Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte jak se poznají hlupáci...?Začnou řešit zda a proč někdo nosí či nenosí brýle....;-)Já myslím,že otázka je velmi jednoduchá....

8 4
možnosti
Foto

Ono někdo nosí brýle, aby vypadal jako dobrák od kosti.

4 2
možnosti
EH

Zeman je sice prostořeký, ale i díky tomu má citace v zahraničních médiích a přestávají si nás plést s Čečenskem.

Drahoš je sice akademický politik, ale (taky nováček) Babiš by mohl povídat, jak těžké je ukočírovat tu politickou sběř zarostlou do svých koryt. Jeho tvárnost je způsobena strachem si někoho poštvat a obavou ztratit hlasy. Kdyby byl v politice deset let, byl by to úplně jiný člověk.

Proto volím známe "zlo" v hrsti než dobro na střeše. Za uplynulých pět let se toho moc zlého nestalo a pokud stalo, Zeman na tom všem měl minimální podíl.

9 20
možnosti
VH

No dobře. Jak ji kočíruje Zeman? Já jsem zatím postřehl, že pouze ve prospěch oligarchy Babiše. Ovšem - pokud to považujete za klad .....

3 3
možnosti
JS

J46a56n 77S46v75a68t97e83k

18. 1. 2018 13:40

Záleží na tom, zda jste optimista či pesimista.

Pokud se vám nelíbí současný stav, předpokládáte, že jiný prezident představuje změnu.

Pokud jste optimista, můžete (ale nemusíte) považovat změnu na postu prezidenta za změnu k lepšímu a budete tak volit spíše pana Drahoše.

Pokud jste svým založením spíše pesimista, potom patrně budete považovat každou změnu za změnu (spíše) k horšímu a budete tak volit (spíše) pana Zemana.

Základní otázka pro Vás (a pro každého voliče) tedy zní:

Jste optimista nebo pesimista?

3 1
možnosti
Foto

No jo, jenže já jsem pesimistický optimista;-(

1 1
možnosti
RH

Společnost je nemocná, Zeman je příznak a Drahoš je léčba. Můžeme být s nemocí spokojeni a odmítnout léčbu, protože nám nevyhovuje.

16 9
možnosti
Foto

Některá zdůvodnění jsou velmi kreativní. ;-)

6 1
možnosti
KD

K66a67r33e22l 45D61u10f35e36k

18. 1. 2018 13:08

"Byl bych nerad, aby se příštím prezidentem stal nějaký zasloužilý profesor egyptologie, který nakonec bude zvolen jen proto, že nikdy nikomu nevadil a nikdy nikoho nenaštval." Václav Havel - Hovory z Lán pro ČRO v r. 1997 !?! ;-€

7 3
možnosti
RH

Vy a další zemanoidi dokazujete, že Drahoš není ten, kdo nevadí... :-)

4 3
možnosti
MS

Doplním jeden názor od jednoho kandidáta, hádejte kterého " Musíme současně řešit následky i příčiny. Evropa by měla lépe hájit vnější hranici a kontrolovat ty, kteří k nám přicházejí. Abychom omezili riziko útoků teroristů, musíme posílit všechny složky ochrany, včetně tajných služeb. Díky ekonomické síle Evropy pal lze řešit problémy v místech jejich vzniku. Každá nová studna, nebo závlahový systém pro pěstování potravin snižují motivaci místních obyvatel k migraci. Tam by měla Evropa směřovat své úsilí, nikoliv do vnucených kvót. Konec citace.

Toto v červnu 2017 odpověděl vítač a sluníčkář jak vyšitý. Jak by pravili zdejší diskutéři - želé. Ale je mnohem pohodlnější uvěřit líbivým heslům na PL a FB.

8 4
možnosti
SB

Problémy v místech vzniku řešit nelze.

Problém tropických a subtropických zemí je neřešitelný, protože při tomhle přírůstku obyvatel s tím nikdo nic udělat nemůže.

Problém v jejich zemích řešení nemá a jediná naše reakce, která by měla smysl, je zabránění šíření toho problému.

7 3
možnosti
ZJ

U pana Drahoše hovoří jen brýle za své!

Když se stydí jak vypadá tak pochybuji, že má na něco vlastní názor a už vůbec, že ho řekne nahlas!

Takového prezidenta snad nikdo nechce?

6 14
možnosti
JS

J70a66n 15S58v18a58t44e85k

18. 1. 2018 13:54

Podle vyjádření pana Drahoše nosil brýle (zda na dálku či na blízko, nevím) již dlouhodobě a byl na ně tak zvyklý. Později absolvoval operaci očí a jeho zrak je nyní v pořádku. Nicméně když to zkusil bez brýlí, cítil se nesvůj. Je to asi tak stejné, jako se někdo bude cítit nesvůj, pokud půjde do společnosti (dejme tomu) bez bot. Asi souhlasíte s tím, že běžně ani po ulici ani do práce nechodíme bosi.

Sám nosím brýle na blízko, takže je potřebuji jen na čtení či k počítači, nicméně jsem se přistihl, že velice často jdu s brýlemi na očích a s mírně skloněnou hlavou koukám na cestu. Samozřejmě si je sundavám, ale chápu, že někdo se může bez brýlí cítit nekomfortně, když už si na ně zvykl.

V brýlích (ať již s dioptriemi nebo bez nich) kvalita prezidenta nespočívá...

A ty, kteří považují nošení brýlí panem Drahošem za pouhou snahu vypadat sečtěleji a moudřeji, mohu jen upozornit, že si neuvědomuji, že bych někdy (tedy ani v době působení v čele Akademie věd ČR) viděl pana Drahoše bez brýlí, takže evidentně nejde jen o jakousi snahu vypadat více jako vědec.

Proč by se asi tak měl stydět za to, že nemá (rozuměj, nemusí nosit) brýle?

7 0
možnosti
Foto

Vy etatisté to opravdu nemáte jednoduché. Sice mě se to zdá ponižující, jak si hledáte ospravedlnění pro svůj hlas, ale je to váš boj. Na druhou stranu si ty exoty zasluhujete a já vám je ze srdce přeji. ;-D

0 2
možnosti

Zeman. Víme, co od něj čekat. Dvojnásob proto, že Želé se záměrně vyhýbá jakémukoli názoru.

2 6
možnosti
JK

Aje jej, pomoc u mě nehledej. Zkoumej jak můžeš nejlépe, hledej klady a zápory, važ je na miskách, zeptej se jich přímo v terénu, nebo na síti, ale hlavně jdi volit, pasivitou ještě nikdo nic nedokázal.

Já ti svého nutit nebudu a nenech se zviklat v diskuzích, máš přece svoji hladu ne.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám