Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Trošku se prozkoumejte a snažte se analyzovat své pohnutky k psaní takových... Pokud jste tedy dostatečně upřímný sám k sobě. Jakože mi nejspíš důrazně napíšete (nebo sám sobě budete tvrdit), že jste.

3 1
možnosti
Foto

Tak jsem se prozkoumal a našel jsem znechucení, stud a zlost.

2 0
možnosti
Foto

Ale no tak pane Vladimíre, nenechte vášně cloumat svým majestátem a doporučuji přečíst dnešní blog paní Holotové :"Prezidentská standarta není osobní majetek prezidenta, ale státní symbol." I tak lze pochopit tu celou trenýrkovou záležitost. Mi osobně vadí nejvíc, že takto neřešil Hrad celou věc následně ihned po vyvěšení trenýrek, místo soudní dohry.

11 1
možnosti
Foto

Otázkou je, zda by to šlo vyřešit mimosoudně.

1 0
možnosti
MK

Jediná cesta jak zabránit dalším trapnostem je naprostá ignorace jak prezidenta, tak jeho aktivit. Byl zvolen demokraticky o tom žádná, ale tím to haslo. Každý soudný člověk už si obrázek udělal, a nejlepší by bylo si ho dál nevšímat. Doporučovala bych novinářům, politikům a všem ústavním činitelům ignorovat jakékoliv jeho aktivity. protože to je voda na jeho mlýn, tak bych mu už nedávala žádnou šanci se předvádět a ztrapňovat. Tečka.

11 4
možnosti
Foto

Jeden z lepších příspěvků. R^

2 1
možnosti
SB

Předem se omlouvám, že můj příspěvek bude trochu od věci. Autor tady píše o Zemanovi a zamýšlí se nad tím, co se stalo včera, ale já budu reagovat tak, že to srovnám s Havlem a že Zeman mi z toho vyjde jako vítěz. Je to však mimo téma, protože o Havlovi tento článek není, a tak to bude tak troch "a vy zase bijete černochy".

Pořád mi je však milejší tahle nevhodnost (a ona to do značné míry nevhodnost byla), než to neonové srdce nad Hradem v dobách Havlova prezidentování.

6 9
možnosti
Foto

To je fakt. Uvidíme,co si zase parta Ztohoven vymyslí... ;-)Rv

1 2
možnosti
Foto

Ten vás musel hodně hořce zklamat, když jste sáhl po takové hl..... nemoudrosti.

4 0
možnosti
JH

J72a31n 35H57a21r85v47a94n

15. 6. 2018 9:28

Již to je hrozné, že Zeman si dovolil ty trenýrky z Hradu sundat - a teď ještě navíc spálit! A stateční hrdinové ze skupiny 100hoven jsou vláčeni po soudech .

Žijeme ve strašné to době 8-o

11 3
možnosti
Foto

Prezident Svoboda v roce 1975 žádnou soudnost neprojevil. Naopak, byl nuceně odstaven a byl kvůli tomu přijat zvláštní zákon.

8 3
možnosti
MD

Je to sranda, neni to sranda, je to .... , nema nekdo kopretinu navic?

2 1
možnosti
Foto

Pokud by jste Zemana nevolil a nedělal jemu a jeho partě "užitečného idiota",stejně jako mnoho dalších nemusel by jste tady sepisovat takový trapný slinty...je mi z Vás a Vám podobných na nic.Stačí na Vás udělat bubu migranti,bubu kavárna,bubu elity a jste ochotni zapomenout,co tu Zeman prvních pět let prováděl a tad se hrozně divíte.....Rv

7 1
možnosti
JH

Nepotěšil jste mne Kroupo, ani já vás nepotěším...:-)

Kdo by to jen řekl , že jsou tihle čeští skladníci až takhle emotivní!

7 4
možnosti
Foto

Zeman u mě překročil hranici. Každý měl mít v sobě určité hranice, kdo je nemá, je, nemůže být brán vážně.

2 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám