Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P91e84t21r 92B88u56r10i88a85n

29. 11. 2018 16:00

Pane Kroupo. Po negativní smršti na váš blábol o tom, kterak hromotlukem bitý obrýlený šprt v šatnách školy onu rvačku v podstatě sám vyprovokoval, jste se snažil zmírnit tón stylem: podívejme se na to realisticky. V rámci objektivity je u vás Putin starý lišák, který to jen zkusil a západ hejno ukdákaných slepic, které se nezmohly na nic.

Takže realisticky takhle: Rusko permanentně napadá své okolní sousedy Gruzie, Moldávie) a momentálně je na paškálu Ukrajina, která soustavně přichází o své území. Ne, opravdu Putin nic nezkouší, Putin natvrdo anektuje své sousedy a kdyby nebylo toho ukdákaného západu, který musí agresor respektovat, buďte si jistý, že ruské tanky by se už dávno proháněly v hlavních městech všech bývalých republik SSSR.

Vy se naivně domníváte, že Rusovi v podstatě o nic nejde, jen tu a tam trochu zaprovokuje aby zjistil, co na to západ. Božínku vy svatá prostato! Rusovi jde o nabytí bývalého velmocenského impéria a tu a tam pouze zaprovokuje proto, že víc mu není dovoleno! Porošenkova slova o tom, že se Putin chová na hraně války, byla realistická a pravdivá.

12 4
možnosti
Foto

To by mě zajímalo, KDE jste v některém mém článku našel něco o tom, že se domnívám že Putinovi o nic nejde. Jistě že jde, chce vrátit Rusku respekt ostatních. Jde na to silou, nic jiného k dispozici nemá, nemá technologie ani zkušenosti jak dělat nesilovou politiku. Já ho za to nikde neoslavuju, jen konstatuju, že tomu tak je. Je to tak složité k pochopení?

3 2
možnosti
DR

Pane autore, tím nálepkováním si vůbec hlavu nelamte. Když jsem před časem psal na novinkách, tak jsem tam byl označován za amerikanofila. Když jsem tam ukončil registraci a zaregistroval se na IDnes s tím že to zde bude lepší a lidé rozumnější, tak zde jsem pro změnu zase označován za rusofila.

Nyní už to beru s humorem ale řekněte, není v těch diskuzích s podobnými omezenci sranda?

4 3
možnosti
JK

J62i83r33k87a 92K90o55r29n

29. 11. 2018 16:07

Legrace s tebou je, to je fakt. Hlavně s těmi tvými tajemnými zdroji informací, pokud můžu soudit, na Novinkách ti to slušelo mnohem líp:-)

5 2
možnosti
PT

P27e43t53r 68T38o25m41e74k

29. 11. 2018 15:29

Chce to nového Reagana. A Putina bez milosti.............

2 1
možnosti
Foto

Jenže Reaganové ve světě došli...

1 0
možnosti
Foto

Musím říci, že Putin tak ostrou reakci Západu na anexi Krymu nečekal. Viz jeho vtipkování na téma, že Ukrajinci zapomněli dodat OSN mapy s náčrtem hranic.

1 3
možnosti
OF

Kde jsou ty časy, kdy pánové Flaška a Ábelovský chodili na VŘSR do lampiónového průvodu....já jsem alespoň na gymplu obsadil druhé místo v soutěži "Co víš o Sovětském svazu ". Nicméně ,dnes jsou tito pánové chytřejší než Rádio Jerevan.;-D;-D;-D

5 6
možnosti
Foto

Na VŘSR v lampionovém průvodu jsem v životě nebyl. Ale jsem rád že z toho máte zkušenost, když o tom tak uvědoměle píšete.

6 0
možnosti
JJ

J61a54n 28J22í60l36e13k

29. 11. 2018 14:35

...Ani já netuším, jak z toho ven...

Nebuďte tak skromný desátníku. Určitě máte záložní plán pro světové dějiny. Ve skladu dost času na vymýšlení. ;-D

Pro desátníka politologa a kaliče:

https://www.youtube.com/watch?v=ewQyv404u7Q

4 1
možnosti
Foto

... už zase relativizuješ svůj včerejší naprosto jasnej postoj, komiku?;-D;-DRv

6 1
možnosti
Foto

Taky mám ten dojem.

2 0
možnosti
JZ

J58a95n 92Z40i69e13g24l89e92r

29. 11. 2018 13:07

Západ si musí uvědomit, že trumfy jsou na jeho straně, co se týče vyspělosti ekonomiky. Rusko je v podstatě rozvojová země.

7 2
možnosti
Foto

Ale ty krásné investice, a těch 160 milionů chudých Rusů co by makali za pár rublů a kupovali to, co občan od Aše na západ nevezme do úst. Na konci Jelcinovi kariery bylo Rusko před bankrotem. A co tam bylo US poradců, co tam vyrostlo bank. Jak je to možné?

A my máme narvané sklady čínským zbožím a co stim. Ale i svým. V USA připadá jedno auto na obyvatele včetně dětí. Okolo největších měst jsou parkoviště tisíců vyrobených, neprodaných aut. Do dvou let nás čeká velký krach.

Ale pokud by Putin šel k šípku, už to tam valíme. Krach oddálíme o pár let.

Taková je cyklus volného obchodu. Bude hodně špatně. A to jsem optimista.

1 0
možnosti

P55a75v33e39l 59Č74e80r75n62ý

29. 11. 2018 12:51

Asi dost rychle zapomínáte, že? Zkuste zavzpomínat na Putinovy začátky ve funkci, tehdy se až tak moc nelišil od Jelcina, připouštěl vstup ruska do NATO, byl všude na Západě vítán, byl šoumen , spolupracoval ekonomicky i politicky na všech frontách. Jeden čas byl dokonce nejnenáviděnějším mužem ruska, když nechal bez pomoci umřít námořníky v ponorce Kursk.

Všechno se změnilo když opět vystřídal Medveděva, který v podstatě kopíroval jeho linii. Začal mluvit o tragédii rozdělení CCCP, rusko přijalo novou vojensko-politickou doktrínu hybridní války, kterou začal praktikovat na Ukrajině, neboť se dopustila té chyby, že mu začala utíkat z ruské náruče na Západ a bořit jeho sen o znovuobnovení slávy a síly CCCP....

10 0
možnosti
Foto

To víte, i Putin se chybami učí...

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám