Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J16a96n 62S42a57r41k15a

15. 3. 2018 14:35

Nechápu, že ty jsi ten který svého času napsal otevřený dopis Zemanovi! Koukám že kam vítr tam plášť. Tenkrát jsem Ti věřil, že co píšeš opravdu taky myslíš, bohužel ......

2 2
možnosti
Foto

Tak znovu - píšu vždy o tom, kdo mě naštval. Dnes mě štve, že jsou děti zneužívány k politickému boji, kterému nemají zatím možnost rozumět. Tehdy a i dnes mě Zeman některými svými stránkami osobnosti štve, to mi ale nebrání spravedlivě posoudit, že jeho protivníci mají také pěkně máslo na hlavě.

4 1
možnosti
JS

Podceňujete te Sorose a spol.

1 0
možnosti
JC

Jediné špatné na výsledcích voleb vidím, že Kalouska budeme opět královsky živit v parlamentu. I proto se tak bojí předčasných voleb, aby nezůstali bez přídělu. Ostatně soudím, že Kalousek skončí jako správce nějakého lukrativního církevního zboží. Možná na Bechyňsku.

4 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
16 6
možnosti
Foto

Uklidněte se a zkuste argumentovat na úrovni.

2 1
možnosti
VF

Děti nesmí nikdo zneužívat.

Měla jsem deset let, celou školu a nejenom tu naši, svážely autobusy do města na smuteční tryznu (nebo jak to nazvat). Bylo to tak smutné, že hodně dětí opravdu plakalo. Zemřel Klement Gottwald.

6 0
možnosti
MK

R^ Zprvu se zdálo, že kritická slova padla na nevhodném místě. Ale jak už zde někdo napsal, dle odezvy kvičící kavárny včetně mini Topky, byla to trefa!

Atmosféru na školách vytvářejí kantoři, vedení školy včetně ředitele. Pohnutky studentů k demonstraci mohou být různé, ale nikdo z nich, včetně těch kantorů neargumentoval proti kritice prezidenta. Proč? Protože by pohořel, nemá čím.

A tak se v ulicích mlátí prázdná sláma v podobě obecných hesel a sem tam to někdo "odpovědný" diriguje. jen když je veselo!;-)

7 8
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 5
možnosti
Foto

Jsou zmanipulovaní západními diverzními centrálami za podpory pražské kavárny a financováni Švarzenbergem.

5 6
možnosti
Foto

Neziskovkami a Sorosem. Ale to je jedno, všechno řídí ilumináti. A s těmi vraždícími mikrovlnkami je třeba taky něco udělat:-).

3 2
možnosti
VM

Zase za všechno může Kalousek. Už se z toho stalo trapné klišé.

6 1
možnosti
MV

o jake "zneuzivani deti" jde v pripade studentu gymnazia

nejsou uz nahodou prave tito studenti dospelymi lidmi?

2 0
možnosti
Foto

Pokud jim není 18, tak nejsou.

6 0
možnosti
Foto

Ty děti mají víc rozumu, než ty ... a jak vidno, i víc než mnozí zde. Nemluvě o rovné páteři - a tedy není ani s podivem, že jsi opět jeden z prvních kdo to kritizuje (pominu jak, což jasně ukazuje čím a kým jsi ovlivněn). A přestaň lhát, nikdo je nezneužívá, přečti si lépe články reportující události a nepodsouvej "těm dětem", že jsou oběti - mnozí jsou iniciátory - obětí jednostranné propagandy jsi ty sám, což dokládáš právě tímto "slintem", jako už mnohokrát. (herci a pod.) Ubohé i na tebe. :-/RvRv

20 9
možnosti
ZK

Jestli je něco slint a ubohost, pak tento Váš komentář.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám