Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Byla to nadsázka o tom, že důležité věci se mají řešit volbami nebo diskusí a ne vyvěšováním trenýrek a ničením prezidentské standardy. A dále pak docela dobře napálil novináře.

7 10
možnosti
RJ

Tohle fakt nepochopím. Představte si, že si Vás předvolá třeba Policie, že pro Vás mají závažné zprávy. Přijdete tam, a oni Vám řeknou, že to byl jen vtip, a smějí se Vám do obličeje. Budete se bavit?

10 4
možnosti
OS

Myslím že nejlepší odpovědí novinářů na tuto nechutné divadlo by bylo, kdyby začali ignorovat dění na Hradě a svou neúčastí na Hradních tiskovkách tak odpověděli "našemu milému" prezidentovi za jejich ponížení, které Hrad pro ně připravil.

12 0
možnosti
JK

Česi sú asi národ s najväčším zmyslom pre humor. Takže čo je na tom divného, keď majú aj prezidenta s veľkým zmyslom pre legraci?

To by fakt bol lepší Drahoš "s charismem mokrého hadru"?

Navyše bol mimoriadne trefný a účinný zásah do radov novinárskych presstitútok. A zagágala nielen jedna hus, ale hneď celé hejno... :-)

9 10
možnosti
EB

Až na to, že toto není důstojné prezidentského úřadu. Jenže, on taky préza, jak ho trefně nazvala Alena Křehotová, není důstojným prézou! 8-o

7 2
možnosti
VM

No, diskuse a blogy už se uchylují do nezměrných hloupostí. Blogeři by totiž byli ochotni v podbném duchu okomentovat i jeho abdikaci. Že jsi sakra tak neječel, když skupina "Sto hoven" kradla státní vlajku?

9 6
možnosti
JK

Jistě, bylo to tehdy velice hloupé. Jenomže co u některých "umělců" lze s trochou nadhledu tolerovat, to u hlavy státu nelze.

9 3
možnosti
DS

Co znamená termín "poslední kapka"? Čekání na další "poslední kapku"?

5 0
možnosti
JK

co e na to podívat očima Halíka? že to vlastně nebyly trenky co Zeman pálil a to do čeho to hodil nebyl oheň?

8 1
možnosti
MM

Další důstojný akt presidenta ke stému výročí vzniku republiky! Rv

Tohle je fakt už na psychiatrické vyšetření !!

13 6
možnosti
Foto

hele, neřeknu, kdyby trenky pálil já, nebo jiný obyčejný člověk, ale prezident, on je už hodně dlouho mimo realitu..., to snad není pravda...

13 6
možnosti
Foto

Tak tohle by třeba Klaus nebo Havel nikdy neudělali!

5 0
možnosti
Foto

I47v35a31n 93M25a70r44e71k

14. 6. 2018 21:16

No, vypadá to tak, že nejvíc zde řádí ti, kterým tip u Fortuny nevyšel, a ta se na nich pěkně "nabalila". Ostatně ten tip nevyšel prý nikomu. R^

6 6
možnosti
EB

Ano, že Zeman spálí trenky, to by fakt nenapadlo ani toho největšího hlupáka! To, že je Zeman zralý na Chocholouška, to víme už dlouho, tímto nám to jen potvrdil!

3 3
možnosti
PP

Několik novinářů bude dnes chodit ze solidarity navostro ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám