Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

pekne jste to sepsal, neda se proti Vasim logickym argumentum vyknout zhola nic R^

Inu, někdo tomu říká bozi mlyny, někdo jinak, ale fakt je. ze každého nas bez výjimky nase skutky jednou dozenou... i Vas Vladimire, i Vas....:-( nekoho tady v Cesku, nekohio v Pakistanu a nekoho třeba az tam.... ale každého, každého a pycha je smrtelny hrich, Vladimire, stejne jako mamon, kteremu zrejme propadla neboha Tereza... :-(

pekny vecer

3 1
možnosti
Foto

Tereza je vinna (?), že provezla drogy-špatný čin, za který je odpovědná, pokud jí to fakt nepodstrčili. Feťák si sám vezme drogu- špatný čin, za který je odpovědný, pokud mu ji někdo násilím nenacpe do chřtánu.

Oba udělali neskutečnou chybu, za kterou zaplatí. Mohou být hloupí, psychicky narušení,..., to nevíme.

Jestliže Tereza, pašeračka, má být vinná, že uspokojila poptávku feťáka, je také narkoš vinen, že ona kvůli jeho zájmu nabídla zboží? Kdo byl dřív? Slepice nebo vejce? "Spotřebitel" nebo "obchodník"?

Mohu je oba odsoudit a obou mi může být líto.

5 11
možnosti
JT

Blbost neomlouvá. Nesouhlasím s vaším komentářem a žádnou polemiku, jestli vejce, nebo slepice, v tomto případě neshledávám. Blbec je vždycky nebezpečný a chamtivá blbka o to víc.

12 1
možnosti
ES

Naprostý souhlas ,jen dodávám že souhlasím s tím že by mělo takové lidi popravovat a pro ni by to bylo lepší,protože nemá šanci v tom vězení přežít víc jak několik let v utrpení a mukách.

1 7
možnosti
KS

Nechápu proč nám ji noviny pořád cpou.

8 0
možnosti
Foto

... proč? No protože nic tak nepotěší lidi, jako neštěstí druhého, protože tak jako autor, si hned připadají lepší, slušnější atd. - prodejnost, tedy novin - nebo si myslíte, že platí, že se smrtí a neštěstím se nekupčí? Opak je pravdou, a i tento blog je toho dokladem.

6 15
možnosti
PK

Nechtěl bych být v kůži rodičů... Na jedné straně dcera ve vězení vzdáleném skoro půl světa... a na druhé straně plno lidí, kteří si začnou šuškat ve chvíli, kdy je uvidí na ulici či v obchodě, mnohdy jízlivé dotazy typu: "jak se daří dcerušce?"... To, že zkazila život sobě, to je jen její problém... otázkou ale je, zda si uvědomuje, že zkazila život i jiným...

5 0
možnosti
PK

Dávám Karmu. Naprosto přesně popsáno. I tak ale je mi jí líto. Takový divný, schizofrenní stav. Přesně sedí co jste napsal a nemám k tomu ani ň, ale i tak bych jí přál aby si ten trest alespoň mohla odsedět doma. A právě a hlavně kvůli jejím blízkým. Děkuji za to, jak jste to napsal. Bohužel si myslím, že její, následovníkům jsou podobné argumenty ukradené. Teda do té doby, než budou na jejím místě sedět i oni.

Ale ta medializace. Kolik z nás ví o odsouzeném důchodci, že? Ten jen prostě neměl tu správnou postavu a tvářičku aby se o tom psalo tolik, jako o slečně Tereze.

5 0
možnosti
JJ

O důchodci také vím. Ale asi proto, že nečtu stylem jedním okem dovnitř, druhým ven(nevím jak jinak to pojmenovat, když to není zvukově)

2 0
možnosti
PK

Pokud máte mezi známými, kamarády někoho kdo podlehl drogám a vidíte co to udělal s ním a jaký vliv to má na jeho blízké, tak ani hezká tvářička nevyvolá soucit....

19 2
možnosti
TR

Tak jsem tady prolétl diskuzi a zjistil, že Leontýna a František mají rychlé a levné řešení pro globální problém, který se nedaří vyřešit ani vládám, ani odborníkům napříč celým světem.

Vlastně stačí nedělat nic a neviditelná ruka trhu vyřeší vše za nás.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám