Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Karma. Hezky shrnutoR^ Včerejší reakce na zahraničního novináře - její pohled byl vyděšený, pořád otáčela oči někam vpravo. Asi hledala pomoc. A pak jen hlesla - já myslím... uvidíme. Vůbec nevěděla, která bije. Lež má krátké nohy;-)

1 1
možnosti
Foto

Pro příští vládu bude vedle odbornosti pro daný rezort kritériem i nutná znalost angličtiny na úrovni mateřského jazyka. Protože jinak hrozí, že neporozumí různým záludnostem a bude kupit chybu na chybu. [>-]Ať žije bezvládí.

0 0
možnosti
Foto

Jede Frau lügt. Wenn sie nicht lügt, ist sie nichts wert.

2 2
možnosti
Foto

Die Lüge hat kurze Beine. Teď, když naši EU opustila tzv. Velká Británie, zbývají už jen dvě anglicky mluvící země (přičemž oběma byla angličtina vnucena jako lokoniální řeč) - Malta a Jižní Irsko. Nastal čas nahradit angličtinu nějakou jinou řečí. Já osobně jsem pro slovenštinu, protože budeme mít hezké tlumočnice.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám