Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

S Vaším hodnocením, p. Kroupo, vcelku souhlasím - až na tu Němcovou. Mně se dlouhodobě jeví jako velmi hysterická a nevyrovnaná ženská, schopná jen jednoho (toho svého vlastního) úhlu pohledu, neschopná potřebného nadhledu a vyváženosti, kterou bych od prezidenta, jehož bych si měl vážit, vyžadoval.

Ostatní, které zmiňujete, jsou pro mne taktéž naprosto nepřijatelní kromě p. Ebena, avšak jeho noblesy by bylo kvůli stavajícímu odpornému politickému klimatu (nejen u nás) veliká škoda. Myslím si, že ani on by po něčem podobném, jako je politika, neprahl. A kdyby teoreticky ano, už by to nebyl on, neboť by ho naše profláknuté a nedůvěryhodné politické kreatury doslova semlely a zničily.

Vám karma R^R^

2 1
možnosti

Mým favoritem číslo 1 je psychiatr Cyril Höschl. Má to v hlavě srovnané a umí mluvit.

Viz třeba tady: https://www.youtube.com/watch?v=ST84mS26bng R^

1 3
možnosti
Foto

Vyhraje ten,kdo nejvíce lže, mluví sprostě, ponižuje a zesměšňuje oponenty, je násoska a na dovolenou jezdí do Číny a Ruska.

3 4
možnosti
Foto

Není tak zle, poslední dvě volby byli těsné....

4 0
možnosti
Foto

Ahoj Vláďo... hlásím se o malé bezvýznamné plus, z výše jmenovaných by se mi nejvíc líbil Pavel Fischer, z ostatních bych si nevybral, ale momentálně si v pravdě nedovedu vybavit žádného slibného kandidáta ani mimo tento prostor. Proč právě Pavel Fischer? Za mě spojení pragmatismu s lehkým podtónem romantických vzpomínek na časy minulé...

5 1
možnosti
MV

+ zkusenosti v politice a respekt u lidi

2 1
možnosti
Foto

Já myslím, že prezidenta nebudeme vybírat my, ale ruská ambasáda, snaživí důchodci zadarmo provedou dehonestaci protikandidátů pomocí řetězových mailů, další naivky zpracuje už placená PR kampaň. Bude se dozajista šermovat vlastí, národem, konzervatismem a jinými pojmy, pod kterými si každý představí, co chce. Jednoduché a osvědčené:-).

12 4
možnosti
MV

Pavel Fischer, Petr Pavel - jednoho z techto dvou bych rad na Hrade jednou videl

5 1
možnosti
Foto

No, jako oba jsou reprezentativní typy, ale jak jsem popsal v článku, mám vůči nim výhrady.

1 0
možnosti
Foto

A proč ne naše nynější eurokomisařka Jourová? Má kvalifikaci, prošla dokonce lapákem.

0 4
možnosti

Vladimír Kroupa. To by bylo terno! Politolog, zbrojní expert, psycholog - vše v jedné osobě.:-)

3 0
možnosti
Foto

Já ctím tu zásadu starého ševce...

2 0
možnosti
JK

Kéž by to vyhrál J. Středula.

0 8
možnosti
Foto

Ten světle rudý populista?

4 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, hledání vhodného kandidáta by se nemělo odkládat. R^

Domnívám se, že by to měl být zkušený politik.

Přestože škála prezidentových pravomocí není nijak omračující, v některých okamžicích může mít vliv vysloveně rozhodující. Proto se zkušenosti z politiky hodí. Ostřílený politik zná postupy, možnosti i obvyklé intriky a letité vztahy, takže ho nic nerozhází a nehrozí, že by se stal něčí loutkou. Obecně známí politici jsou navíc předvídatelní.

1 0
možnosti
MV

i ostrileny Zeman, tedy politik, po kterem vlastne volate jako nastupci po Zemanovi, se nestal loutkou? loutkovodice zname...

5 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám