Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Hodní a milí lidé nelžou, nenadávají, nepijí, chodí v neděli do kostela, dodržují zákony, poslouchají a uctívají výše postavené.

V pravomoci policie je: někoho za určitých podmínek ZADRŹET a POTÉ předvést soudci. O to méně na zemi ležícího bezbranného člověka chladnokrevně zavraždit. To škodí obrazu na ni.

P.S.: Hodní a milí lidé nepíší extremistické příspěvky.

6 20
možnosti
Foto

Byt jste zvolil v zasade jen souhrn informaci z vam dostupnych medii, zacalo to celkem dobre ... jenze pred polovinou jste presel k cirym nepravdam a konstrukcim. A je celkem jedno, jestli tomu tak je proto, ze proste nevite, spletl jste se a nebo to byl umysl .... Byl bych napriklad docela zvedav na vase zdroje, ktere vam vnukly myslenku, ze Trump vyhrozoval strelbou ze strany armady do davu, jak uvadite .. Od tohoto bodu je evidentni, ze nemate nejen prehled o tom, co se v USA deje ted, ale ani o tom, jak podobne zalezitosti probihaly v minulosti .. takze vas prispevek ztratil i tu hodnotu souhrnnou a prevzal hodnotu demagogickou a dezinformacni .. bravo

10 1
možnosti
Foto

Trump jasně řekl, že pokud bude situace dále eskalovat, začne střelba. Dohledejte si to, já na to nemám čas.

1 0
možnosti
PL

P73e15t24r 36L78a55b80a69j

4. 6. 2020 21:13

Naštěstí se autor (doufám) mýlí v tom, že to panu Trumpovi ublíží. Nemyslím si, že většina Ameriky chce v ulicích takový bo..el. Takže nějaké silnější prohlášení a případně i jeho naplnění činy spíš uvítají. No a ti "demokraticky protestující" se šutry v rukách by ho stejně tak jako tak nevolili.

18 1
možnosti
MB

Pane Kroupo R^ a samozřejmě karma.

4 1
možnosti

Situaci v USA dobře popsal velvyslanec v tomto rozhovoru

https://tv.idnes.cz/rozstrel/usa-nepokoje-hynek-kmonicek-rozstrel-donald-trump-multikulturni-tyglik.V200602_202615_idnestv_vov

Jinak, co se samotného zabití týče, souhlas, policajt má mít pravomoci zpacifikovat člověka kladoucího odpor a tady si nelze brát rukavičky a měli bychom bránit policisty, kteří použijí rozumnou sílu, i kdyby se na první pohled zdála jako přehnaná a její použití by měli hodnotit instruktoři sebeobrany, ne dav či novináři.

Problém je v tom, že ten policajt má skutečně moc nad Vaším životem, tudíž musí používat sílu s rozmyslem. V každé skupině obyvatel, tudíž i u policistů, jsou psychopati a agresivní jedinci. A my se musíme chránit před nimi. Tipl bych si, že policajt co Loyda zabil byl mentálně narušený jedinec, co prostě proklouzl psychotesty. A s takovými bychom neměli soucítit a bránit je. Je to prostě vrah v uniformě.

Co se toho černocha týče, ať to byl kdokoliv, dlouhodobé klečení na krku bylo nesmyslné. Ten černoch nebyl agresivní. Jen nespolupracoval. Nejsem instruktor, ale věřím, že pro tyto situace jsou policisté vycvičeni. Jeden by mohl mít problémy, ale ne tři či čtyři.

Mimochodem, tato situace mi připomněla jednu situaci u nás. Mladý kluk ujížděl na motorce policajtovi, policajt ho při pronásledování nabral a kluk si rozsekal hubu. Do té chvíli vše v pořádku, zasloužil si to. Ale pak ten policajt k němu přišel, chytil ho za hlavu a praštil s ním (co si pamatuji). Kdyby si ten kluk hnul při pádu s krkem, ten policajt ho prostě mohl zabít. Co vím, vyšumělo to a jestli ten policajt dostal snížení platu, nevím, ale nikde jsem nečetl že by byl za to nějak výrazněji potrestaný. A to je zatraceně špatně. A tohle zmiňuji, hlavně proto, že pachatel nemusí být zdrogovaný černoch, ale prostě 18 kluk co provedl nějakou banalitu.

10 0
možnosti
Foto

Když si můj blog přečtete ještě jednou a pozorně, určitě v něm nenajdete jediné slovo, kterým bych se toho policisty zastával...

2 0
možnosti
TK

Jestli seděl jen jednou, tak to byl celkem slušný afroameričan.

Na tyto lidi a jejich chování se nemůžete dívat našíma očima a hodnotit je jejich "normalitu" našimi měřítky. Objevilo se tu dnes třeba jedno moc pěkné video, jak se jeden z jeho soukmenovců pokouší ukradený 100 kg bankomat do autobusu hromadné dopravy.

Já tedy nevím, který z těchto hochů je slušnější a hodnější, ale to video stojí za podívání. :-)

https://tv.idnes.cz/zahranicni/usa-bankomat-new-jersey-muz-kradez-mhd-bus.V200602_173700_idnestv_ande

9 1
možnosti
PI

Ač s vašimi názory často nesouhlasím, tenhle článek jste napsal velmi zdařile, zasloužená karma

6 5
možnosti
JK

"Puška visící na zdi dělníkova příbytku nebo farmářovy chýše je symbolem demokracie. A je naším úkolem dohlédnout, aby tam zůstala." - George Orwell

9 0
možnosti
JS

Dnesni , vetsinou mladi a bili demonstranti v ulicich americkych mest nedemonstruji proti policejni brutalita a rasizmu. Tito lide chteji zmenu celeho SYSTEMU, to znamena zniceni demokraticke, kapitalisticke spolecnosti. V tom je nejvetsi nebezpeci. Zatim je jich mensina, ale jak dejiny poucuji, zblbnout mohou cele narody.

30 1
možnosti
RV

neslučovat kapitalismus a demokracii. V Číně je třeba taky kapitalismus

1 2
možnosti
JT

J67i55r33i 44T80i28c76h31y

4. 6. 2020 16:42

Ta situace v USA je tak zoufala, ze je jiz unavne ji stale rozebirat. Dobre jste to popsal v uvodu. Pak jste to bohuzel poskodil vasim vylevem o Trumpovi. Jen kratce, povinnost prezidenta je nepovolit masovou kriminalitu, charakterizovanou utoky na policii, vykradanim obchodu a palenim aut. Kdyby se nevyjadril, ze ucini vse, aby tem zverstvum zabranil, zaradil by se jen k tem vsem neschopnym politikum, kteri k te situaci v USA prispeli.

41 2
možnosti
Foto

Já ale vyčítám Trumpovi hlavně to, že dokud ho neodvedli do krytu pod Bílým domem, tak se choval jako mrtvý brouk. Teprve až když mu začaly létat kameny kolem obýváku mu došlo, že je zle. V tuto chvíli už ano - musí se jednat silou, kdyby jednal včas, mohl jednat jen slovem...

2 7
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám