Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Není důležitá pravice nebo levice. Důležité je dělat pro lidi a nehrát si stranické mocnáře.

0 2
možnosti
LV

Které lidi máte na mysli? On je docela velký rozdíl mezi člověkem pravicového smýšlení a člověkem levicového. Pro oba druhy najednou "makat" nelze.

1 0
možnosti
Foto

To je zase diskuze, levice sem, pravice tam... A co takhle zapomenout na nějaou pravici a levici? Dneska už to stejně nemá žádnou vypovídající hodnotu. Stačí se podívat na ANO, údajně pravicově zaměřené, ale za jejich činy by se nemusela stydět ani KSČM. Každý by si měl srovnat v hlavě, co vlastně od státu (vlády) chce, co jemu vyhovuje a v každých volbách se rozhodnout podle programu a osobností té či oné strany a ne podle populistických hesel v předvolební kampani, která je u nás prakticky permanentní.

10 2
možnosti
Foto

Osobně si myslím, že jste zaspal dobu, protože skutečně pravicová strana tu vznikla a odhadl bych že i vy jste si ji nějak onálepkoval, protože skutečně pravicová politika není to, čemu byste zrovna vy tleskal.

2 2
možnosti
IJ

A kam to dopracoval Václav Klaus st. K odmítání Eurozóny, k podpoře Putina a dalším nesmyslům.

6 4
možnosti
AK

A kam to dotáhly ti co obdivujete za 30let??Tak akorát TAM,že!!

2 1
možnosti
AB

A68d96a51m 22B64í89l90e69k

15. 3. 2019 7:12

dost trefná úvaha - přesně tak jsem o tom mluvil nedávno s jedním kamarádem, kterému stejně jako mně chybí pravice poté, co se zbláznily ODS a Svobodní...

4 1
možnosti
Foto

J90a10n 49A83n45d20r45l89e

14. 3. 2019 23:21

pro mne jste naprosto uzasny politolog, "doslova" ;-) , skoda jen pro cely cesky narod, ze svuj talent marnite v jine profesi :-)

3 3
možnosti
BV

Nejen politologové, ale i skladníci jsou dnes důležití ;-)

1 0
možnosti
KS

Klaus se ale nechová jako pravicový politik, ale jako populistický politik. A v tom je obrovský rozdíl. Nenabízí žádná řešení, jen výkřiky toho, co čte v diskuzích na internetu.

27 18
možnosti
MB

To je prázdná fráze, co jste napsal.

Jaká řešení byste si představoval? Vždyť nemá žádnou politickou funkci, nepůsobí v žádné straně.

Permanentně publikuje, vyjadřuje se kde k čemu, jeho názory jsou dlouhodobě konzistentní.

A vůbec, divím se tomu nálepkování ..ten, kdo plyne po proudu je korektním politikem, zatímco ti, kteří se tomu vzpírají jsou populisté? Divné..

19 7
možnosti
RS

R18u41d29a 54S85l84a53v70í15k

14. 3. 2019 21:49

Ach ano, "skutečná" pravicová strana. Takových výkřiků tu už bylo, Svobodní, Rozumní, Realisté, a kde že jsou? Jsou tam kde skončí i Klaus ml. ;-D

18 1
možnosti
BV

Pravicoví "Rozumní" - já málem spadl ze židle... ;-D

0 0
možnosti
Foto

J29i88ř29í 38L88i92b47e82r

14. 3. 2019 21:44

Pěkně napsáno. Karma R^

4 0
možnosti
Foto

domnívám se, že jestli si chceme zadělat na další veselo na Hradě za pár, tak se o nich bavme... jejich cíl nevede nikam jinam než abychom mladému "rebelovi" lízali hlavu na známkách. O nic jiného nejde. Jestli nás a nějakou soudnou pravici může něco zachránit , tak to, že jak milého narcisistního papá , tak mlaďase budeme doplňovat tak maximálě otázkami ... a kdo to prosimtě je? A kdo že byl tamten? Jakákoliv reklama je špatně, ale pro ně zlaté zboží. Mladý vůdce všem jednou vytře zrak. Ale zapomeňte na sociální spravedlnost a jasno a jasně definovanou pravici. Není důvod, proč by ho to trápilo , omezovalo a zajímalo... nebude. Bude klidně na hraně a bude omlouvat cokoliv náckovství, bude klidně proruský až za mantinel... A nebude se o tom nikdy dlouze bavit. On důvod má. Je násobeným Já svého otce. Včera se mu povedl první majstrštyk, kdy je ho po včerejšku všude plno... je jedno jak... A Vladimír omámený je rázem ve službách...

4 8
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám