Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P24e29t79r 60L90o43r97e32n94c

15. 5. 2020 16:48

Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde!

Jsem nepříjemně překvapen maximálním hrocením situace ze strany Ruska, netuším a obávám se, co tím vlastně sledují, ba začínám si myslet, že všechny ty provokace těch tří našich "dovedů" (na P6, Řeporyjích i Magistrátě) si na východ od nás připravili molodci dopředu, naši "vlastenci" jim pak skočili na špek a sehráli nevděčné zlouny.

Sovětské vlivové agentury tak postupovaly v minulosti mnohokrát, viz např. nelogické navezení hromady dlažebních kostek před kancelář Aeroflotu pár hodin před zápasem ČSSR-SSSR na mistrovství světa 1969, bezprostřední vysklení výlohy neznámými vandaly, ultimátum ze strany SSSR a odvolání Dubčeka, že to nezvládá...

Pane Řezníku, zde prosím nereagujte, díky.;-)

10 1
možnosti
Foto

Provokovat začali Rusáci tím, že Nás v roce 1945 okupovali!

0 3
možnosti
Foto

Pane autore, a kdyby se teď do Lavrova pustil Váš "oblíbenec" Novotný, jak byste se k tomu postavil? Čelem? (vzad?) ;-D

1 0
možnosti
Foto

Napsal bych, že s kritikou souhlasím. Pokud by ale před televizní kamerou řval sprosťárny, napsal bych, že je afektovanej sprosťák. Stačí?

1 0
možnosti
Foto

Jenže pane Kroupo, kdyby tu Rusové neviděli v těch posledních několika týdnech živnou půdu na svou polívčičku, tak by byl klid. A přiznejme si, že k té půdě jste si přisadil i Vy.

4 9
možnosti
Foto

To není pravda, mě vynechte. Já se vždycky ve svém psaní choval pokud možno spravedlivě. Pokud někdo řekl, nebo udělal něco, s čím jsem souhlasil, klidně jsem ho pochválil, ať to byl třeba i ten pan Zeman, Babiš, nebo nedávno třeba i pan Kalousek. A na druhou stranu když jsem s někým nesouhlasil, bez okolků jsem to taky napsal. Žádný politik, strana, nebo kdokoliv jiný, nemá u mě bianko šek na to, že mu budu slepě a nekriticky loajální. Každému, co jeho jest, znáte mě - padni, komu padni.

2 0
možnosti
Foto

Karma. Ruská drzost už začíná překračovat únosnou mez. Nejlepší řešení by bylo tu sochu hodit někam pod drtičku a sešrotovat jí, ať už je od ní jednou pro vždy pokoj. A toho Lavrova zařadit na seznam osob které jsou persona non grata.

14 1
možnosti
Foto

a co česká drzost?

/ministr Petříček potvrdil, že jde o památník pod ochranou mezistátní smlouvy.

0 5
možnosti
MV

Konev? tohle tema porad jeste tady na blogu zije? rano anglictina, ted Konev

nic zajimavyho, nebo alespon prijemnyho se kolem Vas nedeje?

5 3
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že je to hlavní zpráva dne, tak žije

1 0
možnosti
Foto

Prosím Vás, lidi, čtěte si po sobě své diskusní příspěvky... To je hrozný, číst to a přemýšlet, co jste vůbec chtěli vyjádřit. Díky...

4 0
možnosti
JM

Je fakt, že si ještě prověřím, zda toto Lavrov opravdu řekl. Protože to zní až neuvěřitelně a je to důvod k vyhoštění ruských diplomatů.

7 0
možnosti
Foto

Klikněte na tučná slova na začátku mého blogu...

1 0
možnosti
Foto

Ale tož, naše zamini prohlásilo, že socha Koněva je ochraňována mezistátní smlouvou podepsanou Havlem a Jelcinem, jenom dodalo, že přemístění sochy není v rozporu s touto smlouvou. A teď ve světle toho si přečtěte znovu to vyjádření Lavrova. A to i vzhledem k tomu, že Ústavy ČR jsou mezinárodní smlouvy nadřazené českému právnímu řádu.

Upřímně řečeno, být Petříčkem podám žalobu na soud, zda tedy místní samospráva mohla konat, tak jak konala. Ať se to vyjasní.

A namítá-li se, že socha byla vztyčena v r. 1983, že tedy nemůže být předmětem nějaké takové smlouvy, dávám do úvahy modelově následují, najdou se ostatky nějakého rudoarmějce a uloží se do hrobu třeba někde u Brna v r. 1983. Jednalo by se, nebo by se nejednalo o válečný hrob (tedy předmět ministerské smlouvy) ?

2 3
možnosti
JP

Bože, do čeho jsi to život vložil.

6 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám