Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nepolitickou politikou k občanské společnosti a nikdy jinak:-).

Premianti mohou za odměnu rozebrat ještě:

"Nová vlna se starým obsahem"

"Už nejsme s vámi, už jste nám známi"

"Kdo je Václav Havel?"

Popřípadě s ohledem na dobře zvolené datum spontánních kinderprotestů rozkaz generála Blaskowitze:

„Rozkas pro obyvatele! Na rozkas Votze a neivršiho Prezidenta německe armady převzal sem v zemi česke s nešnim dnem celou moc. Hlavni-Quartier Praha, dne 15. Brězna 1939. Vrchni Komandant Armadni-Odil 3. Blaskowitz General Pjechoty.“

2 0
možnosti
JK

J33i45r66i 49K53u48c84e63r17a

16. 3. 2018 10:14

Samozřejmě je to takový Cimrmanovský "úkrok stranou". Vhodné to není, ale těžko za to někdo pedagoga potrestá, protože vlastně není tak moc zač. Samozřejmě, kdyby to byl textík oslavující Miloše zemana, hořely by barikády, ale to nechme stranou.

Jako nejpodstatnější vidím to, jak se pořád "ti co si myslí že jsou ti slušní" pletou. Rozdáním textu s tím, že jde o úkol, obsah určitě pozitivně na vaši dceru a její spolužáky nezapůsobil. Pořád na to jdou "slušňáci" špatně....;-)

2 1
možnosti
Foto

Co je na tom zvadného ???? Takovému zadání jenom tleskám a plně jej schvaluji.

2 5
možnosti
Foto

Od vás se také neočekával nějaký hlubší exkurz do hlubin šedé kůry mozkové...

1 0
možnosti
Foto

Základní problém Havlíkova textu z hlediska jeho obsahu, že sděluje toliko, co nechce a neví, co by měl chtít. To by se čtrnáct dní po inaguraci prezidenta měli konat nové volby?

Jde o pokus nastolit tyranii menšiny. A ještě k tomu zvlášť manipulativním způsobem.

6 1
možnosti
MV

tyranie mensiny!!!!

0 0
možnosti
Foto

Pan Halík je světově uznávaný křestanský autor a filosof,držitel prestižních světových cen.Co dělá ten Halík tak špatného?Nechce,aby komunistická mlátička zastávala funkce v parlamentu,vidí naši zem na Západě,v NATO a EU.To je špatně.Pokud máte pocit,že ano,máte jako rodič přímo povinnost seznámit svou maličkou patnácti letou dceru s texty předního českého myslitele Tomia Okamury a přesvědčit svou dceru a jeho genialitě,rusofilstvi a Pravdě a tak velkým "P",že se mi sem ani nevejde....brání Vám v tom někdo?

3 2
možnosti
Foto

Vždyť to říkám, ví toliko jenom, co nechce. A to je málo. Měl kandidovat ve volbách.

2 0
možnosti
AP

To, že vy si něco myslíte, je věc jedna. To, že je tady školský zákon, je věc další. A školský zákon mj. jiné říká, že obecnými cíli vzdělávání je pochopení a uplatňování zásad demokracie, právního státu a základních práv a svobod.

Možná by chtělo méně dojmů a více faktů. Školy nejsou politicky neutrální, nesmí ovšem prosazovat určité politické hnutí. Pokud by tedy některá z nich prosazovala politiku Tomia Okamury nebo Andreje Babiše, pak je to zásadní problém. Pokud ovšem škola studentům řekne, že vláda v demisi nemá činit zásadní rozhodnutí, protože je to v rozporu s ústavními zvyklosmi, potom plní svoji zákonnou funkci.

4 5
možnosti
Foto

Otázka zní, co jsou to zásadní rozhodnutí. Vystoupení z NATO?

1 0
možnosti
PH

"staré už neplatí"

Noví levicoví revolucionáři chtějí opět měnit svět, tentokrát pod nerealistickou záminkou strachu z návratu starých levicových revolucionářů.

10 0
možnosti
TB

Je to hnus, být Vámi bych asi podal stížnost řediteli/ředitelce školy Rv

20 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 3
možnosti
Foto

Havlíkův text odpovídá agitkám z dob Rudého Práva. Zřejmě zúročil zkušenosti z mládí....

14 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám