Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DC

D55a10v40i98d 75C36e67c34h

6. 3. 2020 8:57

Erdogan testuje, co si moze dovolit.

15 0
možnosti
LJ

Chce to pevné vedení a tvrdý postoj. Přesně to, co dnes závidíme Amíkům, že jim dělá Trump. V Evropě zatím žádný Trump se svou odvahou a rozhodností není. Snad jedině Orbán je člověk, který se zlu umí postavit a bránit svou vlast a své lidi.

19 0
možnosti
MG

Trumpova rozhodnost prameni z toho, ze z kazdeho procesu rozhodovania uplne vypusti fazu premyslania, ktora u inych ludi obvykle rozhodnutiu predchadza. Myslim, ze takych politikov mame naopak v celej V4 viac nez dost, my Slovaci ich uz dokonca exportujeme ;-D

2 4
možnosti
MK

Pokud je pravděpodobnost vzniku války, tak je to tady a teď. Turci jsou si vědomi své převahy a neustoupí. Já je dokonce podezírám, že konflikt v Idlíbu vyprovokovali proto, aby si ospravedlnili prolomení EU hranice. Je to asi šílené, ale přála bych si, aby Řekové neustoupili, dokonce bych vyzvala českou vládu, aby jim podobně jako Poláci přišla na pomoc. Poraženectví jsme si užili už dost. Je na čase zvednout hlavu.

40 0
možnosti
VL

Ano ,zvednout hlavu,která zatím trčí v písku.

5 0
možnosti
JF

Pseudosultan si vpádem do Idlibu opatřil další statisíce refugeesfutru, ale do první linie posílá na Řecko především Afghánce, Pakistánce etc. Doufám, že ho, čub*ího syna, už brzy odnese Satan do džehenny! ;-€

12 0
možnosti
AL

Polsko posílá Řekům 100 pohraničníků a 100 policistů na pomoc s migrační krizí

Polská vláda premiéra Mateusze Morawieckého (PiS) včera rozhodla vyslat do Řecka speciální jednotky Pohraniční stráže v počtu 100 mužů a speciální policejní jednotky o 100 mužích na pomoc při obraně vnější hranice EU. Podrobnosti o jejich nasazen odletěl vzápětí poté projednat svým řeckým protějškem polský ministr vnitra Mariusz Kamiński (PiS) na jednání Rady ministrů vnitra a obrany EU do Bruselu. „Polsko bojuje proti migrační krizi.

31 0
možnosti
LJ

Poláci už několikrát pomohli zastavit musulmany a vyhnat je z Evropy. Ta situace před Vídní je nejznámější.

7 0
možnosti
VK

Rešpekt si nie je možné kúpiť, ani vyprosiť. Ten si je možné len vyslúžiť vlastným konaním; v krajnom prípade vynútiť.

V účinnú akcieschopnosť EÚ neverím. Ak to však Gréci neustoja, v tej či onej forme budeme následky "platiť" a financovať celkom určite všetci. Kým teda budeme čakať na to akčné "nič" zhora, môžeme začať aj sami - nepotrebujem turecké sušené figy, ani trenírky ušité v Turecku. Nemusím ísť na dovolenku práve do Turecka, môže to byť napr. Grécko a nemusí to byť pobyt na pláži, kľudne hoci aj poľná kuchyňa gréckej armády či polície.

Naivné? Na prvý pohľad určite. "Tisíckrát nič umorilo osla" však v živote naozaj platí. A história to dostatočne bohato dokazuje.

14 0
možnosti

Někdejší ministr zahraničí a místopředseda zahraničního výboru Karel Schwarzenberg (TOP 09) vyplísnil vládu za to, že odmítá uprchlíkům pomoci.

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/poslanci-resili-migranty-na-reckych-hranicich-je-mi-z-vlady-hanba-prohlasil-schwarzenberg-40315506

2 0
možnosti

Za to kabinet zkritizoval Schwarzenberg. „Bráníme se, aby se k nám někdo dostal, ať jsou to děti, nebo ženy. Musím se za naši vládu a její konání stydět. Je to hanba, jak se chováme,“ řekl v diskusi Schwarzenberg.

1 0
možnosti

Turecko má plnou podporu USA a NATO, je to druhá největší armáda světa po USA. kdyby tady hamáček, tak by vás označil za ruské agenty za kritiku Turecka.

3 1
možnosti

druhá nejkvětší armáda NATO..sorry

1 1
možnosti
MK

...Turci si to nemyslí,celý svět již podle nich skáče.....válka s Turkem musí být...to věděl již Švejk

6 0
možnosti

to by byla válka proti NATO a proti USA, kteří turecko plně podporují

1 2
možnosti
JS

Mě nejvíce udivuje fakt, že vůči tak vyhrocenému agresivnímu chování Turecka k členskému státu EU, nakonec útok na vnější hranici EU je útokem na celou EU, se nijak nevymezila EU a i politici v členských zemích nic, dokonce i novináři nic, nikdo se evropských politiků neptá na názor, na řešení, na další kroky, prostě tiše po pěšině, ale zase jsme se dozvěděli, že se sestra Kima vyjádřila ostře k vyjádření jihokorejské vlády.

35 0
možnosti

Nechtějí ít proti NATO a proti USA

2 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám