Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Zase jen o "nezodpovednem" chování. A já se těšil, že se bude o viru psát jinak. Co všechno stejné ještě kolem viru blogeri vycucaj z klávesnice a pustej do éteru ?

0 4
možnosti
Foto

A Vy máte pocit, že chování mnoha našich spoluobčanů bylo a je zodpovědné...? A nemusíte se těšit, muže psát sám o koronaviru - jinak...

4 0
možnosti
JZ

Tak zase ale netvrďme, že zdraví je u nás na prvním místě. Kdyby tomu tak bylo, chovali by se lidi úplně jinak už dávno. Evidentně je zdravím na prvním místě teprve tehdy, když už je ječím podlomeno. Jinak by asi nebylo 5 piv denně a třetina populace kuřáků běžným jevem.

0 0
možnosti
MS

No vidíte a jak se dokáže veřejnost "ozvat" v případě kuřáků. Takhle by se měla veřejnost "ozvat" i na adresu dovolenkářů, kteří prostě museli do Itálie. Od smradlavého oblečení vám nehrozí, že budete sedět doma na 60%.

0 0
možnosti
MS

R^ Mě by spíš zajímalo jestli ti dovolenkáři tu celorepublikovou paralýzu zaplatí ze svého? Zaplatí učitelům 40% chybějící mzdy? Zaplatí rodičům, protože jeden rodič musí zůstat doma?

Byli veřejně varováni, veřejně vyzýváni a veřejně poučeni o následcích. Takže by měli platit. Chápu kamioňáka, který musí jezdit, nebo služební cestu. Ale jet na lyže, není žádné nařízení ani dodávání zboží. Radši ať se mi žádný lyžař nedostane do ruky, protože bude marodit na něco jiného, pokud to přežije.

5 2
možnosti
JZ

Tak kdyby měl každý platit za následky toho, co mohl předvídat, tak by pojišťovny nemusely platit půlku lékařské péče.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám