Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J64i14r45i 39P32r45a50j25z

20. 3. 2018 20:21

Klidně ať si Rusko volí Putina. Jestli si zvykli na ten JEJICH způsob života, jejich boj. Mě je to jedno. Ale proč nám tu někteří(teď nemyslím Vás) tlačí jako vzor Rusko nechápu.

2 1
možnosti
PV

Tak to jsou prostě hlupáci, Rusko rozohdně není vzor. Stejně tak ale není satan a krystalické zlo, které může za všechny západní problémy jak se nám snaží předhodit zase jinačí fanatici. Obě tyto skupiny jsou si dosti podobné svým černobílým viděním a zaslepeností.

9 0
možnosti
JR

Přesně. Co je Erdogan v Turecku? Je to turecký Putin až na to, že pozavíral a vyhgodil ze zaměstnání daleko více lidí než Putin. Dále Napdl sousední Sýrii, kde likviduje Kurdy a zdá se že zabere kus Sýrie. Jenže Turecko je člen NATO, náš spojenec, velký kamarád USA a západu. Tak o tom se moc nemluví.

7 0
možnosti
MT

Erdogan v Turecku je vhodný příklad toho, proč sice souhlasím s pragmatickým přístupem kolegy Kroupy, ale nesouhlasím s tím že bychom za to měli být rádi.

Erdogan připomíná, že stabilita takového systému je ve skutečnosti balancování na jednokolce. Je krátkozraké si to pochvalovat. Už ta pochvala textu od pana Standy Nováka je alarmující;-)

5 0
možnosti

Putin veškerou konkurenci pozabíjel či poslal do vězení. Teď nemá žádnou konkurenci, takže ani nemá nástupce.

Stejně to udělal Saddám. Zlikvidoval všechny schopné a když natáhnul bačkory, vše se rozpadlo.

Jeden ze základních stylů managementu je autoritativní. Nějak funguje, dokud toho autoritativního managera nesní tygr v Africe a nebo ho neskolí infarkt. Pak se najednou vše rozpadne do chaosu.

Putin konzervuje zahnívající stav. Čím déle bude hnít, tím větší smrad přijde, až se vřed rozřízne.

14 10
možnosti
AB

A62d74a93m 77B80í36l66e55k

20. 3. 2018 19:07

které konkurenty pozabíjel nebo pozavíral?

6 0
možnosti
AL

Bezva článek, vysoká karma a čtenost.

Také jednu karmu připojuji.

R^

7 2
možnosti
MV

R^ ,bezvadné hodnocení Putina i Ruska.

Měl by si to přečíst" komentátor" palata a Votápek;-D

9 3
možnosti
Foto

Jistě, pro některé země i jejich okolí je nejlepší, když tam vládne diktátor. Všechny pokusy o zavedení demokracie tam totiž končí rozvratem a chaosem, který ohrožuje celý region. Příkladem mohou být arabské země a zřejmě to platí i pro Rusko.

11 2
možnosti
Foto

sláva vznešeným diktátorom!...

Žiaľ účel nesvätí prostriedky.

0 0
možnosti

Velmi dobře, tohle musí být jasné každému, kdo má mozek v hlavě. Dost směšní jsou "politologové", komentátoři, kteří se jako červi kroutí jen aby vymysleli "důvody" proč Putin tak drtivě vyhrál a je to podle nich podvodem, násilím a vůbec špatně. Díky za dokonalé sebezesměšnění patří v tomto ohledu zejména nezávislé, objektivní, veřejnoprávní ČT, kterou si rozvracet nedáme.

10 5
možnosti
Foto

No, upřímně, já nejsme přesvědčený, že ty volby proběhly tak zcela košer způsobem, ale na druhou stranu si říkám, že výsledek je pro svět tím menším zlem.

3 1
možnosti
Foto

Pane Kroupo,

tak už nejste názoru, že si Putin močí do úst? Cituji Vaše slova: Musím se smát snaze prezidenta Putina ohromit svět. Věren obrazu hrdého geroje, vystoupil před národem a světem, aby ze sebe před prvním udělal ještě o něco většího borce, a před druhým o mnoho většího pitomce...

Zdroj: https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=438198

1 3
možnosti
Foto

Doba se mění a události jsou jejím kormidlem. Nejsem hlupák, abych to nevnímal...

6 0
možnosti
SN

:-)......Pane autore! Ač už proti Vám vyjela spousta oponentů, napsal jste to perfektně. Můžeme stokrát říkat, že je tam totalita, diktatura a kdeco jiného, Rusové jsou na to prostě zvyklí a kdo se nepříčí režimu, nemá problémy a žije svůj spokojený život.

Žili jsme za Husáka, četli mezi řádky, bavili jsme se! Stejné je to i tam. Každý si najde svůj prostor k životu.

Syrie....diktatura, lidé spokojení, kvetoucí země! Libye......Kadáfí neskutečně bohatý a lidé.....o takovém socialismu se nám nikdy ani nesnilol Ale....byli to ditátoři! Drželi to pevně v rukou. co je tam dnes? Válčí každý s každým, nikdo neví, kdo je proti komu. lidé umírají! Kdo to zařídil? Odpoví nám někdo? R^R^R^

8 11
možnosti
JF

J41a62r54d85a 39F30i94š86e35r

20. 3. 2018 11:43

Odkud pořád kopíruješ ty lži, Stando, kterému to pořád myslí?8-o

5 6
možnosti
MD

Rusko a Putin predstavuje to, co jsme potrebovali po 'revoluci' my. Oplotit, zaivrit branu a postavit rampu, po niz bychom pomalu stoupali do jine spolecnosti. A teprve az potom otevirat brany tem a tem s 'svobodam'.

2 5
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám