Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Díky. Článek ukládám, kdyby časem zmizel.

2 0
možnosti
PK

Pane autore, dívím se, že pani Jandová/potažmo Kalousková vás nerozparcelovala jako prodávaný pozemek na výstavbu chatiček, ta paní je jeho výsostnou obdivovatelkou a odbila to jen jednou větičkou....no asi jí ohromil ten ohlas..;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

9 1
možnosti
Foto

Čím víc smajlíků, tím víc Korecký :-)

5 4
možnosti
Foto

V roce 1992 - Byly vypracovány takticko-technické požadavky, které měl nový padák splňovat. V roce 1993 do užšího výběrového řízení byly zařazeny firmy MARS a ANEX-CIRUS Po provedených zkouškách a posudcích expertů bylo hlasováním komise (5:1) rozhodnuto, že padák VTP-100 bude dále vyvíjet a vyrábět firma ANEX-CIRUS. Vlastní vývoj metodicky řídila armáda a jeho realizaci z převážné části financoval výrobce. Celkový závěr vojskových zkoušek z 22. února 1996 zněl: "Vojskové zkoušky padáku VTP-100 splnily stanovené cíle. Jejich průběh potvrdil splnění požadovaných TTP a zkušební komise doporučuje zavést výsadkový VTP-100 do výzbroje AČR Dne 21. května 1997 - U Vojenského útvaru 7495 Zbiroh došlo k mimořádné události. Smrt devatenáctiletého výsadkáře při seskoku na letišti Líně. Od roku 1990 do roku 1998 zahynulo v ČR celkem 17 výsadkářů na jiných typech padáků než VTP-100.

3 0
možnosti
Foto

Zase jeden, co se drží smrti na padáku, kdežto já psal (hlavně) o uzavření zakázky

4 2
možnosti
DR

Možná by to u článků typu "za všechno může přece Kalousek" které jsou dneska v módě, chtělo si přečíst třeba tohle, též veřejně dostupné: http://www.kauzykalousek.cz/#intro

5 0
možnosti
Foto

Hezké počtení, jenže mi v něm něco chybí - jméno autora a jakékoliv důkazy, že právě tyto verze jsou ty pravé. Těžko mohu pokládat za relevatní informace, když pocházejí nevím od koho.

3 1
možnosti
AL

Přečetl jsem si váš článek a mohu k tomu řící jediné:

------------------

Zasloužená karma.

.

R^

5 4
možnosti
Foto

Kalousek nakonec dopadl jako Tiberius.Možná Vás to překvapí,ale ty "pravdy" o neřestném životě uspěšného římského císaře nemají s historickou realitou nic společného.Ve skutečnosti neexistuje žádný věrohodný historický doklad.Vše jsou to pozdní lži,pomluvy,spekulace,fámy a drby...a proč?Je to taková lidová pomsta pro každého vládce či politika,který zavádí usporná omezení a není tedy pro lid dost "chleba a her".Takový člověk nikdy mezi lidmi populární nebude a budou se na jeho adresu vymýšlet nesmyslnosti,tak jak to tady předvádíte Vy....pokud to děláte proto,aby jste zdiskreditoval i ostatní odpurce Babiše,kteří proti němu demonstrují,je to dost trapně hloupoučké, pane "opravdový pravičáku"....

5 2
možnosti
MD

M. Kalousek?

Par podstatne lepsich vzoru a zivoucich prikladu pro skolni mladez by se 'siklo'.

2 0
možnosti
Foto

článek mohl být podstatně kratší.

Stačilo napsat: "Nemám rád arcilotra Kalouska a pije mi krev".

6 3
možnosti
Foto

No, tak ono to má mnoho tatínků i maminek, kteří zde neustále vyřvávají "Nemáme rádi Zemana s Babišem".

3 2
možnosti
Foto

Výron na úrovni Parlamentních listů nebo TV Burrandov. Ale k vám se hodí. Ovšem popsal jste to přesně: "prý" "údajně" "měl", prostě agentura "Jedna paní povídala". Slušný člověk by se za takovýto výtvor musel stydět, to ale není evidentně váš případ.

9 7
možnosti
Foto

Vy jste zase moudrá, jako americké rádio. Klidně si ty informace dohledejte, jsou skutečně běžně k mání. Ty záseky na MO nikdo nemůže popřít, fakt, že se dávno před Babišem snažil o vládu s podporou KSČM mu také nikdo neodpáře, Takže za co že bych se to měl stydět...?:-)

11 5
možnosti
PB

Pane autore, jedno velké ach jo.

Kdysi tady jedna blogerka uvedla blog na obranu Kalouska v němž vyzvala diskutující, aby jasně a konkrétně uvedli, co vlastně Kalousek spáchal, či ukradl. A mimo vašeho oblíbeného slůvka "podezřelé" a lží o padácích se diskutéři na nic jiného nezmohli.

K těm padákům: v r.1994 podepsalo ministerstvo obrany pouze smlouvu a smlouvě budoucí, tedy tam ta podmínka, že firma bude mít všechny náležitosti řádně vyřízené (koncese firmy, schválení padáků státní zkušebnou atd.) jistě byla jako zásadní. Váš první omyl.

Veškerá faktická jednání, výběr firmy, zadání padáků a podepisování smluv měl na starosti ředitel odboru Hlavního úřadu nákupu materiálu a služeb ministerstva obrany plk. Fabián. Kalousek pouze posuzoval a posvětil, že peníze na nákup padáků byly schváleny a vyčleněny a mohou být pro tyto účely uvolněny. Nic víc.

A k tomu bytu. Napsat, že je podezřelé, že něčí rodinný příslušník byl zavražděn je opravdu hlupáctví. Kalouskovi svému příbuznému na ten byt půjčili oproti směnce a proto pro vás šokující částka na směnce stejná s cenou bytu je u normálně myslících lidí naprosto v pořádku. Kašák chtěl byt jako investici ne k bydlení, Kalouskovi nechtěli do Prahy dojíždět z Bechyně, proto v něm bydleli. Opravdová záhada.

Prakticky vyčítáte Kalouskovi to, že nikdy nebyl oficiálně vyšetřován-stíhaný za podvody či krádeže. To je jako když komunisté vyčítají USA, že na jejich území nebyla nikdy vedena světová válka, kdežto v Evropě už dvě. Že ženská, která nebyla nikdy znásilněna je vypočítavá coura.

Mimochodem Babiš sliboval a stále to trvá, že zatočí s těmi starými šíbry, kteří vysávají státní rozpočet a odstřihne je zdrojů. Tedy dotaz: kolik takových kauz už za pět let a s pomocí ministerstva financí a spravedlnosti odhalil?

Po všech těch letech boje proti zlodějům se do sítě chytil zatím jenom jediný: Babiš sám. Smutné.

Váš celý článek je vysoce podezřelý a zahalen mlhou.

22 5
možnosti
Foto

Já v článku psal, že je podezřelé, když je něčí rodinný příslušník zavražděn? Kde, proboha - já jen uvedl známá fakta a je na každém, aby se k tomu postavil, tak, jak je mu libo. Ad padáky - Podle mého názoru je "zvláštní", když státní orgán sepisuje už jen smlouvu o smlouvě budoucí s firmou, která když není ani zapsána v obchodním rejstříku, nemůže mít tedy za sebou žádnou jasnou historii, žádné reference na jejich minulou činnost, která by státnímu orgánu, tedy orgánu financovanému z veřejného rozpočtu, garantovala, že zadaná zakázka bude nade vší pochybnost v pořádku. A pokud pan Kalousek svou funkcí všechny takové záležitosti zastřešoval, pak sorry jako, ale politická odpovědnost jde za ním.

6 6
možnosti
MM

Slovenský Nejvyšší soud zamítl Babišovo dovolání kvůli spolupráci s StB.

Může za to Kalousek!!!

14 2
možnosti
PB

To je ale uličník, ten Kalous 8-o

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám