Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Evidentně máte přístup i k jiným videím než média

0 0
možnosti
VT

Super. Hezky napsáno. Má to ale háček. Buranům čumícím na ČT a NOVU to musíme předžvýkat a správně naservírovat aby to sežrali tak, jak to my potřebujeme. Takže chudák afroameričan, surový bílý (černý by neprošel) polda zaklekl dobrákovi na krk, pokojní "demonstranti" si z obchodů na protest proti násilí odnášejí televize a ruzné další zboží a jestě zametají střepy z rozbitých výloh, které rozmlátila policie svýma autama při neuváženém rychlém příjezdu na místo.

10 1
možnosti
JN

Napsal jste to parádně pane Kroupo. Mám na tuto věc stejný názor.

Ono to delší dobu trvající zakleknutí je dost nebezpečné a těch lidí už tak bylo zabito vícero. Viz třeba "Tony Timpa" v roce 2016 https://youtu.be/6X4PUwrq8tA

Jenže to byl běloch, tak po něm ani pes neštěknul .... a dotyční policisté po pár týdnech nucené dovolené nastoupili opět do práce.

Každopádně, máte karmu

15 0
možnosti
JR

A proto je třeba ve Francii a Německu, vyspělých evropských zemích, klid a žádné násilné demonstrace spojené se zapalováním aut a obchodů se zde nekonají.

Sociální nesoulad v USA (a ostatních vyspělých zemích) je dlouhodobým cílem progresivní ideologie a zemí vůči kapitalismu antagonistických. Proto najdete tolik podpory z východu a tolik ropných peněz nalitých do skupin (a medií), které nají v programu boj za rovnoprávnost, boj za diversitu, boj za změnu slovníku proti urážlivým slovíčkům, boj za radikální záchranu progresivní představy o správném klimatu, boj proti zlým utlačovatelům, kteří s titulu svého pohlaví, barvy kůže, sexuální orientace nebo náboženství musejí přece těm nebohým menšinám nějak ubližovat. Ze stejného důvodu tytéž trendy jsou v donorských státech většinou striktně zakázány a/nebo stíhány.

3 1
možnosti
MK

Podle dnešních měřítek jsem asi rasista,ale v tom případě je mi jedno,jakou měl ten muž barvu pleti.To ,co zde píše autor sice vyvolává různé pochybnosti,ale za mě.....

4 ozbrojení policisté nezvládli 1 muže spoutat a museli mu klečet takovou dobu na krku??? Tak když už nic,měli by je všechny vyhodit pro neschopnost.

1 2
možnosti
Foto

Jistě, je to divné, ale už jsem někde dole psal, že nemáme všechny informace, je klidně možné, že se jim dostalo rozkazu udržet zadrženého "v klidu" a čekat na příjezd zdravotníků, kteří mohli řešit nějakou medikací jeho zdrogovaný stav - nakonec se ukázalo, že měl v krvi pervitin. Problém je, že si to udržení "v klidu" jeden z nich vyložil hodně špatně. A musí za to nést odpovědnost, o tom není sporu.

10 1
možnosti
HR

Pane autoře píšete tendenčně a především nelidsky. Možná roto že jste měl štěstí se narodit tam kde jste se narodil a ne v černošské čtvrti nějakého amerického velkoměsta.

0 23
možnosti
JB

A v čem nemá pravdu?

6 0
možnosti
PD

Vynikající racionální zhodnocení situace. Takto by měla referovat veřejnoprávní media! Karma jak hrom!!

12 3
možnosti
MK

Koukám, že to, jak nám Němci za války vyčítali, že moc chodíme donášet na gestapo a že je to ruší při práci, že to tu je furt.

0 9
možnosti

Jestli se snažíte o nejhloupější příspěvek dne, máte smůlu. Na to je tu moc silná konkurence.

11 0
možnosti
Foto

V jiné diskuzi mi vynadali lidé, kteří v USA žijí, že nemám psát blbosti typu "Černoši truchlí rabováním". A zároveň mi řekli pár (neověřených) věcí, které s tím souvisí:

- Ti, co rabují to dělají proto, aby poškodili Trumpa v násedujících volbách a jsou za to dokonce placeni Sorosem apod.

- Procentuálně víc problémů než mezi bílým policistou a černochem je mezi hispánským policistou a černochem.

- S černochy v USA je to jako s cikány v ČR - řada z nich je v pohodě, ale je mezi nimi několikanásobně vyšší procento problematických jedinců, než mezi bílými (viz osazení věznic, které mnohonásobně překračuje procentuální výskyt daného etnika v populaci) a to vede k tendenci je házet do jednoho pytle.

- Většinu "rasismu" si příslušníci těch etnik vyvolávají sami. Cokoliv se jim nelíbí, za rasismus označují.

14 0
možnosti

Takže když rabovali před 10, 20 či 40 lety, tak se jen připravovali na protesty proti Trumpovi?;-D

2 1
možnosti
Foto

Ahoj, viděla jsem video nějaké mladé černošky, které někdo sdílel na Fcb,kde o Floydovi a černoších mluví, ale jestli je to fejk, nebo ne, to si netroufnu odhadnout

Každopádně Floyd nebyl žádné neviňátko.

6 0
možnosti
Foto

To nebyl, byl několikrát trestaný, tuším že dokonce 9 x. Ale samozřejmě, že ten polda, co ho killnul, si zaslouží sedět.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám