Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprostý souhlas. Kalousek je příště trapný. Svou prohru nemůže strávit.

8 3
možnosti
MS

Co to je za obrat "příště trapný"? Jako že ještě není, ale zanedlouho už bude ? :-)

0 0
možnosti
IA

Babiš sice vyhrál volby, ale nikdo s ním nechce jít do koalice. Získal 30% hlasů, ale voliči zbylých 70% voličů s ním dali najevo, že ho nechtějí. Ale Klousek škodí. A nikde není psáno, že vítěz nutně musí sestavit vládu. Podobná situace byla před pár lety na Slovensku, kde sice Mečiarova strana vyhrála volby, ale nedokázala sestavit funkční koalici a tak vládu nakonec sestavila jiná koalice. To je demokratické, to, co popisujete vy, jsou kecy skladníka.

9 5
možnosti
JF

J11i76ř18í 78F82o28g75e61l

31. 10. 2017 18:52

Kalouska ale nechce 95% lidí. Chápete vůbec ten rozdíl???

8 2
možnosti
Foto

za všechno může Kalousek!!!

11 3
možnosti
Foto

;-D Ale kdeže. On chce ,,jenom" znemožnit(!!) ustavení nové sněmovny, pokud nebude po jeho:-P viz. :Ostatní strany by tedy podle něj měly „neustavit schůzi Poslanecké sněmovny, dokud nevrátí Andrej Babišsvé pověření prezidentu Miloši Zemanovi nebo dokud nepřijde s transparentním řešením své většinové vlády“.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/povolebni-vyjednavani-snemovna-kalousek-top-09-ano-zeman-babis-mensinova-vlada-1hv-/domaci.aspx?c=A171031_112842_domaci_bja8-o;-)

5 2
možnosti
Foto

Poslanec na první schůzi komory parlamentu, které se účastní, skládá tento slib: „Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.“;-) Nevím jak kdo, ale já tam nevidím nikde slib v tom smyslu, že bude znemožńovat(!) ustavení nové sněmovny;-) Pro ty, co nechápou: ustavující schůzi nové sněmovny řídí stávající předseda, tedy p. Hamáček, a jemu jsou povinni noví poslanci skládat svůj slib. To sou ,,vjeci";-D

5 2
možnosti
JL

Kalousek zachraňuje demokracii tím, že zruší sněmovnu - doufá, že v předčasných volbách dostane místo 5% 6%, ale m,ůžer taky dostat 4,5%.

0 0
možnosti
MS

V textu Vám chybí už jen toto:

Spiklenci způsobili naší vlasti nesmírné, miliardové škody a přece vítězně plníme plán a stavíme nový krásný život pro nás i pro příští pokolení této země. Proti hrstce spiklenců stojí neotřesitelné úsilí miliónových mas, tisíce a tisíce plamenných a hněvivých projevů našich pracujících, vyjadřují současně pevné odhodlání napravit v nejkratší době škody, které nám tito zaprodanci imperialismu způsobili. A právě v tyto dny stovky závodů hlásí předčasné splnění čtvrtého roku Burešovy pětiletky, veliký balvan byl odstraněn z cesty. Je uvolněna cesta k další mírové výstavbě naší krásné vlasti. Bdělejší, pevnější a kolem svého vedení a Bureše semknutější je naše strana, vedoucí náš lid ke šťastné budoucnosti.

13 5
možnosti
Foto

Nechybí, vy si to tam hravě dosadíte...

3 1
možnosti
DN

Představte si např. kapelu o sedmi muzikantech. Takhle se jednou sejdou a uvažují o směřování svojí tvorby. Tři mají společný názor další čtyři každý jiný názor. S tím, že třem jde o kapelu a snaží se domluvit s nějakými ústupky ovšem ten poslední o tom nechce ani slyšet a chce jen jedno - nesouhlas od ostatních proti těm třem kteří jako jediní mají společný názor. Zapeklitá situace. Ani ti tři nemají většinu. Takže varianta a) kapelu rozpustíme a budeme hledat dál, nebo varianta b) uděláme ústupky ve výši procentuálního zastoupení názorů v kapele a budeme hrát dál. Kalousek nechce hrát, Kalousek chce rozpouštět.

5 1
možnosti

Tak si pročítám titulky vašich posledních blogů a musím se od srdce zasmát;-DRvRv

4 3
možnosti
Foto

Směj se paňááácóóóó...

1 3
možnosti
Foto

Velká karma a jdu si přečíst 42 diskuzi.

5 7
možnosti

eeeh, ty abys nějaké lumpárně nepoklonkoval...Rv

3 3
možnosti
KB

Jo, jo, z Bartoše roste schopný politik. Pochopil, že není v jejich zájmu nechat se Kalouskem zatáhnout do hry, ze které může nějaké body vytěžit jen Kalousek.

Kalouskovu návrhu se na svém Facebooku vysmál předseda Pirátů Ivan Bartoš. Přijde mu legrační že TOP 09 vyzývá k blokování Sněmovny jen se sedmi poslanci. Jeho vystoupení označil za divadlo.

„Piráti jsou proti politice Andreje Babiše v řadě oblastí, ale jediná cesta, jak zastavit Andreje Babiše, je porazit ho ve volbách a k tomu by měly všechny demokratické strany směřovat. Představa, že někdo získá srdce veřejnosti všemožnými obstrukcemi a divadýlky, je podle názoru mého a věřím, že i Pirátů, zcela mylná,“ uzavřel Bartoš.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/povolebni-vyjednavani-snemovna-kalousek-top-09-ano-zeman-babis-mensinova-vlada-1hv-/domaci.aspx?c=A171031_112842_domaci_bja

17 1
možnosti
Foto

J34a75n 23M67a83r60š40á17l

31. 10. 2017 13:35

Anonista učurává

před portrétem vůdce.

Moudrá slova opakuje:

"Kalousek je škůdce."

15 3
možnosti
PK

senza básnička,musím taky oprášit mé schopnosti v tomto směruR^

1 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám