Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Známá poslala fotky obchodů s potravinami v USA - prázdné regály.

2 0
možnosti
Foto

S ohledem na to, že už jsou prý vyprodané zbraně a střelivo, se dalšího vývoje v USA docela bojím

4 2
možnosti
Foto

Já se nedivím, ono se tam proslýchá, že se tam chcete vypravit. ;-D

0 5
možnosti
LB

Výstižné poznámky - karma.

Víte pane Kroupo, ukazuje se, že krize tohoto typu nejlépe zvládají společnosti stádního typu. Nemusí to být nutně totalitní Čína, která toho právě kvůli svému totalitnímu režimu ze začátku hodně zbabrala, ale třeba demokratická Jižní Korea či Japonsko, to jsou prostě země, kde se rozkazy shůry ctí a neporušují se.

Naopak státy typu Itálie a Španělska jsou přesným opakem, no a Česká republika leží někde mezi nimi.

Spojeným státům přeji, aby tuto krizi zdárně překonaly, ale mezi námi pane Kroupo - patřím k těm, kterým žádná taková krize skutečný stav USA ukazovat nemusela.

7 0
možnosti
Foto

Trump samozřejmě je idiot, ale Sanders je ještě větší. Chce bezplatné školství?????

Ale k věci: Epidemie, proti níž není léku, se bude šířit celým světem, dokud ho nepromoří. I u nás jí musí projít 7 milionů občanů. Jedinou zemí, která se ubránila corona viru a má při 1,3 miliardě obyvatel už jen 2000 nakažených, je Čína. Holt komunistická strana USA je příliš slabá na to, aby dokázala potlačit informace tak dobře, jako kontinentální Čína.

Nevím, kolik Američanů jste v životě potkal, Vláďo, ale pár včetně mých vlastních příbuzných. Jistě: O Evropě toho mnoho nevědí, mají jiné chování, ale to mají i Thajci nebo Gambijci.Z toho ještě nemůžeme nic usuzovat.

Každému soudnému člověku bylo jasné, že otevřené země budou mít sta tisíce nakažených. Už řadu týdnů na to politici upozorňují. Vždyť o tom mluvila u ursula von der Layen apod. jenom prosťáčci věří prezidentu Macronovi, že maximální silou státu zastavíme pohyb molekul.

1 4
možnosti
Foto

Chtělo to prostě Allbrightovou nebo Clintonovou, které by tento stav řešily válkou.

Ursula von der Layen je v EU ta pravá, ostatní jsou proti ní prosťáčci.

1 0
možnosti
Foto

Já bych se jen zastal těch "slátanin" jako oddychovka dobrý, ale pokud tomu uvěřil Trump, pak už je to špatný. Nečeká je nejspíš nic pěknýho ;-(

4 0
možnosti
Foto

Ahoj, obávám se, že nejen Trump...

4 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám