Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Ke vší úctě k Vám zrovna Vy který nemá asi zkušenosti s úpravou účesu nemusíte tvrdit že o své šikovnosti lže. Má jednoduchý střih který by si dovedla upravit téměř každá žena. Neříkám, že angličtina paní ministryně je perfektní ale když si vzpomenu Sobotku, který jen tak popochazel mezi stánky a přihlouple se usmíval protože nevěděl která bije tak zas ostuda to není.

9 2
možnosti
Foto

O tom účesu hlavně pochybovali profíci - kadeřníci a z toho já vycházím. A neřeším že anglicky neumí, ale že lže, že umí. Kolikrát to ještě dnes asi budu muset opakovat?

3 3
možnosti
MB

Hnutí ANO přirozeným způsobem zraje. Horečně natřená omítka oprýskává. Brněnský Vokřál - jako močál. Protikorupční hnutí je korupční. Je to smutné, žel nic nového. Teď je otázka co s tím ... ?

Zachraňovat situaci agentem Stb Burešem, který je prošetřován i na mezinárodní úrovni ? Nebo bude lépe nasadit chudobného zemědělce z prostějovska Faltýnka ? Osvědčeně si vezme zase nějaký mandát a situaci zachrání? Nebo, že by Jermanová založila zase nějakou očistnou komisi ? Za hudbu, za 50 bobů měsíčně ? A co osobní auta, ještě se taky přidělují do rodin - Jak tomu přijdou Efkové, bude 30% ?

Nejlépe by bylo, kdyby nám to z angličtiny - do skutečné češtiny - volně vyložila Alenka Schillerová. Musíme si počkat - No, zase utekla. Daleko asi nebude - Lež má krátko nohy a kdo lže tak i !? No prostě jak pravil Vůdce - Fšetci kradú - fšetci ...

Jak ta komediálnost - Neposkvrněného početí ještě dlouho vydrží ? Svatý Josef Mára, bude mít u kolébky co dělat ... ! :-)

9 1
možnosti
JF

J22i79ř15í 57F20o76g70e84l

15. 5. 2020 12:39

Myslíte ta auta co Němcová postoupila synkovi?

Myslíte tou hudbou ozvučení za stamilióny?

Myslíte ty parlamentní komise co hodně stojí a nikdy nic nevyřešily?

Myslíte mandáty takové, jako trojice Šnajdr a spol?

3 4
možnosti
AM

S tím lhaním byl nebyl tak ostrý. Angličtinu na různé úrovni umí snad každý. Záleží ale na té úrovni, která stačí k plynulé konverzaci.

Už jsem to psal na jiném blogu, myslíte, že to Babiš nevěděl. Asi mu to nevadí, tak to nemůže vadit nikomu jinému, protože za vládu nese zodpovědnost Babiš. A její slbou znalost angličtiny asi bohatě převáží odbornost a pracovitost.

6 6
možnosti
Foto

Opravdu nechápete, že já neřeším, že podle všeho neumí...?

3 0
možnosti
JJ

A tady je nádherně vidět, proč se v životopise nemá lhát o jazykových schopnostech. Vždycky se na to přijde.

Jinak čert vem, že ji dělá problémy angličtina - koneckonců není mezi našimi politiky jediná. Ubohé je to lhaní a pak taky kontext s tím, že ten kdo si ji jako ministryni vybral, se Sobotkovi za infantilní angličtinu vysmíval.

9 3
možnosti
AM

Sobotka byl premiér a ten se setkává na mezinárodní úrovni asi daleko více než ministr financí, nemyslíte ?

4 3
možnosti
Foto

J10i26r31i 58C84i24z

15. 5. 2020 12:01

Autore blogu, evidentne Vas neucili k ucte k damam, proto napisete neco ve stylu bulvaru. Stejne se chovala "zurnalisticka zumpa" v pripade trapneho dotazu na uces pani ministryne. Je Vam a Vam podobnym naprosto "kulove", kde se ministryne necha cesat nebo zda umi anglicky ci neumi. Jste Rudy gardista? Proc se o to proboha starate? A nemelte prosim neco o lzich, to je krajne neuctive k zenam. CR neni clenem eurozony a pochybuji, ze pani ministryne musi denne pouzivat anglictinu tak, jako jeji clenove. Ze mistni "diskuteri" podepsani pod clanek o celem nesmyslu s AJ si libuji v takovem bulvaru me neprekvapuje, patrime do spolecnosti vychodni civilizace, protoze ve vyspele zapadni civilizaci by si to zadny novinar nikdy nedovolil. Za sveho pusobeni v nemecky mluvici zemi ve svem sportu jsem se naucil obstojne nemecky, ale dnes to pouzivam velmi malo po svem navratu. A taky zapominam, to je logicke.

6 6
možnosti
JZ

Tak jazykove vybaveni patri mezi pracovni kompetence a zatim nevidim duvod, proc by se verejnost na tuto kompetenci nemohla doptat, zvlaste kdyz se k ni ministrine i verejne vyjadruje. Nejedna se podle me o bulvar, bulvar je rypani se v lidske nizkosti nebo vyvolavani povrchnich emoci.

5 1
možnosti
JB

J93i90r73i 50B89o52r

15. 5. 2020 11:53

Ta angličtina by mě vadila nejméně.

1 0
možnosti
Foto

Mně také a pokud jste četl můj blog až do konce, mělo by Vám být jasné, že i mně vadí něco úplně jiného...

4 0
možnosti
JZ

Ale vzdyt ona zas tak moc nelhala. Jak se vyjadrila, neumi anglicky zrovna nejlip na svete, v cemz asi bude mit pravdu.

5 0
možnosti

Maj flaurs ár bjútyfl:-).

0 0
možnosti
PK

Jednak neznám politika, který nezalže, dále novinářova odměna je dostat politika do nesnází či trapasu a nej cíl je ho zcela vyvést z rovnováhy, viz poslední tiskovka Trumpa.

A co se týče znalosti jazyka, kdo kromě AB z vlády by prošel a kdo z opozice? A chlubit se znalostmi, to je riziko, velké riziko a nechat se zkoušet od novinářky? Asi bych to nějak uťal a vtipně ukončil, třeba tak,že bych odpovídal ve španělštině.

5 2
možnosti
PS

P46e95t57r 64S44k26á40l96a

15. 5. 2020 11:24

Kdo z opozice? Myslíte, že Schwarzenberg by to nedal?

1 1
možnosti
Foto

Mně osobně u SChillerové ještě víc, než že lže, vadí, že krade. Peníze z kapes nám, daňovým poplatníkům a v době odříkání, nedonutí stát, aby si odříkal také. Kdy klesnou platy ve státní sféře? učitelům? Zdravotníkům? Oni nemusejí nést následky?

8 5
možnosti
Foto

Vážně chcete krátit platy v této době zrovna zdravotníkům...? Kdybyste napsal státním úředníkům, tak bych to bral, ale takhle...Rv

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám