Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jsem rád, že jsem Čech a vždy jsem si myslel, že jako západně položený slovanský národ s demokratickou politickou tradicí, bohatým kulturním dědictvím a relativně rozvinutou ekonomikou, by jsme mohli být určitý civilizační vzor i pro další východní země i po 40 letech socialismu.

Ale popravdě řečeno také myslím, že lepší ukázku dekadence a intelektuálního a morálního rozkladu západní demokratické politické kultury, která již není ani schopna se skrývat za kultivovanou fasádu či konzistentní jazykový projev již nelze poskytnout, alespoň v naší rodné zemi, i když i jinde se podobní hrdinové najdou.

Pan Novotný je zde velmi často diskutovanou osobou a obyvatelé v Řeporyjích zřejmě rozpoznali některé jeho kvality, které mi zůstávají zcela utajené, jako vždy přiznávám, má chyba a jistě jejich výhoda.;-D;-D;-D

5 0
možnosti
Foto

O slovanství se zde moc nezmiňujte, ať nezmizíte z diskusí, jako před časem zmizel jeden bloger, který opakovaně psal o tom, že jsme Slované.

Podle příznivců Pavla Novotného a tzv. Demobloku dle nejnovějšího výkladu dějin patříme ke Germánům mluvícím slovanským jazykem.

2 1
možnosti
Foto

Vy vlastně patříte k těm, co tomu šaškovi dělají furt a zdarma reklamu

1 1
možnosti
PK

No, reklama zdarma, to je přece dáreček...

0 0
možnosti
Foto

Ano potřebujeme, protože stále hodně našich občanů má oči zalepené rudými brýlemi. Jako např. sám pan autor. Což je u něho - no že by korouhvička? ;-D

1 8
možnosti
JH

Zřejmě další Novotného pěšák:-)

6 0
možnosti
Foto

Současný předseda ODS Petr Fiala dává opakovaně najevo, jak moc Pavla Novotného potřebuje, aby otevřel oči našim občanům.

Pavla Novotného podporuje celý tzv. "demokratický blok," tedy kromě ODS jsou to Piráti, TOP09, STAN, KDU-ČSL a řekl bych, že i část ČSSD, tedy minimálně stoupenci ministra zahraničí Tomáše Petříčka.

1 0
možnosti
Foto

Ten Petříček, ten vám nedává spát

2 1
možnosti
Foto

Ahoj Vláďo ještě jednou, já když se vrátím k tomu svému blogu, co mě docela mrzelo, že se skoro nikdo v diskuzi nechytl toho o čem píše dole Patrik a co jsem psal i já v souvislosti s Markem Prchalem. Tuším, že pod Tvým blogem někdo psal, že ať se to komu líbí, nebo ne, pokud na to dojde může hodně ovlivnit Prahu což by mělo vliv i na celorepublikový výsledek. A pokud by ho zahradil z ODS nahnal třeba k Pirátům (nemyslím si, ale co kdyby) nemuselo by jít jen o Promile. Jinak mě třeba fakt nemusel otvírat oči, on spíš čistí uši aby bylo některé věci slyšet. a jo, fakt věřím, že je dobrej člověk....

2 5
možnosti
Foto

Od Zahradila nehrozí Pavlu Novotnému žádné nebezpečí. Petr Fiala raději vyloučí z ODS Jana Zahradila než Pavla Novotného.

2 1
možnosti
JH

Na mém blogu, tohle už provařené téma končím odstavečkem:

"Tedy nikomu to nevnucuju, ale tenhle zatím jen starosta, na mne působí jako duševně nemocný člověk, případně feťák..., což je ovšem, z lidského hlediska, pořád ještě ta lepší varianta... : - )"

9 0
možnosti
EH

Nejvíce ho zřejmě potřebuje Demoblok. Programem zaujmout nedokážou. Výrazné osobnosti vystrnadili, když už ohrožovali vedení (a směřování) strany. Novotného číno- a rusofobství je taková kobliha pro druhou stranu. Jenže pochybuji, že to budou stěžejní témata ve volební kalkulačce.

3 0
možnosti
Foto

Vidím že Pavel Novotný Ti hýbe žlučí (trošku). Ono to máš tak, Novotný používá jednoduchý jazyk, kterému rozumí většina lidí = pro mnoho lidí je tohle zajímavé už samo o sobě. A co je fakt podstatné.... Novotný je marketingový mág. Dokázal se protlačit do všech médií daleko víc, než celá ODS dohromady. A to se mu fakt nedá upřít.

5 1
možnosti
Foto

Ahoj, ne že by mě hýbal vyloženě žlučí, ale za posledních pár hodin nad ním a vším, co představuje, hodně přemýšlím. Máš samozřejmě pravdu, že dokázal najít křivou cestu do mnoha myslí mnoha lidí. A šikovně. Já si ale myslím, že taková vlastnost by měla zůstat právě jen někde v bulváru, ale neměla by být oslavována, jako politická dovednost. Pán Bůh nás ochraňuj před těmi dalšími, kteří budou chtít pana Novotného v budoucnu ještě trumfńout...

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám