Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Povedený článek.R^ Já jsem si zase nedávno vzpomněl, že jsem se kdysi patlal po holení modrým Color gelem, který mi docela vyhovoval. Jen tak ze srandy jsem to zadal do Googlu a zjistil jsem, že dodnes existuje nějaké družstvo, které ho vyrábí. Tak jsem ho objednal a patlám se tím zase.:-)

2 0
možnosti
Foto

Sakra, tady je to samý prazážitek! A víte, že si na tohle také vzpomínám, také svěží vůně a bez ovocných fujtajbl tónů. Táta to kdysi používal.

0 0
možnosti
JR

J19a62n 92R46á90ž

12. 7. 2019 13:22

Namíchal jsem Pitralon nostalgicky koupený v Lídlu, do své obvyklé vody po holení, s jehož aroma se kupodivu nijak nebil a následné reakce mne mile překvapily.

Vnučka: Dědo dneska jsi moc hezky voňavý a je to daleko lepší než dřív.

Naše mladá kolegyně: Pánové, kdo dnes použil tu jemnou a pikantní sexy vůni po holení která mne hned po příchodu oslovila?

Manželka: Tuto vůni používej, neb mi to připomíná naše krásné chvíle ve dvou.

Takže jsem si zakoupil ještě dvě lahvičky;-D

4 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, já ho kdysi vlastně také míchal s něčím jiným. 8-oR^

0 0
možnosti
RK

Maně si vzpomínám, že také existovala kompletní sada pánské kosmetiky Windsor, asi jediná. Pitralon byl ikonou, na vojně se dostal při nástupu zadarmiko a huba po něm hořela jen to fičelo. Žádné dámy nablízku nebyly, takže o mužné vůni jsme se nic nedozvěděli. Zajímavé je svědectví bývalého fotbalového sudího Ivana Grégra, který po jednom zápase dnes už neexistujícího PMEZ dostal od Paula Breitnera také Pitralon - a nestačil se divit, že je k dostání i v tehdy "nehodném" Německu a jak vypadá atraktivně. Na vysvětlenou - Breitner tehdy dělal tomuto produktu reklamu.

1 0
možnosti
Foto

Na to pálení Pitralonu na vojně si taky vzpomínám, ale mám za to, že to nebyla vina té substance, ale spíše našich sotva ochmýřených tváří, které sedřené pravou žiletkou, žádnými čepelkami dnešní úrovně, byly prostě hóóódně citlivé:-)

0 0
možnosti
ŠM

a tady ho máš i s tím cedrem...

https://vody-po-holeni.heureka.cz/pitralon-original-voda-po-holeni-100-ml/specifikace/#section

taky mám doma jednu starou lahvičku, ještě po tátovi..když zemřel,nedokázala jsem vyhodit jeho staré holení a pitralon....

1 0
možnosti
Foto

No neke... Ale to je nějaká rakouská verze, prý, to asi bude trochu jiná vůně, než ten, co mám doma, nebo ne...?

0 0
možnosti
Foto

R^;-) Ona ,,inkriminovaná substance" byla špica již za I. rep. Ne že bych jí pamatoval, tedy tu I. rep., avšak reklamy z oné doby přetrvaly v prvorep. tisku, ba sem tam i na zapomenutých cedulÍch,ba i v drogeriíchch dost dlouho po II. WW;-)

5 0
možnosti
Foto

Opravdu? Tak to jsem netušil, že je ta značka vážně tak stará8-oR^

1 0
možnosti
Foto

R^R^

Kde jsou ty časy, kdy muži voněli-smrděli jako muži a malíkovou dlaní ničili nepřítele. :-)

0 0
možnosti
Foto

Myslíte asi malíkovou hranu...?;-D

2 0
možnosti
Foto

Pitralon používám stále a stále jej vyrábí firma Schicht v Ústí nad Labem a jde na odbyt spolu s pracími prášky s Jelenem.

2 0
možnosti
PK

Ten se už snad ani již nedá koupit,taky pamatuji...;-D

0 1
možnosti
MK

V Lidlu zrobna běží retro týden, mají ho.

0 0
možnosti
Foto

:-)R^

A pěna na holení se jmenovala Barbus. To si pamatuju, kupovala jsem jí dědovi. :-)

3 0
možnosti
Foto

Barbus nebrat. Pamatuju si, jak mi na vojně nějak rozpouštěl štětiny na štětce a já si celý dopoledne pak vybíral jednotlivé štětiny z tváří;-D tehdy jsem raději začal používat pěnu na holení Diplomat a tu, člověče, používám dodnes, i když už si holím jen krk, na ostatní mám strojek na zástřih:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám