Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Myslím si, že to nejmenší zlo pro Česko je udržet tuto vládu do řádných voleb a v nich Babiše a Ano na hlavu porazit. Možná fyzicky zle vypadající MZ si myslí totéž. Nemusí se nám to líbit, viz pode mnou pan Doležel mluví o zloději zlodějském a prezidenta posílá do ústavu. Musím uznat, že je to šetrnější než co vymyslel europoslanec Polčák.

6 0
možnosti
KD

je videt, ze zlodej zlodejska Babis to tak uplne 100% osefovane nema. V pravnim state by dostal 10 natvrdo vcetne zabaveneho nakradeneho majetku. stary Hradni koralecnik zeman patri do ustavu

7 8
možnosti
PB

P49e79t58r 23B73r44o52ž

20. 9. 2019 20:37

Myslím, že netřeba hledat složité důvody.

Stáří není vždy idylické...

3 0
možnosti
ZD

Dal jsem sice plus za vyjádření reálného stavu, presidenta bych ale nepodceňoval. Nemyslím, že vše ze zákulisí co ovlivňuje jeho názor se dá říct v televizním rozhovoru.

1 0
možnosti
VK

Někdy jsou emoce rychlejší, než ratio, ale dnes jasná karma. R^

5 1
možnosti
JR

J71a38n 81R88á12ž

20. 9. 2019 19:55

Babiš musel nějak Zemana hodně, opravdu hodně naštvat, jinak si vysvětlit neumím,to jeho pitomé vyhlášení. Neb nevěřím, že by Zemanovi tak rychle úplně odešel mozek.

4 0
možnosti
JS

J83o45s63e34f 82S73u18k

20. 9. 2019 19:53

také mi ten přístup od prezidenta připadá dvousečný, ale každopádně to vidím jako

další nechutný projev arogance moci ze strany prezidenta..

Podobně jako Klauzova amnestie tak občany státu rozděluje na dvě kategorie -

nedotknutelná ELITA x plebs..

"prezident pro dolních 10 mil." s plnou pusou závazků o ukončení zneužívání institutu milosti v praxi předvádí naprostý opak - stále více je prezidentem svých kamarádů

10 1
možnosti
ZD

Blouzníte a jako my všichni neznáte - a nebudete znát - pravou příčinu jeho rozhodnutí.

2 0
možnosti
Foto

Pane Kroupo,

Vám nedošlo, proč něco takového prezident Zeman prohlásil?

Účelově lze totiž podávat obvinění do nekonečna.

Skončila akce "Čapí hnízdo" a Babišovi nepřátelé mohou okamžitě podat jiný podnět k trestnímu stíhání, aby Babiše dostali pryč ze hry.

Když překážel jako policejní prezident Petr Lessy, okamžitě na něj bylo podáno trestní obvinění. Co naplat, že byl nevinen, policejním prezidentem už se zpět nestal. A případ Aleny Vitáskové je ještě horší.

Účelově lze obvinit každého, i Vás.

Mne se například účelově někdo snaží dostat pryč z IDnesu jako blogera a zřejmě u mého posledního blogu manipuloval s karmou. A už je v diskusích bez jediného důkazu sprška obvinění, že jsem podváděl já.

Pane Kroupo, kdokoliv může být z čehokoliv obviněný, když někomu stojí v cestě. A u Babiše bych se vůbec nedivil, kdyby po Čapím hnízdě následovalo jiné obvinění.

Proto je prohlášení prezidenta Zemana naprosto logické.

15 15
možnosti
AL

„Je to výsostné právo českého prezidenta a také jeho plná politická odpovědnost, pakliže se tak rozhodne,“

14 1
možnosti
JK

Mně na tom nic nepřekvapuje. To bylo přece jasný už před prezidentskýma volbama (oběma), že Zeman je ochoten udělat JAKOUKOLI křivárnu, pokud usoudí, že mu to projde. Akce Olovo mu kdysi neprošla, omilostnění Babiše je je křivárna stejného kalibru, ale tentokrát mu projde, prostě jen proto, že na obžalobu z vlastizrady to je málo a žádný jiný páky na něj už nejsou. Všimněte si, jak ani jeho skalní voliči netuší, proč tohle udělal. Protože kdyby si připustili jedinou možnou odpověď "protože mu na společnosti nezáleží a jenom se mstí celému světu", museli by si přiznat, jak byli hloupí a jak strašnému podvodníkovi naletěli. Což nikdy neudělají, aby si zachovali tvář nejen před ostatními, ale taky sami před sebou. Ano, bude ještě hůř.

17 1
možnosti
AL

Nebudu chodit okolo horké kaše – prezident Zeman mě naštval.

----------------

Také nebudu chodit okolo horké kaše – dnes mě bloger Kroupa pobavil ..... a hodně.

------------------------

Snad tu zlobu (nejen váženého blogera Kroupy) prezident Zeman rozchodí.

:-)

8 10
možnosti

Poněkud infantilní a naivní vyjádření těch, kteří se domnívají, že Miloše Zemana zajímají názory spodních 10 miliónů.:-P

9 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám