Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Hezky ses odkopal Kroupo, tobě vadí lidí, co ty filmy vyrábějí !! Herci a štáby. Furt by jen protestovali a my přeci potřebujeme ten pověstný husákovský klid na práci...

0 6
možnosti
Foto

Za prvé si netykáme a za druhé jste dnes myslím vstal oběma nohama mimo mísu...

7 0
možnosti
BM

Máte naprostou pravdu. Já už na české filmy nekoukám několik let, naposledy na Pupendo. Koukám na české pohádky a hlavně od Zdeňka Trošky i když je mnozí považují za kýč. Ať si, ale líbí se.

4 1
možnosti
LJ

L79u39d24ě21k 48J45a48š83a

13. 3. 2018 8:59

Přesně řečeno - karma !!

0 0
možnosti
ZW

Podle mě se ale takové filmy točí. Třeba i ten Troška... a mají vcelku úspěch u diváků, ale ne u kritiků, není to "to správné" umění, takže se o tom moc nemluví. Navíc je v téhle oblasti gigantická konkurence ze zahraničí, včetně všemožných rodinných animáků a podobně, takže ten prostor se možná zdá našim filmařům omezený a nechtějí se tam cpát...

2 1
možnosti
JAZ

Ale mě se zdají ty díla Trošky opravdu kýč a to je můj názor. Já ani recenze nečtu. Jinak vítě, že čím větší sledovanost, tím větší "lidová" zábava. Například když vezmete sledovanost dokumentů na ČT2 či Prima ZOOM a oproti tomu postaven nějaký ten trhák na komerčních stanicích, tak je jasné kdo ve sledovanosti vyhraje.

2 0
možnosti
PN

P44e77t20r 21N22o74v36á50k

13. 3. 2018 6:16

Víceméně souhlas s článkem.Ať si filmový kritik co chce říká, pro mne je měřítkem kvality filmu to, že si ho divák rád pustí znovu. Vznikají tak nezapomenutelné kultovní filmové hlášky. A takový film už se dlouho nepodařilo natočit. Soudruzi z NDR asi udělali někde chybu...

3 2
možnosti
JZ

Tak ta Baba z ledu me taky nebavila, protoze to byla zase variace na tema "jedinec vs kolektiv", kde byli od sameho zacatku vsechny postavy naprosto pruzracne a protivne pozitivni nebo bezduvodne negativni a neuroticke. Aby divak hned vedel, nad kym ma ohrnovat nos. Neco jako nedavno film se zverolekarem Bartoskou, uz nevim, jak se to jmenovalo. Pripada mi, ze se tady porad nekdo snazi udelat nejakou ceskou Americkou krasu.

Ovsem zase nevim cemu rikate filmy s dobrym koncem nebo filmy, co maji bavit. Kdyz se podivate na nejlepsi ceske nebo svetove filmy, tak zadny optimismus nebo stastne konce tam prilis neleti (Spalovac mrtvol, Vyssi princip, Hori ma panenko, Homolkovi, Pelisky... to jsem si vzpomel na nektere). Ale treba preferujete kusy typu S tebou me bavi svet.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Víte, já posuzuju filmy které jsem viděl podle toho, jaký mám po jejich skončení vnitřní pocit. Jen opravdu málokdy se mi líbí filmy, ze kterých mám po závěrečných titulcích negativní pocit. Takže u mě většinou platí, že film, po kterém mám dobrou náladu a pozitivní vnitřní pocit, mě baví, film, po kterém na mě padá leda tak deprese se mi prostě nelíbí a už se na něj asi nikdy víc nepodívám. A je úplně jedno, jestli je to drama, pohádka, komedie, nebo krimi.

3 0
možnosti
JP

Vám stačí Troška.

1 2
možnosti
JK

J17o26s29e51f 28K32l80a29t

12. 3. 2018 21:22

Zajděte si na Tři bilbordy-drama,komedie,opravdu vřele doporučuji

2 0
možnosti
PL

P29e45t91r 65L33a60n43g23e35r

12. 3. 2018 23:33

Tři billboardy kousek za Ebbingem, viděl jsem právě dnes. Také doporučuji. Nádherně zpracované charaktery postav.

0 0
možnosti
JS

Hollywood to resi optimisticky. Neni nad to po tnarocnem pracovnim dnu, pustit si taskarici typu "Mission impossible " a cloveku je hned veselo.

1 0
možnosti
Foto

Ještě bych rozvedl, že nejpesimističtější, je sám autor. Komedie se přeci točí, skutečné taškařice :( , nejsem taky nadšenej z nynější produkce, jen ty vážnější filmy jsou občas míň blbé než ty komedie.

0 0
možnosti
Foto

Dokázal byste vyjmenovat alespoň tři české, popřevratové komedie, v kterých bylo se čemu smát? Komedie jsou to proto, že to tvůrci takto nazvou, ale nejčastěji jsou to trapárny toho nejhrubšího zrna.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám