Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P52e75t50r 76T52o56m86e11k

4. 10. 2018 9:49

Pan Heřmánek tady zase plete hrušky s jablky. Jedna věc je, že si dejme tomu ten někdo trest odseděl a druhá věc je dávat ho za vzor, třeba že v něčem vynikal. To je stejné jako s komunisty. Místo aby byli ticho a byli rádi, že je slušní lidé nechají žít, už zase vyskakují a chtějí vládnout.

5 2
možnosti
Foto

Kdo dává koho za vzor?

2 0
možnosti
Foto

První a vlastně jedinou podmínkou pro reklamu je že má být účinná. Jiří Kajínek ať už spáchal či nespáchal cokoliv si odpykal dvacet let kriminálu A to není málo.

A nějak se dnes živit musí. Tak třeba vrah mladého Kočky, pan Ďuričko. O tom že ho zastřelil nejsou sebemenší pochybnosti. Odpykal si podstatnou část trestu a teď je podobně jako pan Kajínek na podmínku na svobodě.

A oba si nějak vydělávat musí. Musí se živit poctivě. Ďuričko si nechal změnit jméno a živí jako kurýr. A pan Kajínek zase prodává své jméno.

Vždy jsem tvrdil že doživotní trest za to co měl spáchat je nepřiměřeně krutý a proto jeho propuštění na podmínku stoprocentně schvaluji.

4 2
možnosti
Foto

Inu mocná ruka trhu, nabídka, poptávka _ výsledek. Tržní ekonomika. Bez přívlastků.

2 0
možnosti
Foto

Upřesňuji: Bez přívlastků - tedy absolutně volný, bez regulací. To přináší i velmi negativní důsledky. Takový trh, byť oficiálně přívlastky nemá a může být vnímán fanatickými vyznavači takové svobody jako čistý, může mít znaky bezskrupulózního kšeftování s čímkoli.

2 0
možnosti
JV

Jako že jste příznivec Zemana, tak mu váš blog pošlete .

3 2
možnosti
Foto

Jakou to.má souvislost s podmíněným propuštěním pana Kajinka?

2 0
možnosti
RM

taky jsem to slyšela a nestačila se divit a říkala jsem si, jestli už nejsem stará, že nechápu jak si může nějaká firma najmout Kájínka - odpad společnosti

5 2
možnosti
SN

:-)......Paní Maxová! Ačkoliv byl Kájínek gauner od mala, o tom že vraždil jsou velké pochybnosti. Policajt policajta neshodí. Několikrát se to projednávalo, vždycky před stejným soudem.

Já jsem obdivoval jeho útěk z vězení! Jako Motýlek! Právo praví....v případě nedostatečných důkazů, obviněný nevinen. In dubio pro reo ! !!!!!!

1 4
možnosti
Foto

Máte pravdu, vymahači nejsou morálně na úrovni. Ještě zdaleka ale neklesli na úroveň dlužníků, kteří neplatí a věřitelům se jenom vysmívají.

4 4
možnosti
Foto

Dobrý den. Ale o tom můj blog vůbec není, já netvrdím, že jsou vymahačské firmy k ničemu. Samozřejmě, že někdo na dlužníky být musí, dlužit není dobré, ale vyhýbat se splátkám je trestuhodné. To všechno chápu, jen ten Kajínek mi v tom nějak nesedí...

2 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám