Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Blond jsem Ivan Blond - to je fakt neuvěřitelné co tady je možné;-D

0 0
možnosti
JD

J56i76r83i 10D52v77o60r76a84k

29. 4. 2020 11:15

Take muj nazor R^

0 0
možnosti
JB

J62i46r75i 27B20o15r

29. 4. 2020 11:14

Dle mého názoru,je zveřejnění takové legendy,nejlepší ochrana těch ohrožených. Těžko se potom povede akce někomu o kom nevíme.

0 0
možnosti
Foto

Aby se to případným zájemcům nepovedlo, museli by všichni tři pánové nastoupit do něčeho, čemu v USA říkají program na ochranu svědků. Nová totožnost, nový život, nové bydliště, sbohem rodino, sbohem známí, sbohem celý minulý živote. Myslím, že k něčemu takovému nedojde, takže pokud by je chtěl někdo oddělat, tak je sejme. Za měsíc, za rok, za pět let...

0 0
možnosti
MM

Není člověka, který by rozuměl všemu, s tím se smiřte.

To, že Rusko není přátelský stát, vměšuje se do našich vnitřních záležitostí a je schopen všeho, co by navrátilo střední a východní Evropu do jejího vlivu, byste rozumět mohl.

3 2
možnosti
Foto

Jistě, že tomu rozumím, jen nerozumím tomu, proč ze mě někdo dělá takového hlupáka, abych si myslel, že by na to šlo Rusko takhle amatérsky a blbě. Jistě, že Rusko NENÍ přátelský stát, a to prosím pěkně s nikým. Rusku vždy záleželo jen na jednom - na Rusku, vše ostatní je vedlejší. Ono konec konců v takovém jednání není Rusko samo... Rusko má za sebou bohatou historii, různých maskyrovek, iluzí, dezinformací a špíny má za nehty hodně, a právě proto moc dobře ví, jak takové záležitosti dělat. Ví to lépe, než kdo jiný a právě proto tak nějak nežeru ty akce typu Skrypal a Novotný-Hřib-Kolář. Putin je všechno možné, ale hlupák opravdu není.

6 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám