Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je zajímavé, že pořád ty stejný kecy o kradení podnikatelů, ale že ve státní správě mizí miliardy a proto máme všechny silnice rozmlácené atd. o tom se nemluví.

To co rozkradou podnikatelé, to je kapka v moři, proti tomu, co se vědomě prošustruje u lidí, kteří mají možnost zadávat státní zakázky a dotační programy.

Pokud kritizujete, tak ale všem stejným metrem a né jen jedním směrem.

Lidé se bohužel chovají tak, jak to vidí u lidí, kteří řídí tento stát!

6 0
možnosti
Foto

Jinými slovy chcete říct, že když krade jiný, můžete taky? Kdo neokrádá stát, okrádá rodinu? To už tady kdysi bylo...

1 3
možnosti
AT

Matláte několik věcí dohromady bez pochopení souvislostí. I v tom "šokujícím" článku se píše, že podniky dosahují ztráty nebo minimálního zisku nikoliv nepřiznáním příjmů ale tzv. optimalizací daní a převedením zisku do mezd. Za prvé, pokud jdou zisky do mezd, neodvádí daně sice podnik ale příjemci mezd. Za druhé, když podnik vykazuje několik let po sobě ztrátu, nic jednoduššího, než na něj poslat hloubkovou kontrolu. Za třetí, optimalizaci ani "optimalizaci" daní, účetní finty, investování a daňové ráje, žádné EET opravdu ale opravdu nevyřeší.

15 1
možnosti
Foto

EET se také pokud vím týká DPH, ne daně z příjmů, souvislost je v tom, že když někdo okrádá v odvodu jedné daně, je veliká pravděpodobnost, že tak činí i s daní jinou. A co se zaměstaneckých odvodů daně z příjmu týká - tak to jste trefil hřebík na hlavičku - zaměstnanec tak vlastně na svá bedra dostane břímě daňového zatížení za firmu, která vydělává díky jeho práci. To se Vám zdá fér?

1 4
možnosti
SN

:-)...Souhlas ! Majitel hotelu je ve ztrátě a jezdí v Mercku za jeden mega ! R^R^R^

1 0
možnosti

Nějaký odkaz nebo jak jste na to přišel by nebyl? Žádný majitel hotelu není padlý na hlavu, aby vykazoval ztrátu. To je jako by se rovnou berňáku udal.

Tak to byl ten Mercek ještě dost levný. Asi ojetina, že? ;-D;-D;-D

2 1
možnosti
JH

Tak tohle autorovi popularitu nepřinese:-)

Ale nedá se nic dělat, oni mnozí podnikatelé skutečně kradou

2 0
možnosti
Foto

Popularita je polní tráva a pro pravdu se leckdo zlobí.

2 0
možnosti

No to je ale hloupost. Dočetla jsem to jen k textu, že "firmy vykazují léta účetní ztrátu". Větší demagogie a nesmysl snad nemůže existovat. Firmě, která vykáže dva roky po sobě ztrátu, dýchá berňák doslova obden za krk.

Další z kroupologických fantasmagorií.Rv

5 3
možnosti
Foto

Kecy v kleci, rozkliněte si ten podtržený text v mém článku. Nevymyslel jsem si ani slovo.

2 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám