Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).....Já jsem rozhodnut! Raději budu volit, sprosťáka, burana, pravidelného konzumenta alkoholu, ale......,člověka, který je prověřený časem, znám jeho názory na imigraci, než......jakéhosi neznámého, slušňáka, dobře oblečeného s falešnými

brýlemi, hlavně.....pro ty které ho za každou cenu protlačují, ohebného, s názory, které vyhovují jeho donátorům, prostě "želé" !

Napište mi prosím, kdo v naší republice nepije! Zřejmě celý národ, je národem abstinentů, přitom máme jednu z největších spotřeb alkoholu na hlavu! Pokrytci a mravokárci ! R^R^R^

12 12
možnosti
SN

:-)......rozčilil jsem se a zapomněl.....R^R^R^

1 2
možnosti
SB

Já se domnívám, že v tomto historickém období je tady jediné hledisko: Migranti.

Nevýhodou je, že lidé mají tendenci přeceňovat přítomnost a podceňovat dlouhodobé efekty. Někdy to jde až tak daleko, že lidé ztratí hlavu, když jejich oblíbený tým prohraje. O rok později už si ani nepamatují, že ta Slavia prohrála, ale v tu chvíli jim to připadá jako konec světa.

Nějaký ostrý výraz, nějaká ostuda u korunovačních klenotů, koho to bude za padesát let zajímat?

Ale že za padesát let bude lidi zajímat, jak jsme v těchto letech přistupovali k migrační krizi, na to můžete vzít všichni jed.

Zeman se mi v otázce přístupu k migrantům líbí dlouhodobě, Drahošův podpis pod peticí vědců se mi nelíbí, a proto budu volit Zemana.

Kdyby nebyla migrantská krize, možná bych volil Drahoše, ale za skutečné současné situace ho volit nebudu.

8 7
možnosti
Foto

Mně se strašně líbí jak dokážeme všechno převrátit. Migrace u nás probíhá stále a u nás žije půl milionu cizinců. Žijí u nás Ukrajinci, Moldavané, Slováci, Vietnamci, Řekové, Rumuni, Bulhaři, Indové, Kuvajťané a tak. Drahoše řekl, že není proti migraci ( ta u nás probíhá stále), ale cizinci, kteří k nám přicházejí se musí podrobit cizinecké kontrole, musí přijmout naše zákony a nesmí nám vnucovat jejich zákony. To další media vynechala ( komu asi u nás patří media a televize ?) a udělalo se z toho Drahoš je pro migraci. Protože Češi si migraci automaticky spojí s muslimy a už tu bylo, že Drahoš chce přijímat muslimy.

6 1
možnosti
Foto

;-) Směr politiky se nezmění. Jen více se zdůrazní, či potlačí kde jaké ,,proklamace". Vazby jsou pevně dány. Nakonec, i v politice platí totéž, co v byznysu, de fakto obé je totéž;-)

1 0
možnosti
PK

Je to jen na Vás, já půjdu na víkend se psem do hor a výsledek voleb je nezajímavý, nic se nezmění, bo ani jeden kandidát nic nemůže zlepšit, či zhoršit.

1 0
možnosti
Foto

J29a65k53u97b 28R44o19t78h

18. 1. 2018 11:51

Vladimíre, vy jste asi prof. Drahoše neposlouchal při debatách v TV a rozhlase, asi jste nečetl rozhovory s ním. Termín Želé a váš Tvárná modelína vzal za své. On totiž názory formuluje jasně a srozumitelně. Kdo to ale slyšet nechce, neslyší. :-/

23 7
možnosti
LB

Proč se domníváte, že úspěšný vědec, vysokoškolský profesor, držitel medaile za zásluhy o stát v oblasti vědy, který dvě funkční období řídil Akademii věd, je loutkou, kterou kdosi musí řídit?

A že nemá vlastní názory? Měl stejnou možnost jako jeho konkurent, který má zřejmě pronajatou televizi Barrandov a v médiích je dennodenně, je veřejnosti sdělit?

Znal jste před 30 lety pracovníka Agrodatu Miloše Zemana?

20 3
možnosti
TB

To ale nemáte pravdu. Pan profesor Drahoš jakožto miláček mainstreamových médií má prostoru v těchto médiích dle libosti, takže jeho názory by mohl znát každý - jenže nezná. Proč asi? ;-)

4 4
možnosti
JG

Vladimíre, já neporadím, jsem na tom stejně.:-/

8 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám