Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Nijak to neřeším, každý jsme nějaký. Ti lidé zkrátka nemají rozhled a asi ho ani mít nechtějí, ale jsou mezi námi, tak proč se vztekat :-)

2 0
možnosti
Foto

Ale člověk se ani tak nevzteká, spíše je mu líto, že se s lidmi, které má jinak třeba docela rád, nemůže v podstatě vůbec bavit..

2 0
možnosti
LB

Monolidi jsou fakt hrozně omezení a bezohlední, jakoukoli, byť obecnou debatu stočí na svoje jediné téma. Jo, a když už jste začal, o tom Zemanovi, víte, že ...

:-)

1 0
možnosti
PS

Viz někteří autoři blogu...to jsou takoví monoblogeri....Tomášové, Marek, další Marek, atp...Jandová, ta je hodně mono...co s nimi? Necist, ignorovat.

3 1
možnosti
JJ

J27i86ř93í 14J70a29n85d23a

30. 4. 2019 10:14

Na druhou stranu, existuje též typ "Brouk Pytlík". Jednoho takového mám též v širší rodině.

To jste na nějaké rodinné oslavě či sešlosti a řeč přijde na kosmonautiku, dostavbu dálnic, politiku, pěstování rajčat, škodlivost Roundupu, elektromobily, klíšťata, plané neštovice či myxomatózu králíků, vždy se do řeči vloží Jirka se slovy "No, ono je to trošku jinak ..............."

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám