Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Podle sebe soudím tebe. Kalousek je evidentně Váš obnažený nerv.

5 2
možnosti
AT

2 hodiny na blogu, karma 37. Klíčové slovo v titulku je zárukou davové extáze a masturbačních projevů.

7 3
možnosti
Foto

Nevím, jestli někdo u mých blogů masturbuje, ale tuším, že má hodně lidí podobné názory na hodně věcí, jako mám já. To je peklo, že jsou to názory zcela jiné, než jsou ty Vaše, že jo...?:-)

4 1
možnosti
JS

J78a76n 21S16a78r24k45a

8. 6. 2018 10:09

Ach jo, kde jsou ty časy kdy autor plamenně vystupoval a psal proti Zemanovi, Paroubkovi a KSČ?! Ale jak se říká, kam vítr tam plášť a tady bych se nedivil ani kdyby cinknul nějaký ten "zlatý ruský rubl", který tedy nikdo nikdy neviděl, protože takhle během chvilky otočit přece není normální........

10 5
možnosti
JH

I vy filuto, vy máte hned jasno!:-)

2 2
možnosti
Foto

Tyto drobné hříšky nepředstavují ty nejpříšernější hříchy. Tím je tzv. Topolánkův batoh, který uvrhl českou ekonomiku do krize.

4 0
možnosti
JC

Všechno je kampaň a může za to Kalousek...

5 0
možnosti
VR

Ať tak nebo tak je jasné ,že kdyby pan Kalousek v době finanční krize nedržel socialisty

na uzdě, mohli jsme dopadnout podobně, jako v Řecku .. je smutné, že tuto jeho zásluhu a schopnost udržet rozpočtovou kázeň oceňují odborníci a přednášejí o tom studentům na vysokých školách. Jinak se radši o tom nemluví ,protože teď je v módě ho co nejvíce očerňovat .. proto si Babiš před Kalouskem musí připadat trapně a hloupě..

9 4
možnosti
Foto

Dvou set miliardový deficit? To je úspěch?

4 3
možnosti
KB

K79a24r73e38l 67B20o78k

8. 6. 2018 9:32

Kdyby autor blogu měl alespoň část Kalouskovy inteligence, tak by tento blog nenapsal.

7 9
možnosti
TP

Bezpochyby, už by měl pořádnej bejvák, švagra hluboko pod zemí a za sebou spoustu skvělých státních kšeftů :-)

7 0
možnosti
MD

Dobry clanek. Jako takova sedacka na houpacce, na jejimz opacnem konci sedi jeho nekriticti priznivci. Obzvlaste se libi zminka o tom, ze se jedna o bezne dostupna 'kalouskova data'. Takze jak se tu rika padni komu padni. Prvni druhym a druzi prvnim.

2 2
možnosti
PL

Lehce mimo téma. Křiklouni typu Kalouska do politiky patří a měla by tyhle bojovníky mít každá strana. Ovšem myslím si, že zrovna Kalousek se do čela politické strany nehodí. Navíc mu až příliš mnoho lidí nevěří, že je čistý a sám byl členem jedné ze tří povolených stran již před revolucí.

Mi současná situace hodně nesedí, nicméně "za Kalouska" demonstrovat nepůjdu.

2 1
možnosti
Foto

To si myslíte,že lidé šli demonstrovat za "Kalouska"....?Jinak Kalousek již není předsedou Topky,strana je na hraně 5 procent,ovšem na to,aby vše to,proti čemu se vyjádří Kalousek bylo špatné to stačí.Proč?Protože Kalousek...

3 2
možnosti
OZ

Ještě že toho Kalouska Babiš a jeho parta "odborníků" mají. Na co by se vymlouvali při tom řetězu přehmatů, neúspěchů a trapasů v jednotlivých resortech. Mantra "to Kalousek to překazil, my makali pro lidi a naše vůle byla jasná, ale Kalousek blablabla" funguje a minimálně třetina populace tomu tleská. Kdyby nebyl Kalousek, musel by Babiš najít nějaký koule a chlapsky se ke všem problémům postavit, ale takhle stačí ukázat na Kalouska a už jen poslouchat to aplaudování ve stoje od českého voličstva. Já jsem rád za Kalouska, protože dnes a denně se ptá, otravuje, šťourá a kecá do té estébácko-upocené Babišovy snahy vybudovat tady ukázkový korporátní fašismus ve stylu "jedna strana, jeden vůdce, jedna firma", po kterém třetina voličstva tak touží, neb prý přinese blahobyt, pořádek, prosperitu a klid na práci. Historii tito jedinci neznají, jinak by se dozvěděli, že nikde na světě takový styl vedení státu nic pozitivního nepřinesl. Ale kobliha bližší než hodiny dějepisu, takže děj se vůle agentova. A Andy Buresh jede dál..:-/

12 3
možnosti
EH

Andy má možná Kalouska, ale Kalousek má Babiše, extrémisty (momentálně Okamura, ale ten je nahraditelný jiným subjektem), komunisty (ti taky vydrží dlouho), nesystémové strany (Piráti teď kopou s ním, ale to se může změnit) atd. Nebýt pár pidistran, by byl ve svém boji naprosto osamocen. :-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám