Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J35i76r20i 83B27o92r

13. 11. 2018 13:42

Tady vůbec nejde o to jestli to byl únos nebo ne.Prostě ho uklidil aby nemohl vypovídat.To by mělo vadit i vám.

6 3
možnosti
Foto

Ale on vypovídat nemusí. Zákon mu umožňuje mlčet, není třeba ho nikam uklízet (kvůli výpovědi).

6 0
možnosti
Foto

Pane autore, znovu opakuji, že máme jen to, co jsme si zasloužili. Mimo jiné premiéra,proti kterému je vedeno trestní stíhání, za které mu hrozí nejméně pět let odnětí svobody. Je úplně logické, že pan premiér udělá vše, co je v jeho možnostech, aby, na rozdíl od svého syna, nemusel do "Krymu". Já na jeho místě bych činil totéž. V tomhle směru se chová pan premiér naprosto standardně. Většinovému voliči to nevadilo a asi ani nyní nevadí, ale "klid na práci" rozhodně tu nebude. Ocitli jsme se v unikátní situaci a můžeme si za to sami. Zasloužíme si to.

3 1
možnosti
SB

Kdybyste jen tušil, jak za nějakých čtyřicet let budou naši potomci posuzovat tuhle dobu podle úplně jiných kritérií....

3 0
možnosti
SB

Lidé, zapomeňte na to, že v téhle kauze jde o nějakých padesát milionů na Čapí hnízdo.

Tím neříkám, že je v pořádku, když se s dotacemi nakládá nezákonně. Tím říkám, že v takhle vysoké politice kvůli takovým věcem hlavy nepadají.

To může posloužit jako záminka, když toho politika chtějí odstranit ze zcela jiného důvodu, který ale nemohou navenek použít.

Klaus nepadl kvůli nějakým neexistujícím sponzorům z ostrova Mauricius. Gross nepadl kvůli nějakým penězům na byt. Rath nepadl kvůli prachům v krabici od vína. Jestli padne Babiš, nebude to kvůli Čapímu hnízdu.

Ve všech případech si někdo přál pád těch lidí a našly se záminky, které by jinak byly velkomyslně přehlédnuty a nikoho by nezajímaly.

10 0
možnosti
PB

P83e27t60r 52B62u59r30i59a49n

13. 11. 2018 13:37

Opravdu objevná myšlenka. Vždycky si někdo bude přát pád premiéra, vlády, té či oné strany, poslance. Jde jen o to, kdy a jak dotyčný překročí pomyslnou čáru. A Rath a v tomto případě i Babiš ji překročili. Protože žrát se může, ale hlasitě mlaskat je už přes čáru. A lidem to vadí a ne že to nikoho nezajímá. Takže vy zapomeňte na to, že by lidé zapomněli.

6 2
možnosti
MS

Jsem zvědav, jestli Slonková dostane od Zemana též medaili za potírání korupce. :-)

3 0
možnosti
Foto

Když ji někdo navrhne...

1 0
možnosti
PA

P85e88t26r 34A62g88u28l51á19r

13. 11. 2018 13:04

Dodnes se mi vybavuje scéna z Šakala (rok 1971 tuším), kde se ministr vyzrazující informace své milence omluví a vzápětí spáchá sebevraždu. Jiný kraj, jiný mrav. Tady ze sebe politik udělá oběť a novináři mu v tom pomáhají zveřejňováním článků, které rozmělní problém, až to vypadá, že se nic nestalo.

2 4
možnosti
Foto

Ten politik ze Šakala byl usvědčený nahrávkou odposlechu telefonního hovoru jeho milenky. Tam nebylo co popírat a co řešit. Takový, podobně silný důkaz ale zatím o Babišovi veřejně známý není a nebyl, třeba zatím, co já vím, není prokázaný

8 3
možnosti
Foto

Víte, pane, jednak zcela překrucujete zjištění policie na Svk ohledně vraždy novináře, neb se tam stále hovoří a existují důkazy o napojení podnikatele Kočnera na Směr, Fica apod, a z nich vyplývá i trvající podezření, že v tom vládnocí politici měli prsty.

Druhak to, co činí opozice, je naprosto standardní a kdyby u nás byla politická kultura, jako v západních zemích, nebylo by to ani příliš potřeba. Politik, který je stíhán, či obviněn, by sám měl mít tolik cti, aby odstoupil, nebo se alespoň stáhl z politického života do doby očištění svého jména.

Jen namátkou si vzpomínám na situaci, kdy policistům v Belgii utekl při převozu pedofilní vrah Dutroux, kterého ale velmi rychle chytli. Už půl hodiny poté, co utekl, rezignoval ministr vnitra, neb policie spadala do jeho kompetence a on se cítil odpovědný za její selhání. Kéž by takoví politici byli i u nás.

I kdyby se nakonec Babišovi povedlo nějakým způsobem vysvětlit a vybruslit z té aféry, jeho morální krtedit je takový, že nechápu, že se může sám na sebe podívat do zrcadla. Nemluvě o faktu, že je tu stále aspoň 15% těch, co chodí k volbám a hází mu to tam. Je to asi tím, že zažili dobu socialsmu, kdy kdo neočůrával stát, nebyl in, takže jim imponuje to, že stát a EU očůrává premiér. Poněkud jim bohužel nedochází, že očůráváním státu a EU poškozuje je, a ne sebe....

11 5
možnosti
Foto

Tak předně, co se Kuciakovi vraždy týká - máte důkazy o tom, že Končer nejednal v rámci své vlastní aktivity, že plnil zadání někoho ze Směru? A co se odpovědnosti politika týká - podle Vaší logiky by měl odstoupit každý, na koho kde kdo vymyslí jakoukoliv třeba lež? Belgického ministra vnitra nemůžete s tímto případem u nás srovnávat, tam jednoznačně k útěku pedofilního vraha došlo, kdežto my v tuhle chvíli vůbec nevíme, jestli k trestnému činu v kauze Čapí hnízdo, nebo k tomu únosu došlo, nebo jestli je to všechno blamáž. Nic z toho v tuhle chvíli NENÍ POTVRZENO PRAVOMOCNÝM ROZHODNUTÍM SOUDU.

11 0
možnosti
OP

Souhlasím v tom rozsahu, že až Bureš padne, žádná selanka nám nenastane, ti, co jsou u moci, jsou tou mocí zcela zdegenerovaní

3 0
možnosti
Foto

Taky mne napadá, jak se psychicky nemocný člověk, podle vás téměř nesvéprávný, mohl stát po všech důkladných testech certifikovaným pilotem?8-o

6 6
možnosti
Foto

Asi o duševních nemocech moc nevíte. Myslíte si, že každý duševně nemocný člověk se už takový narodil? Že se nemůže stát v průběhu tu kratší, tu delší doby, že člověk, do té doby absolutně zdravý a schopný vykonávat jakoukoliv i tu nejnáročnější činnost, se nemůže najednou stát nepoužitelný a nemocný? Víte, kolik vrcholových manažerů a lidí do té doby pracujících na vysokých postech, přijde najednou k duševní nemoci...?

10 0
možnosti
Foto

"Dokud takové šetření neproběhne, dokud nebudou známy jednoznačné závěry, které podpoří buď jednu, nebo druhou hypotézu, je předčasné, zbytečné, zmatečné a nevyzrálé přiklánět se na jednu, nebo druhou stranu."

Nepřipadá vám, že něco takového hned vzápětí děláte?

15 0
možnosti
Foto

Nepřipadá, já se kloním jen na tu stranu, že celé kauzy, aniž by byl znám její výsledek, zneužívají opoziční politici k jednání o vyslovení nedůvěře vládě. A to je podle mě špatně.

7 3
možnosti
OF

Hyenismus novinářů , hysterie politiků, souhlas.R^

13 3
možnosti
Foto

A to jste psal ještě před nedlouhou dobou celkem rozumné příspěvky. :-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám