Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J70a48n 17R77á58ž

4. 6. 2020 16:33

Problém soužití lidí se zažitými rozdílnými kulturními a sociálními návyky, se v USA nepodařilo vyřešit dodnes. Na to, proč tomu tak je, se názory pochopitelně liší. Jsem přesvědčen, že v EU se bezproblémové soužití s lidmi jiné kultury, kteří se v poslední době rozhodli s námi žít, podaří vyřešit v krátké době. V tom věřím multikulturním aktivistům. Příkladem může být, jak bylo, i díky těmto aktivistům, perfektně a nekonfliktně vyřešeno bezproblémové soužití majority s romskou minoritou u nás, že ano?

19 2
možnosti
ND

Hmmm tak situace ve Francii tomu zatím neodpovídá a v Německu je to narazovka...myslím si, že ještě bude horko...

0 0
možnosti
JP

Podle účesu bych vás tipnul na skinheda.

1 15
možnosti
Foto

Myslíte, že každá pleš je úmyslná...?;-D Pokud jsem skinhead, tak ryze přírodní verze. Na vlasy kašlu, pleš není mým problémem:-)

11 0
možnosti
JV

Tady samozřejmě nejde, jestli nějaký bělošský policista zabil černocha, to je jenom rozbuška v skladu střelného prachu. Problémem je v tom, že zatímco vyspělé evropské a asijské země postupně se ztransformovaly z čistě kapitalistických (či jiných zastaralých systémů) do sociálně-demokratických, tak v USA tato transformace nenastala. Jo, to je skvělé, že mají zdánlivou svobodu, ale tím, že je obrovská sociální nerovnováha uvnitř jednoho státu, tak vznikají extremní tlaky uvnitř něj.

6 5
možnosti
JS

Stejny scenar: opily (zdrogovany) cernoch krade v obchode (dela vytrznost na ulici). Je zatcen policisty, s kterymi zacne zapasit. Policistovy ujedou nervy (nemelo by se to stat, ale je to pochopitelne). Behem potycky zemre (vetsinou drogami vyvolny sok organizmu). Nasleduje vseobecny cernossky riot (dnes podporovany antifou a teroristickymi bunkami), zapalovani aut , obchodu, rabovani. je povalana Narodni garda. Nasleduje vseobecne omlouvani bilych politiku a odsouzeni policistu A jede se dal k dalsimu incidentu.

33 3
možnosti
Foto

Ne není to pochopitelné

1 3
možnosti
Foto

Na nadpis mohu odpovědět jedině takto: Zlí lidé, kteří mají v těle drogy většinou nekončí v márnici po zásahu policie. Přesto jsem Vám dal karmu...

0 0
možnosti
Foto

Díky za karmu, ale pokud by končili rukou policie v márnici zlí lidé s drogami v těle, tak by to pro svět zase tak veliká katastrofa nebyla. Horší je, když tam končí dobří lidé, kteří potkali ty zlé a nafetované...

10 0
možnosti
Foto

Nejde ale vůbec o to, zda policie poněkud nevhodně zasáhla někde někoho, to se stává, že někomu rupnou nervy a přepískne to, jde, že se tato událost v USA stala roznětkou tak rozsáhlých nepokojů, takže se mi to jeví tak, že nepanuje všeobecná důvěra v policejní zásahy a jejich nestranné vyšetření tamtéž. U nás bychom nechali vše v pohodě na GIBS. A to nemluvím o tom, že se jedná o opakovaný jev. A když tady pan Lančík tak pěkně často básní o amické demokracii, tak jaksi bych očekával poněkud jiné chování občanů, kteří přece všichni přísahají na ústavu.

1 2
možnosti
Foto

Všichni američtí občané přísahají na Ústavu? 8-o Kdy? Při narození, nebo při nástupu do první třídy?

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

4 2
možnosti
KM

Nevím, proč se tady neustále o té události píše a diskutuje?

My starší, kam lze i pana Kroupu počítat, si dobře pamatujeme, co nám soudružky učitelky říkaly, a prostě je to tak. A skutečnost nás přesvědčuje, že měly pravdu.

V Americe bijí černochy. ...a dokonce nejen bijí, ale i je zabijí, ne-li dokonce jako v tomto případě, nohou zašlápnou.

0 13
možnosti
Foto

... a to ještě nevíte, že tam také často bijí černoši bělochy, dokonce je i zabíjejí...

9 0
možnosti

Zaujalo mě citování statistiky: "poměr ... 4,5 :1,5" . Proč ne 3:1 ?

2 1
možnosti
Foto

Jak jsem nakoupil - tak prodávám.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám