Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Pane Kroupo, ačkoliv zde většinou vystupuji proti vám, jsem rád, že máte svůj Rubikon, narozdíl od jiných nejmenovaných blogerů (zdravím pana Nožičku). [>-] Síla s námi.

12 3
možnosti
DR

Nikdo mu do hlavy nevidí, nicméně na rozdíl od ostatních si myslím že to řekl ani ne tak kvůli lásce k Babišovi (za pár let mu stejně skončí mandát a bude brázdit rybník na Vysočině, tak k čemu by mu byla) ale spíše proto že je už unaven, otráven a došla mu trpělivost (a není sám) tím naprosto otřesným a hlemýždím tempem vyšetřování této "kauzy".

Čtyři roky se tady "vyšetřuje", za tuto dobu se nevyšetřilo nic, nyní byl obžaloby pro nedostatek důkazů zproštěn, státní zástupce má tři měsíce (co tam bude celou tu dobu dělat je otázkou) na potvrzení anebo vrácení zpět a pokud zvolí druhou možnost tak bude co? Zase se bude namísto řešení podstatných věcí další čtyři roky "vyšetřovat" a kafrat o Babišovi?

12 14
možnosti
ZD

Naprostý souhlas. Podle mne je pes zakopán mezi vyšetřovatelem a jeho dozorem. Vyšetřovatel bude pracant a dozor je už politik. Nadarmo se pravidelně nevyskytoval v televizi jako konečný arbitr všeho. A je to jako v tom vtipu o Cikánovi - vaše a naše parta. Zdravím.

1 0
možnosti
Foto

J51a11n 95Š68i22k

20. 9. 2019 13:50

Pan prezident rád hraje, aby zdůraznil svou důležitost, což souvisí s jeho ješitností a egem: řekl udělám to, ale neudělal, a kdoví zda by ten krok opravdu udělal. Přikláním se k tomu, že ne, protože v okamžiku, kdy by mohl zasáhnout, by zase natahoval termíny a dělal se důležitým, aby nakonec řekl: nechám všechno na spravedlnosti.

Jasně, že by vůbec neměl podobné věci říkat, protože rozzlobí spoustu lidí. Vezměte si jen kolik dnes vyšlo různých článků, diskuzních příspěvků, apod.. Rozpoutalo se neskutečné množství negativní energie, včetně osobních útoků a napadání (viz. pan poslanec Polčák). Naštvalo to i Vás, jinak byste článek nenapsal.

A proč, když se vlastně nic nestalo. Ta energie tu ovšem je a na každého z nás negativně působí a je to o to horší, že graduje. Špatné samozřejmě je, že dopady pak nejsou jen virtuální, protože prezidentovo vyjádření ovlivní slabé lidi, třeba některé osoby z justice, při rozhodování. Kvůli špatné energii se vyhýbám zprávám seč mohu, jenže to úplně nejde, že. V každém případě jde o krásnou ukázku světa, kde se reaguje na slova a ne na činy. Kdyby se k tomu nikdo nevyjadřoval a mlčel, tak by zmlklo i prezidentovo ego.

Za článek a hlavně to přeťápnutí, o kterém píšete, karma R^

19 2
možnosti
Foto

Zdravím, musím s Vámi samozřejmě souhlasit, Máte pravdu o té negativní energii, to je jedna z věcí, kterou Zemanovi zazlívám asi nejvíce. On opravdu umí jen jednu jedinou věc, zato dobře a spolehlivě - naštvat. To není dobrá vlastnost a prezident by něco takového neměl mít. Máte také pravdu, že se to pak přenáší do celé společnosti. A to je prostě špatně. Vám za názorR^

14 2
možnosti
ZH

vida, dokonce i my dva se dokážeme shodnout; asi to bude těmi mayovkami a verneovkami :-)R^

2 0
možnosti
Foto

Výjimky potvrzující pravidlo se skutečně stávají...:-)

1 0
možnosti
AN

Nejvíc bude naštvaný Babiš,který si přeje aby měl od toho pokoj, a teď Miloš... A říct mu to, nevím.

2 0
možnosti
EH

Podle mě to byl vzkaz státnímu zástupci Zemanovi: Nenamáhej se to znovu otevřít kvůli politického tlaku.

Každopádně nespolkla už kauza Čapí hnízdo bezvýsledně už dost peněz? Chceme to hnát k soudu se stejným výsledkem po dvaceti letech, až to projde všemi instancemi? Babiš určitě není čistý jako lilie, ale zavřít zločince za blbé parkování nebo vraha za daňové úniky (Al Capone) není moje představa spravedlnosti.

4 9
možnosti
Foto

Myslím, že nevnímáte správě, o co jde. Prvořadé v téhle věci je, že prezident vůbec neměl něco takového říkat. Se skutečnou, nebo neskutečnou vinou Babiše to nemá až tak co dělat. Jde o princip...

14 2
možnosti
JH

No toto !!! Pan prezident místního , vždy bojovného Kroupu nažhavil tentokrát až natolik, že začal psát jménem všeho lidu :-)

5 4
možnosti
RB

Státní zastupitelstvví a policii v případu Babiš a Čapí hnízdo trestně stíhat dost dobře nelze. Lze ale stíhat každého, kdo si na toto téma otevřel hubu.

Vlastně je možné stíhat i autora tohoto blogu.

1 1
možnosti
Foto

Asi jsem Váš příspěvek tak úplně nepochopil...

5 0
možnosti
Foto

Musíte mít dost silnou a odolnou kůži, když vás naštval až dnes. :-)

7 0
možnosti
Foto

To není pravda, už několikrát jsem mu tady "vynadal".:-)

0 0
možnosti
PS

P18e92t75r 44S21k92á46l17a

20. 9. 2019 11:39

Do času určitě. Ale budou to ještě dlouhé tři roky (a 170 dní). A s blížícím se koncem mandátu a zhoršujícím se zdravotním stavem bude nepochybně excesů přibývat.

17 1
možnosti
JS

to je strašně dlouhá doba..

4 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám