Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Podívejme se na to z druhé strany, tedy ne ze strany práva, ale z té strany, že jsem bytostně přesvědčený o tom že to právo má skutečně každý a to i bez přičinjění a že mu k tomu chci dopomoci.

Já v zomhle 100% zastávám názor pana Duška, cca od 29. minuty https://www.youtube.com/watch?v=AGd05En9S8w&t=281s

Nevědomé užívání mysli a efekt antibiotika.

0 0
možnosti
BG

Nenazyval bych to pravem na stesti. Spis moznosti. Ale mely by tady byt podminky na to, aby se clovek mohl vypracovat byt na vrcholu. Kazdy by mel mit prilezitost byt na vrcholu nebo na dne.

0 0
možnosti
Foto

Každý svého štěstí strůjce

zvlášť když vlivného máš ujce.

.

To právo ale každý má, jen hrozně moc lidí ho nějak nedovede využít.

0 0
možnosti
MV

Fakt bych už rád přečetl zase nejakej recept, nebo vzpomínky. Tyhle dokola se opakující témata a stokrát omlety "aktuality" a pravdy couhaj za každým rohem, Vladimíre.

1 0
možnosti
Foto

Ono se zase urodí i něco jiného, nebojte se. Zatím ale poděkujte panu Hornerovi a jeho obhajování neobhajitelného, který mě tak nějak stále "inspiruje"...

3 0
možnosti
Foto

To co sem ty přistěhovalce láká je

1 právo na lepší život (toto právo je organizované skrze sociální síť)

2 možnosti zapojit se do ekonomického života (pracovat) a zmnohonásobit si kvalitu života než ve své domovině.

Myslím si, že když odbouráme první možnost, tak nás ti, co chtějí využít druhou možnos,t ničím neohrožují.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že byste si musel vylézt na hodně vysoký strom a vzít si s sebou dalekohled a mikroskop, abyste tu skupinu č.2 mezi těmi migranty našel...

4 0
možnosti
JR

J22a63n 12R52á86ž

10. 7. 2019 16:09

S tím bezdomovce u brány Buckinghamského paláce jste mne dostal. ;-D Karma!

Otázka 1) Kam to měla kapitánka lodi Sea Watch3 Racketeová blíž, když zachránila na otevřením moři tonoucí trosečníky u Libyjského pobřeží a podle mezinárodního práva je měla dopravit do nejbližšího přístavu bezpečné země. Na Italský ostrov Lampedusa nebo na tuniský ostrov Djerbu? Když ignorovala svoji povinnost a chtěla si vybírat a vyložit ty "trosečníky" v nějaké členské zemi EU, tak proč nepožádala italské úřady o možnost doplnit palivo a potraviny a nepokračovala např. k francouzskému pobřeží, kde by ji přivítali s otevřenou náručí, když Italové dali k přistání zákaz?

Arogance neziskových organizací a z toho vyplývající ignorace zákonů způsobí, že jejich lodě budou dřív nebo později konfiskovány a kapitáni budou dostávat dlouholetá vězení. Trpělivost při zacházení s těmito pašeráky lidí musí jednou skončit.

Otázka 2) : Jaký je rozdíl mezi pašerákem lidí přes moře a pašerákem lidí po souši, že kvůli tomu, který pašuje po moři intervenuje německý prezident a tomu po souši německé soudy napaří mnohaletí tresty vězení? Že ten jeden je z neziskovky a druhý je řidič kamionu, přece nedává důvod k rozdílnému přístupu.

7 0
možnosti
EH

Horší je, že se lidí narodí s určitou inteligencí a pokud je nízká, nepomůže nic.

Inteligentní dítě chudých rodičů chce obvykle něčeho dosáhnout. Vždycky se najde nějaké stipendium na studium - pokud ne doma, tak v emigraci. Hloupé dítě vyroste v člověka, který jenom čeká, kdo a jak se o něj postará.

Chytrý migrant se sebere, vybere si zemi a jde tam legálně pracovat. Hloupý migrant se postaví do řady s dalšími migranty a nechá si vysvětlit od pašeráků, co má říkat v nové vlasti.

10 0
možnosti
Foto

Za mého mládí se říkalo - jsi hloupý, půjdeš na zedníka. Nemyslím si, že by zedník musel žít v nějaké bídě, pokud je šikovný a pracovitý. Daleko horší než hloupost, je podle mne lenost. Líný jedinec s IQ 140 je horší varianta než pracovitý typ s IQ pod 100.

3 0
možnosti
Foto

Kdo tam ještě nikdy nebyl, měl by si tam pro zajímavost zajít. Kam? No, přece na Úřad práce, kde se žádá o dávky, třeba na bydlení a uvidí a hlavně uslyší, co ještě zatím nezná. Třicátý rok tam každý měsíc chodí lidé, kteří nepracují proto, že je jim stát ještě pořád nedal práci (i když stát kromě ústavních činitelů nikomu jinému práci nedává). Také tam si velká část žadatelů o dávky myslí, že na klidný život bez práce a ve slušném bytě zdarma mají přece všichni PRÁVO.

12 0
možnosti
Foto

Možná by to měli zkusit nově v Německu,tam se rozhodli spasit všechny chudé světa...

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám