floydova smrt to nezpůsobila. Příčina je v tom, že hranice udržitelnosti se po několika stovkách roků naplňuje právě v těchto letech. Jako když starý člověk zemře na infarkt: Kdyby to nebyl infarkt dnes, tak by to byla mozková mrtvice za měsíc, rakovina za dva měsíce nebo cukrovka za tři měsíce. Naplnil se čas.

21 1
možnosti
JJ

Dialekticti materialiste by rekli historicka nutnost :-D

0 0
možnosti
Foto

Kdybych z vlastní zkušenosti nevěděl, že blogeři píšou zadarmo, soudil bych podle tohoto blogu, že honorář je od řádku.

2 11
možnosti
Foto

Složité téma neumím odbýt pár větami. Nikdo Vás nenutil se tím prokousávat.

2 0
možnosti
Foto

Výsledkem je smrt člověka, který nechtěl spolupracovat s policií. Je nechutné tyhle praktiky obhajovat, protože morálně ani obhájit nejdou.

2 19
možnosti
Foto

Buď jste značně nechápavý, nebo jste četl můj blog velmi nepozorně.

5 0
možnosti
JH

Také mi to ze všeho nejvíc připomíná nešťastnou nehodu při zatýkání. Jsem docela zvědavej, zda toho člověka na drogách, před několika lety zadrženého při bankovní loupeži, nakonec vyhlásí za svatého....

13 2
možnosti
PN

Jsem rád, že jsem si tenhle blog přečetl. Díky.

12 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám