Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Padni, komu padni .......... jen když to nebude Babišovi. :-/

6 0
možnosti
EH

Aneb když je Babiš gauner, tak se nesmí kritizovat jeho kritiky a oponenty. ;-) Takhle i Hitler získal spojence, kteří byli nepřátelé jeho nepřátel.

4 1
možnosti
JZ

Slušný argumentační faul.

6 3
možnosti
Foto

Faul? Od kdy je skutečnost faulem?

1 0
možnosti

Koukám, že doba, kdy všichni sváděli své vlastní neúspěchy na Kalouska, neustále trvá. Jestliže jste přišli o zaměstnání, okradl jste Evropskou unii o 50 milionů nebo se váš syn rozhodl, že se nechá přeoperovat na dívku, tak je původem těchto událostí pravděpodobně Kalousek.

Vzpomínáte si na legendární sázku mezi Kalouskem a Babišem z roku 2015? Tehdy se Kalousek vsadil s Babišem o 10 milionů, že nikdy nebyl vyšetřován policií. Když se ukázalo, že je pravda na Kalouskově straně, tak vyzval Babiše, aby mu vyplatil 10 milionů korun, což předseda ANO samozřejmě odmítal. Vyhrané miliony chtěl Kalousek darovat matkám samoživitelkám skrz nadaci Agrofert. Škoda.:-)

Úspěšným politikem může být málokdo. Musí mít schopnost projevu, vyjadřovat se vždy k aktuálnímu dění, měl by mít jasně a neměnné postoje k politickému směřování země a v neposlední řadě umět se zasmát sám sobě. Podle mě právě pan Kalousek tyto schopnosti má. Je už jen na nás jestli jsme schopni rozeznat a ocenit to.

11 5
možnosti

Od těch, kteří ho kritizují je to jen špatně maskovaná závist, že na Kalouskovu inteligenci nemají. Babiš se po několika Kalouskových větách rozpálí do běla, na čele mu naskočí žilka a začne vyřvávat částečně nesrozumitelné a logicky nenavazující věty, které si často navzájem odporují.:-)

8 2
možnosti
Foto

Tak ještě jednou,podepsal jsem Milion chvilek a podporuji demonstrace proti tomu,aby se s podporou komunistu stal premierem bývalý spolupracovník StB,prominentní komunista,oligarcha a trestně stíhaný člověk.Na mě také vytáhnete nějaké dvacet let staré lži a pomluvy?Víte co je největší sranda?Na blog "opravdového pravičáka" Kroupy míří palečky nahoru od zdejších komunistu....;-DJak by také ne,používáte stejnou mantru jako komunista Babiš.Třeba spolustraníci Babiše za pokus vládnou společně s komunisty také odvolají z funkce....;-)

7 7
možnosti
TP

Je zajímavé, jak se zrovna na toho Kalouska lepí takové ošklivé pomluvy, zatímco na Topolánka, Nečase nebo Sobotku, Paroubka (které mám rád asi zhruba stejně jako toho Kalouska) je toho o poznání méně. Navíc ani Vašek Havel toho Kalouska moc v oblibě neměl... Těžký to úděl, když takové neviňátko musí snášet tolik křivd ;-D

3 0
možnosti
Foto

Pane používáte neověřené věci a tedy i lživé. Kalousek neměl s padáky nic společného ani to, co se za nehet vejde. Padáky VP vyvíjela armáda dlouhodobě se soukromou firmou. Po všech testech byl padák armádou zakoupen. To, že na něm zabil parašutista, šetřením bylo prokázáno, že chyba nebyla v padáku, ale chyby se dopustil parašutista, který padák uvedl do rotace a i v té době byla možnost se zachránit a to odhodit hlavní padák a použít záložní a to neudělal. Takže nelhat.

9 9
možnosti
Foto

Já nepsal nic o tom, že by měl pan Kalousek na svědomí smrt toho vojáka, já psal o trošku nestandardních postupech při zadávání zakázky. Naučte se rozumět psanému textu...

1 0
možnosti
Foto

Tak celkem nevím o co Vám jde,že jste musel vytáhnou 20 let staré věci,které se osobně Kalouska ani netýkají plus tu mantru ze švagrem.Pokud chtěl Kalousek spolupracovat s komunisty znamená to snad,že mi ostatní kterým se nelíbí spojenectví trestně stíhaného bývalého komunisty,agenta StB a trestně stíhaného podvodníka máme držet hubu a šoupat nohama...?

10 6
možnosti
TP

Kdo ví, kdyby Stalin žil o 20 let déle, také by se z něho třeba stal hodný strejda...

2 0
možnosti
MB

Nevím čím Vás Kalousek uhranul. Já mu vytýkám - Rozštěp pravice a mánie kdysi jeho spolupráce s KSČm. Nedělám si o něm iluze - nicméně ani náznak žaloby. Náš nejlepší rétor, se smyslem pro zkratku. Podobně Zeman - ovšem pak mega rozdíl, kdo co sděluje. Jsem rád, že je na scéně, (nevolím jej). Spolehlivý Babišobijec - což (mj.), je ku prospěchu i samotného oligarchy. Např., to okaté hájení od Miloše dobré není. Člověk poztrácí své instinkty. Velmi dobře se projevuje ten marketing Babiše - Kdyby byl spatřen na Hnízdě, kterak obcuje s klokanem, pak žádné pohoršení. Zvíře trpělo - tedy mu činí dobře. U vyslovení Kalousek - Ha, to je ten známý konstrukter padáků, který zavinil smrt uživatelům ... Zatím to zabírá ... :-)

11 1
možnosti
Foto

Došlo jen k jedné smrti a to ale netvrdím, že z ani mohl on. Já se jen podivuju nad zadáním té armádní zakázky, která vzešla z Kalouskova úřadu.

1 0
možnosti
JH

Osobní Kalouskova tragédie spočívá v tom, že z kdysi, přes všechny výhrady,vtipného, inteligentního politika se stal šašek...

7 7
možnosti
MB

Nahraďte slovo Kalousek za Zeman, pak souhlas, trefně to sedí ... :-)

8 3
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám