Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Václav Klaus mladší má potenciál založit novou stranu a zůstane-li věrný svým myšlenkám, které hlásá, určitě úspěšnou.

7 5
možnosti
ZH

Jo, bude soutezit s Realisty kdo na tom bude hur. ;-D

5 4
možnosti
JB

J95i93r16i 33B98o14r

14. 3. 2019 18:11

Kroupo,nepotěšil jste mě,ale ani já vás nepotěším,píšete kraviny.

10 6
možnosti
DR

Bohužel je Vám to houby platné, nejste tady sám.

5 0
možnosti
MK

Se slovy Václava Klause st. souhlasí téměř výhradně lidé, kteří ODS nevolí a nikdy volit nebudou. Proto bych se jeho slovy nijak nevzrušoval.

24 6
možnosti

Možná nevolí a pokud ODS bude pokračovat jak pokračuje, tak volit nebudou. Ale dříve třeba volili.

4 0
možnosti
LD

Největši strach o osud ODS mají okamurovci, kteří by ji volili, jen kdyby byla ještě přihlouplejši, než SPD. Takže bezpředmětné.

4 6
možnosti
VB

Klaus ml. je takový nóblovější okamůrista. Takže svůj k svému a je to.

25 8
možnosti
AC

jo..ale moc nóbl furt není ;-D

4 5
možnosti
Foto

Kdyby se ml.Klaus o něco chtěl skutečně snažit, hledal by si kolem sebe spojence. Podle jeho výkřiků to ale vypadá spíše tak, že nehledá, rozhodně ne v ODS. Opticky to totiž vypadá tak, že s Klausem starším chtějí ODS dorazit. Nechci tady moc rozumovat a spekulovat o konspiracích, ale Klausové se k ODS chovají úplně stejně, jako Zeman k ČSSD. Jímá mě z toho docela hrůza.

24 5
možnosti
PH

Tak určitě, všechny návrhy Klause juniora, tedy syna byvalého prezidenta, který zrušil stíhání většiny milionářů, co nabyli majetek při (ním provedené) kuponové privatizaci, patří spíše do programu SPD a ty volila necelá desetina všech 60% obyvatel, co přišli k volbám, to je jistě citelná ztráta. Já třeba ODS kvůli němu nevolil a myslím, že jsem nebyl sám, takže když odejde, ztráta se vyrovná. Proč ale pořád reaguji na vaše blogy nevím, je to pořád to samé.[>-]EUV

11 5
možnosti
Foto

Přesně tak,potencialních voliču ODS,kteří čekají na to až junior konečně vypadne je víc,třeba já....

2 4
možnosti
ZH

Stacil mi nadpis k zasmani, ale dovolim si jednu citaci z programu ODS roku 1992 "......vychází (ODS) z tradičních hodnot evropské civilizace. Mezi nimi na prvním místě stojí tradice a hodnoty křesťanské, úcta k pravdě a láska k bližnímu." https://www.ods.cz/docs/programy/program_1992.pdf :-) Pravice je v Cesku skutecne jen (hlavne pro Babise) smesna sebranka, ktera se dokaze mezi sebou jen castovat nalepkami kdo je neomarxista, havlista, pravdolaskar, vitac, slunickar......proste kdo je ten udajne skutecny pravicak a nedohodne se na nicem. To ji samozrejme odsuzuje k trvalemu neuspechu. Klausove jsou jedni z tech, kteri ukazuji v cele nahote tuhle schizofrenii a jeste pritapi pod kotlem.

17 5
možnosti
TC

On je VK ml. (ale i st.) nějaký ideální bezpřívlastkový pravicový politik? Odkdy?

Pokud si mám vybrat mezi řvounem, který tíhne k SPD, a lehce bezbarvým slušňákem Fialou, volím rozhodně toho druhého.

To, jak se člověk projevuje, docela často mluví i o tom, jaký je.

18 6
možnosti
MV

"Jaká matka, taká Katka."

ja bych Klausovi ml., po zkusenostech s otcem zakladatelem, take neveril

10 6
možnosti
Foto

Ale o něj, ani o jeho otce vlastně vůbec nejde, jen se nachomýtli k celému problému a nahlas se k němu vyjádřili. Hlavní průšvih je v té absenci skutečné pravice u nás.

7 3
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám