Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Souhlas, jenom ten poměr 4,5:1,5 bych zjednodušil na 3:1.

2 0
možnosti

Jen pro ilustraci. V USA si můžete stáhnout aplikaci, která vám oznamuje zločiny přímo do telefonu. O tom, kolik jich denně probíhá třeba jen v LA, si můžete najít přímo na interaktivní mapě:

https://www.crimemapping.com/map/ca/losangeles

Musíte víc nazoomovat, protože víc jak tisíc už to nenačte.

Co se tam tedy musí dít, když už si lidé stahují aplikace, aby sami sebe chránili a včas je varovala aplikace ??!

4 0
možnosti
JZ

Ta aplikace ukazuje za posledních 5 dní 37 záznamů. To by byl ráj na zemi.

1 0
možnosti
PK

"schválně padal na zem" - vaše tvrzení. Jak si to troufáte prezentovat jako "fakt"? 8-o

Pro to, že policajt klečí 9 (!) minut spoutanámu (!) člověku na krku, není možná žádná obhajoba.

A nevykládejte o mediální kampani - je to velké množství zpackaných případů. Stačí, aby na vás soused zavolal policii, že provádíte něco podezřelého, a policie vám vtrhne do bytu a zastřelí vás. Takové případy nejsou výjimkou.

3 20
možnosti

A vy zase jako fakt prezentujete:

- velké množství zpackaných případů - jaký je to počet, z jakých statistik čerpáte

- stačí, aby soused zavolal policii - to funguje kdekoliv na světě. Určitě ne stylem, že vám hned někdo vtrhne do bytu a zastřelí. Opět, kolikrát se to stalo, z jakých statistik čerpáte...

- takové případy nejsou výjimkou - hodnocení na základě čeho ??

Komentář úplně vylhanej, bez sebemenšího faktu...

9 3
možnosti
JZ

J17a57n 97Z15í84m68a

5. 6. 2020 7:11

Neni nadto psat o necem, cemu nerozumim. Neni nadto mit silny nazor na neco co vubec neznam. Asi jste v USA moc nepobyl. O jednu zdokumentovanou Policejni vrazdu nejde. Jde o pomery, ktere za republikanu v americe nastaly. Jsme zpet v r r. 1955.

2 5
možnosti
PJ

Můžu souhlasit s celým článkem, i když nevím, jestli máte pravdivé informace. Ale budiž. S čím ale souhlasit nemohu je to, že má někdo potřebu paralizovat člověka klečením na krku, když má někdo ruce spoutané za zády. Něco mně říká, že to se nedělá....

4 4
možnosti
JN

Tento komentář nádherně ukazuje proč tam ty lidi protestují.

Nevím jestli to víte, ale i podle policejní pitvy se žádné drogy v jeho krvi nenašli. A co napsal policejní koronér do pitevní zprávy? "Oběť nebyla pod vlivem omamných látek" jako se to vždy píše? Nikoliv, napsal tam "Přítomnost omamných látek se neprokázala, ovšem není to možné vyloučit" a pak odůvodnění, že látky se mohli po smrti rozložit. OK, tohle by mohl napsat o úplně každém, proč to napsal ale zrovna v tomhle případě? No aby se toho takový yntelygenti jako autor chytli.

Což je problém americké policie, že chorobně chrání vrahy-své členy a netýká se to jen černochů. Třeba příklad bělocha na kterého někdo "ze srandy" zavolal SWAT. Ten přišel normálně otevřít ke svým domovním dveřím a policista ho zastřelil. Údajně sahal po zbrani, ačkoliv žádnou u sebe neměl, žádnou nevlastnil a otevřít přišel v trenýrkách. A rozjela se klasická mašinérie, náhodou se média dozvěděla, že před osmi lety byl trestaný, v jeho vlasech se našli zbytky THC (to tam vydrží nekolik měsíců). Soudce ani nenařídil jednání a oba policisty osvobodil. To už nepřekoná ani naše sebevraždy trojnásobným bodnutím do břicha.

3 9
možnosti
PK

Mně by zajímal názor p.Bednáře a Matouška - co na tomto není pravda a proč dali mínus?

0 0
možnosti
OP

Autor podsouvá nějaké argumenty, které jsem tedy v médiích nikde neviděl. Možná by měl začíst číst normální média a ne stránky antify. Potom z jednoho toho vymyšleného tvrzení, že Floyd s policisty spolupracoval přišel k vlastní konstrukci implikující v nadpisu, že se Floyd s policisty pral. Na žádném záběru není vidět nějaká agrese, jenom pasivní odpor. Poměry zločinů lze nalézt třeba zde: https://ucr.fbi.gov/crime-in-the-u.s/2017/crime-in-the-u.s.-2017/tables/table-43

Jinak dobrý článek, jen pro ty komentáře co píšou o tom, že to byla nehoda...podívejte na video. https://ucr.fbi.gov/crime-in-the-u.s/2017/crime-in-the-u.s.-2017/tables/table-43

Kolem 2:00 Policajti Get into car!!! Floyd: I cannot move?!? Není divu když na něm klečí tři (jiný záběr). Kolem 3:50 Lidi si začínají všímat, že Floyd přestává dýchat.

Kolem 5:Floyd vytuhl. Policista nyní škrtí mrtvého. Zdrcení lidé prosí. Kolem 8:30 přijíždí záchranka

2 1
možnosti
PD

to byl takový soudce Dredd,přišel,odsoudil,vykonal. Fetka kriminálnická si nezasoužil nic jiného,než aby ho prostě popravili poldové rovnou na ulici,že? I kdyby byl třeba růžovej. Kdyby tam ten bordel neudělali, tak je to prostě +1 ve statistice a tenhle článek by nikdo nečetl

5 3
možnosti
LT

Popravili?

Víte jak by vypadala poprava? Klidně vám ji popíši. Floyd klečí uprostřed ulice se spoutanýma rukama, bez jakékoliv známky odporu, zezadu k němu přichází policista, vytahuje zbraň a střelou do týla ho zastřelí.

Toto je prosím poprava. Neúmyslné zabití (ve snaze zpacifikovat zdrogovaného agresora) je sice smutná věc vypovídající o tom, že strážník svou práci neovládal zrovna nejlépe, ale neúmyslné zabití a poprava jsou dvě rozdílné věci.

Mimochodem na vykřikování vět o popravě jsem alergický od dob novoroční nutné obrany v Tanvaldu. Tam taky hned druhý den vykřikovali někteří lidé něco o sprosté popravě.

11 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám