Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

K66a62r92e17l 12K84á41š

19. 1. 2018 6:49

Tak já jsem čím dál vice přesvědčen, že funkce prezidenta je v našem systému zcela zbytečná ba přímo škodlivá a měla by se úplně zrušit. Jak by ubylo vášní, podlézavosti k "vrchnosti", přísavek ap.. Ani finanční úspora by nebyla úplně zanedbatelná.

0 0
možnosti
BG

Proč se pořád lidi opírají o ty brýle? Co je na nich špatného?

Já nosím brýle od svých 10 let, a protože existuje několik vzorů obrouček, staly se po výběru těch nejvhodnějších součástí mé osoby. Nechci mít na nose lecjaký kus kovu nebo plastu jen proto, abych dobře viděl. Čili pokud bych měl podstoupit operaci, která mi zrak zlepší a krátkozrakost zcela odstraní, neodložil bych je. Nemám k tomu důvod. Nepřekážejí mi, jsou antireflexní a zatmavovací. Budou mi chránit oči před prachem, nečistotami a předměty.

Dnes jsou brýle stejný módní doplněk jako náramky, řetízky, hodinky nebo náušnice. Hodinky by mohl mít každý za pár šupů, ale někdo se chce předvést a koupit si luxusní hodinky za desetitisíce korun. K čemu? Moje hodinky, které nosím na sport, mi prokážou stejnou službu jako ty, které nosím k formálním příležitostem. Kolik lidí s brýlemi denně potkáte a kolik z nich má opravdu dioptrická skla? To nikdo nedokáže jen tak od pohledu zjistit. A i důvody, proč lidé nosí brýle bez dioptrických skel, se různí. Zpravidla vyjadřují osobitý styl i eleganci.

A za další: proč někoho vůbec zajímá, jestli má v obroučkách dioptrická skla nebo ne?

7 1
možnosti
Foto

Protože je nosí z toho důvodu, aby vypadal jako neškodný dobrák od kosti. Dělá ze sebe někoho jiného.

1 8
možnosti
JR

J55i51ř95í 71R47o59d

18. 1. 2018 22:29

MZ už v době své vlády dokázal, že není dobrý vládce- viz. "Opoziční smlouva" a zahájení největšího rozkrádání této země... Teď se obklopil též krajně nedůvěryhodnými lidmi s kontakty do Ruska. Neumí si vybrat spolupracovníky a Ti jej ovládají velice špatným směrem. Já chci prezidenta, za kterého se nebudu muset stydět.

7 2
možnosti
JK

Tohle taky nechápu. Proč se stydíte za svého prezidenta? Cítíte se být za něj odpovědný? Je to váš příbuzný? Mně je třeba prezident víceméně ukradený. Nevidím důvod, proč a před kým bych se za něj měl stydět.

4 1
možnosti
JP

Když chcete radu, radím Drahoš. Prošel volenými funkcemi v akademii věd, celou tuto instituci také řídil, přednášel na universitě v zahraničí. Má své názory, nevytváří je jeho okolí, na rozdíl od toho starce s vyděšenýma očima. Pokud Drahoš nepomůže, tak určitě neuškodí a nebude dělat ostudu.

7 2
možnosti
TH

Pro mě to jasné je. Zemana už tam prostě dál nechci a je mě celkem jedno, kdo kandiduje proti němu. Snad jen v případě, že by to byl Topolánek, bych váhal, zda k volbám jít.

4 1
možnosti
JK

Nejsou jen dvě volby. Ještě je volba třetí. Využil jsem ji v druhém kole minulé volby prezidenta a jestli Drahoš v předvolební debatě nepředvede nějaký přesvědčivý názor, ze kterého nebude na sto honů čouhat PR agentura, využiji této třetí možnosti i v této volbě.

4 0
možnosti
Foto

Takze jste zbabelec, ktery bude jen kritizovat.

0 0
možnosti
FS

Pane autore, že je prezident Zeman popudlivý stařec a je hrubý, to jste řekl asi správně. On nás o tom pět let téměř denně přesvědčoval.

Ale kde jste vzal "nebo jako druhou variantu budeme mít v čele našeho státu muže, který je tvárný, jako koule modelíny, podle toho, kdo ho zrovna hněte.." ??? To máte od pana Ovčáčka, Veleby či Mynáře anebo jenom z toho, že mluví celkem rozvážně, neplácne sem tam urážku či lež a když neví, tak řekne, že neví či že se poradí?

12 3
možnosti
JK

Já od něj neslyšel žádný názor. Má přesvědčivou kampaň, jistě mu ji nalinkovala velmi dobrá marketingová agentura, často je vidět na mediálně zajímavých akcích, vyjadřuje se distingovaně..., ale jakékoliv názorové konfrontaci se vyhýbá jako čert kříži. Když jde diskuse do krajnosti, padají z něj jen samá "nevím", nebo "na to nedokážu odpovědět".

6 1
možnosti
JK

J19a97n 59K10l84á27s58e21k

18. 1. 2018 19:52

Pokud vám nevadí slovník 4. cenové skupiny, morální špína sestávající z křiváren a sprosťáren nejrůznějšího typu, pokud vám nevadí, že český prezident je v civilizovaných zemích nežádoucí osobou a přijatelný je hlavně v Kremlu, kde ho považují za "užitečného idiota", tak volte Zemana.

Drahoš se zatím žádné křivárny nedopustil a nevidím nejmenší důvod, proč ho již předem podezřívat.

A pokud se vám Drahoš ani tak nezdá dost dobrý, tak ještě jinak: atlet, který zaběhne stovku za 12 vteřin, se po týdenním tréninku těžko zlepší na 10. Ale pořád je lepší malé zlepšení, než stagnace nebo propad k ještě horšímu.

11 4
možnosti
JB

J35a28n 25B85í47l10ý

18. 1. 2018 19:34

prý že maglajz je dokonalý...ano, v něčí hlavě

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám