Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

.....strašit komunistama se stalo jakusi panenkou "vúdů" dnešní doby. Můžou za vše i za špatné počasí. Kdy už konečně pochopíte,že ta historie je již historií.Kumunisté vymírají a že ti,co ještě(jedno,či dvě volební období) zasedají ve sněmovně či senátu sice mají právo na svůj názor,ale jinak jsou neškodní.Je třeba se přestat vymlouvat,mít u voleb šťastnou ruku a hlavně k nim přijít.Už babičky věděly,že plakat nad rozlitým mlékem je sice fajn,ale zbytečné.Avotomtoje...

12 10
možnosti
MK

Pro mě to historie není. Pro mě to je pořád současnost. Komunisté nevymírají,jen se transformují a chtějí změnit společnost skrze klima alarmismus, multikulturalismus a v duchu Frankfurtské školy.

7 3
možnosti
TD

Nikdo mě nemůže podezřívat z lásky ke komoušům a vyjádření soudruha je nechutné, nicméně posílat lidi za "zlehčování" nebo "popírání" čehokoli do vězení je samo o sobě znakem totality, byť jde o zločiny komunismu nebo nacismu. Hranice svobody slova by měla být stanovena tam, kde někdo začne vyzývat k násilí. Lhaní o minulosti by nemělo být trestný čin, alespoň ne samo o sobě.

Ono se to s tím "začínáním" dá postavit i z opačné strany - začíná to zákazem popírání holokaustu a končí to počítačovými hrami, kde nacisti mají ve znaku trojúhelník a Hitler nemá knírek, aby náhodou nebyl uražen něčí jemnocit (viz současné Německo). A pro komunisty samozřejmě platí naprosto totéž.

11 2
možnosti
TN

Neomezená svoboda slova je bohužel balzám pro všechny extrémisty. Protože právě neomezené svobody slova zneužijí k šíření svých lží a vlastní propagandy. Demokracie se musí umět bránit a to i zákazem zpochybňování např. zločinů komunistů a nacistů.

3 1
možnosti
JP

Vážení kapitalisti, podívejte se na ceny bydlení, energii, potravin a potom se divte, že lidi si myslí, že za komoušu bylo líp. A bude hůř. Tuneláři a zloději nám vládli a o morálce kázali, teď je to ještě horší, tak to hodíme opět na komou:-)še.

5 9
možnosti
Foto

Když si dáte práci a porovnáte, kolik byly za komančů platy, kolik se za ně dalo pořídit potravin, pokud tedy zrovna byly nějaké v krámech, pak jsou opravdu vaše a podobná prohlášení k smíchu.

A to se nebavíme o svobodě slova, možnosti cestování atd.

Jenomže to je zřejmě na váš přiliš "soft".

Tunely také byly, vedly do Sovětského svazu, který pak vyvážel komunismus do celého světa...

10 2
možnosti
Foto

J67o13s31e37f 81Č27i91h20á61k

25. 10. 2019 14:40

V jeho očích to zločiny nejsou a v očích justice zjevně také ne, když po 89 nebyl skoro nikdo potrestán.

0 0
možnosti
Foto

To vám dochází brzy. Mě došla zhruba před 40 lety a to se všemi.

2 0
možnosti
MK

R^

Ladislave, bohužel, že komunisté jsou opět u moci, za to můžeme poděkovat "Nejsme jako oni"

Lékaři také neléčí chřipku cukrem.

3 0
možnosti
MK

Komunisté vědí, že lidé mají krátkou paměť. Ostatně, když jsem četl, že podle nějakého průzkumu podstatná část obyvatel netuší kdy byla Sametová revoluce, že podstatná část netuší co se stalo v roce 1968 a téměř dvě pětiny lidí narozených po roce 1989 si myslí, že za komunistů bylo lépe a k tomu Juncker pózuje před sochou Marxe, ministryně tahraničí EU je bývalá komunistka, ale stále marxistka, kdy ve vládě máme estébáka a zástupce mateřské školky pro nacismus, fašismus a komunismus, tedy sociální demokracii, tak se není čemu divit.

Já už jsem si cestu vybral. Mám na Bražiskách pronajaté pozemky, které kupuji. Postavím si tam dřevěnicu a stáj pro pár kravek, ustájení pro ovce a chlívek pro prase a dejte mi pokoj se světem. Barák necháme ogarovi a budeme žít na samotě u lesa. A bude mi jedno, co se v politice děje :-)

8 0
možnosti
JV

Vám to jedno bude, ale jim ne. Jednoho dne vám predepíšou dávky atd. Praxi už v tom mají.

1 0
možnosti
Foto

To je tím, že jako správný demokrat, sledujete hry lidí patřících do vládnoucí kasty. Také jsem to dělal a také jsem se tím trápil. Bohužel chod vývoje společnosti určují myšlenky, ať už jsou správné, nebo falešné. V současné době je to víra v etatismus. Až lidé pochopí, že dobrovolnost je daleko lepší než donucení, pak nebudete muset sledovat jaký odpad se vám snaží vládnout a vnucovat své představy o minulosti, přítomnosti a budoucnosti.

1 0
možnosti
MJ

No aby si potomci vrahů nevyskakovali, když mají svého prezidenta a premiera.

7 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám