Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže renomovaný časopis zveřejní závažnou informaci a Vy máte pocit... Celá argumentace ve Vašem článku je založena na dojmech. Nic víc.

1 5
možnosti
MV

Dojmy a podrejvani suverenity státu ve vnitřních záležitostech jsou dva rozdílný pojmy. Napsáno je to jak pro Rukojmí a podobné další.

0 1
možnosti
PC

Dnešní konspirační teorie všeho druhu mi přijdou opravdu paranoidní. Takové sci-fi nebo kovbojka v reále. K tomu ještě ta teorie s údajnými "vrahy" a "nepřáteli" p. Kubery, to vše zapadá do obrazu naprostých fanfasmagorií zoufalců dnešní doby, odtržených od reality, snažících se permanentně vidět za každým rohem nepřitele a roztáčejícich kolo neustálého boje s jejich údajnými soky.

Je to přímo úsměvné, kdyby to ale nebylo zároveň tragické.

Panu Kroupovi karma R^R^

14 0
možnosti
JH

Jen počkejte až promluví Koudelka z STS BIS:-)

2 0
možnosti
MV

Je celkem možné, že nějaký britský blogger psal podobné - před Skripalem... Také mohl situaci, podobně jako Vy zlehcovat a ironizovat. Jak to dopadlo, víte snad i Vy.

1 1
možnosti
Foto

Zrovna případ "Skripal" bych jako příměr nepoužil. V tomto případě je totiž stále více otázek, než odpovědí. A když neznáte odpovědi, nemůžete vinit, respektive neměl byste.

3 0
možnosti
PP

Pane Kroupo, máte naprostou pravdu. Mně už hodnou chvíli vrtá v hlavě, proč se z nás někdo tak vehementně snaží dělat hlupáky. (a bohužel, podle toho co vidím a čtu, se mu to u části obyvatel docela daří). Rusko rozhodně není náš kamarád, ale takoví troubové a amatéři to rozhodně nejsou.

12 0
možnosti
ND

Brzy přijde pokračování příběhu: Bude objeveno, že vrah se ubytoval u jedné naší rozvadejici se celebrity v přestrojení za automobilového závodníka kde číhá až bude úplně rozvolneno, aby posléze splynul s davem a šel si jako stěžovat na úřad, že dostal pokutu za parkování za modrou čarou a tam na starostovi městské casti vykonal svůj úkol.

Tak tak milé děti :-)

5 0
možnosti
ND

Já bych docela věřila, že starostovi za tu sochu hrozí nějaké nebezpečí, ale myslím od nějakého bláznivého fanatika...

3 1
možnosti
DT

Přesné. :-)

Rusko je velká země s obrovským nerostným bohatstvím. Díky tomu se v ní točí neskutečné peníze, o které se perou tamní bossové, pro nás nepředstavitelných morálních hodnot.

Vládní ruská garda má opravdu jiné starosti, než se zabývat nějakými lokálními kabaretisty naprosto nedůležité země, se kterou nemají ani společnou hranici.

Tihle klauni se potřebují hlavně zviditelnit...

26 1
možnosti
Foto

Bohužel jejich klaunství využívají další, kteří si na jejich hlouposti přihřejou svou vlastní politickou polívčičku, jen aby veřejnosti dokázali, jak jsou bdělí nad veřejnou bezpečností a klidem na práci...

5 0
možnosti
LB

Střízlivé, srozumitelné shrnutí.

Co se týče médií a jejich spekulací: Je hlášen muž s koženou brašnou plnou ricinu. Rozkaz zněl jasně: Nesmí projet za žádnou cenu.

Zajímalo by mě, co na tyto spekulace řeknou všichni ti manipulátoři.cz a podobní "odhalovači dezinformací". Asi nic, že ano. Dezinformace, které jsou jim po chuti přece nejsou dezinformace.

Jinak ti vrahem údajně ohrožení pražští politici mají teď policejní ochranu, přičemž veřejně není známo proč. V úvahu připadá vyhrožování od nějakého mafiána, v Praze běžná věc, dále vyhrožování psychopata, třeba ruského nacionalisty, anebo klidně i českého pomatence.

Pánové Kolář, Novotný a Hřib provádějí politiku s úmyslem vyvolat konflikt, na což sice předvídatelně zareagovalo pár pražských prosťáčků, pro které je osobností ten, kdo třeba hrdinně zvítězí nad sochou, nicméně taktéž předvídatelně mohl zareagovat nějaký dosud se neprojevující agresívní psychopat.

17 2
možnosti
Foto

Někdy mám trochu pocit, že ty tři chrání policie před jimi samotnými, a hlavně před zveřejňováním jejich některých výroků...

7 0
možnosti
Foto

P49e28t55r 74O13m54e52l27k63a

29. 4. 2020 11:44

Všechno je jinak. Nebezpečnější než šakal je hroch, to je pěkná sviňa. ;-D

0 0
možnosti
Foto

To je fakt, v Africe jednoznačně nejvíce lidských obětí za rok. Je to přes svůj zdánlivě neohrabaný vzhled rychlá, nervózní a agresivní bestie.R^

0 0
možnosti
JK

Na to, že anoncujete, že tomu nerozumíte, v textu mohutně spekulujete - určitě by..., je všeobecně známo..., a prezentujete se jako ten, který rozumí všemu.

3 2
možnosti
Foto

Nerozumím snahám dělat z nás hlupáky, ostatním věcem v textu rozumím celkem dobře.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám