Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Podle hýkání blahem je poznat, že mnozí nepoznali třeskutou rádobyftipnost.

1 0
možnosti
VB

Jako ironii (zpožděnou tak 20 let za Klausem) jsem to pochopil již kvůli tomu, že nějaké jednání házíte na Komisi. Ony by to museli schválit členské státy, takže jde hned poznat primitivnost argumentace.

1 2
možnosti
AK

Omil p.Barák,ale v tom případě jsou všechny vlády EU inpotentní protože by to neschválili.A ty co by to třeba schválili,tak budou časem pro smých těm ostatním,neb toto se nedá nadiktovat v pseudokapitalizmu,který je založen na koupě schopnosti obyvatel.Tvoří se zisk,ale nic z toho nejde na obnovu planety.To co dají nestačí ani na pokrytí toho co doma vyprodukují.

0 0
možnosti
MT

Ja bych zavedl potravinove listky, kazdemu omezeny povoleny přídel potravin na osobu a problem je vyresen. Jo, a k tomu zdvojnasobit ceny aby se ztrata profitu dala kompenzovat. A jeste k tomu zavest pausal strhavany přímo s platu, a jestli si to jidlo dotycny vyzvedne nebo ne je jeho problem... ;-D

1 0
možnosti
HP

Někdo tomu možná říká ironie, ale především je to klasická ukázka fake news. Když napíšete a idnes kupodivu publikuje neskonalé bláboly, tak se můžete zaštiťovat "ironií" jak chcete, ale pořád jsou to jenom bláboly.

1 0
možnosti
ZB

Pěkný článek. Měl by rychle doputovat do orgánů EU. Karma!

1 0
možnosti
JK

Je to vlastně klasický příběh. Někdo se tu snaží upozornit, že je to s naší planetou velmi špatné, následně se vyrojí limitovaní lidé a začnou mu to kazit. Kroupa je omezený už dávno, ten se jen za každou cenu snaží zalíbit a tak čenichá po tématech jako potkan, ale překvapuje mne, kolik se k němu přidává ostatních. Je to prostě ten myšlenkový průměr, zpohodlnělost, neochota si cokoliv odříci a naopak až moc velká ochota cokoliv zesměšnit bez přemýšlení. Proč takového myslitele připíchávají na nástěnku... nevím, asi to bude to samé co s těmi bulvárními exkrementy, přitahuje to tu šedou, bezvýraznou masu... :-)

1 10
možnosti
ZB

Nic jste nepochopi. Planeta jistě v ohrožení je, ale je třeba přijmout a dodržovat celosvětově zákony, které jsou potřebné schválit. Tedy nekácet lesy, neničit zvířata, udržovat limitní počet lidí v každé zemi (některé země by musely omezit reprodukci na několik let), atd.

0 1
možnosti
JS

J30a81r68d82a 69S94o75k98o48l

30. 8. 2019 20:44

Jen to neříkejte moc nahlas nebo s tý vaší ironie si udělají živnost.

7 0
možnosti
JG

blaaaaaaaazen byt chapu ze jde o ironii, ale stejne ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám