Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J80a91n 79P47e10c98h22a

7. 2. 2019 14:05

Napsal jste to skvěle, podepisujiR^

3 0
možnosti
Foto

Včera jsem si pustil film Jak utopit dr. Mráčka aneb konec vodníků v Čechách. Nádherný film, vynikající scénář, režie i dobří herci. Zasmál jsem se a do postavy Jany jsem se (ve vší slušnosti) na dvě hodiny zamiloval.

3 0
možnosti
SB

A co vám to bylo platné, když na konci filmu zapříčinil změnu zbarvení šperku někdo jiný?

3 0
možnosti
SB

Ahoj!

Vláďo, tvůj článek se mi sice líbí, avšak obávám, se, že i kdyby pane režisér nesmrtelný byl, tak by to kinematografii nepomohlo.

Dnes je doba desítek televizních kanálů, kdy kvantita převládá nad kvalitou. Dnes už by prostor k vytvoření takových perel nebyl poskytnut. To se netýká jen nás a nemá to souvislost s tím, že pan Vorlíček natočil svá nejlepší díla ještě za bolševika.

V USA ani ve Francii ke změně režimu nedošlo, ale přesto nějaké nové dílo rozměrů Někdo to rád horké, Podporujte svého šerifa, Nebožtíci přejí lásce, Stepující stonožka nebo komedií s Funesem je v nedohlednu.

3 1
možnosti
Foto

mění se preference diváků, já už to tu psal několikrát, tak pokud už to někdo četl, omlouvám se, ale nedávno jsem něco dělal kolem divadla Spejbla a Hurvínka a bylo mi mimo jiné řečeno, že dřív stačil na jednu scénku obraz, maximálně dvě, dnes jich je na to samé třeba osmnáct. doba je prostě klipovitá, také z toho nejsem odvázaný, ale tak to prostě je...

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám