Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ve druhém kole dávám hlas komukoliv jen ne Zemanovi. A je jedno jestli Zeman někde vystupuje nebo ne. Já už o tom pánovi vím dost a prostě kdokoliv jiný bude na Hradě 100x lepší než současný obyvatel.

13 4
možnosti
JZ

nezviklá*

Jinak nekterym volicum Drahose staci, ze je to "antizeman". To mne u zase u Zemana bude stacit, ze je to "antidrahos". Tedy pokud ho budu v druhem kole volit, v tom prvnim totiz urcite nebudu.

2 4
možnosti
Foto

I60v75a67n 77M29a40r52e27k

9. 1. 2018 17:29

Lepší zajíc v pytli p.Kroupo, než osm nevyzpytatelných holubů na střeše.R^ [>-]

6 6
možnosti

prezident Zeman má můj hlas v těchto volbách;-D!

5 8
možnosti
HM

Zeman nechodí do debat, protože neumí debatovat jinak než lhát . Bojí se ,že by ho soud opět uznal za lháře a jeho případné vítěztví , by už bylo neneplatné ..;-ORv

10 8
možnosti

Bohužel. máte nejspíše pravdu, Miloš není schopen veřejné debaty! V sedmdesátých letech nám to nevadilo u Ludvíka Svobody, že proležel poslední roky v nemocnici, proč by nám to mělo vadit nyní, že?

:-)

7 3
možnosti
MV

M71i25l70a73n 59V31i94k

9. 1. 2018 16:34

Kolik týdnů proležel v nemocnicích Havel?

5 3
možnosti
Foto

No já nevím, ale pod rčením "kupovat zajíce v pytli" si představuji naprosto něco jiného, než mluvit o notoricky známém Zemanovi. Tedy pokud nemyslíte jiné zvíře místo zajíce.:-)

4 3
možnosti
Foto

Ano, sice je notoricky známý, ale o jeho stavu mysli v poslední době se dá asi hovořit jen ztěží...

3 3
možnosti
AK

Pokud je někdo z kandidátů zajíc v pytli, tak to určitě není Zeman.

Za své funkční období ukázal jako jeden z prvních svůj jasný názor na afroislámskou invazi do Evropy i odmítání podněcování k válce s Ruskem. Je navíc i prokazatelný odborník v oblasti ekonomie s praxí na prognostickém pracovišti.

Má jistě svoje nedostatky, ale který člověk je nemá?

Je to Čech a Českou republiku prosazuje v zahraničí. Jak se na prezidenta sluší.

U nás se mluví o tom, že jeho zahraniční publicita je negativní. To není pravda.

Předseda Evropské rady mu osobně poděkoval za jeho moudrý projev, děkovný dopis Benjamina Netanjahu byl otištěn snad všude kromě ČR, protože tady je třeba psát jen o negativních reakcích od těch, kteří chtějí být Evropany.

Pokud jsou to Němci, tak také Evropě vládnout, pokud jsou to Češi, tak si neuvědomují, že jako Evropani bychom mohli těm Němcům tak leda nosit kufry.

Považuji za prokázané, že Zemanovi záleží na tom, jestli tu je nějaká Česká republika nebo není.

Nevím, proč by měl chodit diskutovat s ostatními kandidáty. O čem? O tom, co bude dělat jako prezident? Ale vždyť on už to dělá. Tak ať se každý rozhodne jestli se mu to líbí nebo ne.

Mně se to líbí a tak ho volit budu. Ale jestli ho někdo volit nebude, žádná tragédie, ať se každý rozhodne podle sebe. A rozhodně nevidím důvod po vzoru pánů Halíka nebo Pehe jim za jejich volbu spílat nebo pochybovat o jejich dobrých úmyslech.

10 12
možnosti
Foto

Já považuju Zemanovo tvrzení, že nechodí do debat proto, protože už sám ukázal, co a jak myslí a dělá, za výmluvu. Podívejte se, od doby jeho prvního zvolení nastala spousta jiných věcí jak v naší zemi, tak v Evropě, o celém světě ani nemluvě. A já bych rád slyšel pana Zemana odpovídat na otázky, jak vidí do budoucna fungování EU, včetně přjetí, nebo nepřijetí eura jako platidla naší zemí, otázky boje proti terorismu, otázky spjaté s migrační krizí, otázky spjaté s ekonomickou i politickou spoluprací s různými světovými zeměmi atd atd.

Je jistě mnoho a mnoho otázek, na které by mohl jak voličům svým, tak voličům druhých kandidátů dát zajímavé odpovědi. Pokud by ovšem vůbec v přímém přenosu v čase, který by si sám nezvolil, věděl, co je za den a na co se ho moderátor ptá. Pokud by na některou otázku odpovědět nechtěl, tak by to prostě přímo řekl a bylo by. Jindy umí poslat lidi "někam" s lehkostí běžícího slona, tak že by to najednou neuměl? A pokud si je tak jistý svými voliči, tak by se přeci nemusel bát toho, že by takové odpálkování nepříjemné otázky někoho z jeho voličů pobouřilo. Jak říkám, já v tom vidím jen výmluvy a strach, že by voliči viděli, jak za poslední dobu sešel nejen fyzicky, to vem konec konců čert, ale hlavně duševně. Howgh!

15 2
možnosti
Foto

Nejprve jedna technická. Máte v poslední krátké větičce takový malinkatý Čechovovský překlepíček.

Ale k věci. Klaus to v neděli řekl naprosto jasně. Když se koncipovala přímá volba, na možnost obhajoby prezidentství se vůbec nemyslelo. Trochu by to připomínalo, jak kdyby Jágra, před další sezónou, poslali na dvojku farmy, aby se tam prosadil.

Jinak, můj názor je naprosto opačný. Ne, že by Zeman nebyl schopen konkurovat ostatním.

On by v rámci diskuze mohl říci něco, co by bylo zkresleno a zneužito.

Například kauza "kalašnikov". Každý, kdo si to poslechne, musí slyšet, že šlo o obecně míněný vtip. Ovšem, zlí jazykové to interpretují tak, že vytáhl kalašnikov na Sobotku.

Und so weiter, so fort. Tak je to neustále. Cokoli Zeman řekne, bývá zkresleno. Jako ty ruské bundy, výtržnice z chrámu. Výstižně a jadrně přeložil jejich název a od té doby mu to otloukají o hlavu.

Takže, jde spíše o to, aby Zeman nebyl příliš prostořeký a bujarý, že?

5 8
možnosti
Foto

Nejprve díky za upozornění, opravil jsem to. Ale k věci - co se týká kritiky pana Zemana za překlad názvu kapely dívek z chrámu, tak tam vůbec nešlo o ten český překlad, ten byl správný, tam šlo o to, jak ten název interpretoval anglicky - ne česky... Co se ostatního týká, tak jen se chlácholte stavem ducha i těla pana Zemana. Budiž Vám to přáno.

4 1
možnosti
Foto

Sice nejsem volič MZ, takže Vám nic konkrétního sdělit nemohu. Nicméně, když jste si Vy dokázal zdůvodnit proč volit Babiše, který má problémy se zákonem, nemá stále dořešenou otázku spolupráce s StB, podnikatelům komplikuje podnikání a místo toho oslovuje voliče ČSSD a KSČM (což Vám zrovna nelichotí), tedy levici, pak si jistě příznivci MZ také dokáží jeho volbu zdůvodnit.

7 1
možnosti
Foto

Přesně tak, navíc Babišovi příznivci jistě vědí, že k přežití svého guru budou Zemana potřebovat, tak ho jistě volit budou. No a těm, kterým to nedošlo, to připomene Andrej Babiš, až oznámí, koho bude volit on. Vsadím se, že Zemana. :-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám