Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak z toho, co bylo publikováno, napsáno, se neprokázalo jedině, že diskutovaný článek nenapsal přímo Peroutka. Jinak každý pečlivý čtenář Přítomnosti tu ideu Hitler je gentleman vlevo dole může najít v podobě, že německým politikům je vlastní rytiřské chování.

1 3
možnosti
Foto

Máte pravdu, němečtí nacističtí polikové se k našemu národu chovali opravdu rytířsky.

360.000 mrtvých hovoří za vše. Vypálené Lidice, Ležáky, Javoříčko, naši občané vražděni bez soudu, to je skutečně ukázkou rytířského chování.

0 2
možnosti
ZB

Proč by se omlouval.V zaplivané putyce bude "lidem" oslavován,jak to těm "pravdoláskařum" jejich Miloš zase nandal a příště mu to zase hodí.Koho by zajímala slušnost,morálka a nějaký Peroutka.Hrad dobře ví,co většina voliču Zemana chce slyšet....

7 1
možnosti
Foto

Případ Peroutka ukazuje, že prezident nemusí vážit svá slova. Spoléhá na své voliče, že mu všechno sežerou a právní systém, který moc nefunguje. To, že se tady nad jeho výroky rozčilujete, jej jen velice těší a každé další vaše zasténání jej utvrzuje ve správnosti jeho činů. Nejraději by běhal v koženém oblečku s důtkami.

12 1
možnosti
BM

Jenže náš pan prezident svá slova nikdy nevážil a vážit nebude! Slovy klasika Járy Cimrmana: „Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme proti tomu protestovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeme udělat.....“

5 0
možnosti
JAN

NE. Případ Peroutka především ukazuje, že v první řadě by měl být slušným člověkem sám president ! A jinak by měl být odvolán, ale u nás se nechce, a tak se řekne, že už se to stejně nestihne ;-D. Paráda.

6 1
možnosti
VK

Karma. Jenže Zeman je liška podšitá, závistivá a hlavně nezapomíná. Koukejte co dělá jeho diskutérská klaka. Hned řvou: A co ČSSD? A hned se to před volbami nasměruje proti Sobotkovi. Nic proti, ale i prohra se dá využít.

13 0
možnosti
RS

Myslim, ze pan prezident ten clanek skutecne "videl". Deza vu zase mu provedlo neplechu. Mel by jit k doktorovi a svoje projevy nechat kontrolovat. Tyto stavy se casto vraceji.

3 1
možnosti

Mluvíte mi z duše pane Kroupo - karmaR^ ale teď nastoupí šik přívrženců páně Z. včele s jistým p. Hermánkem. Vy si s ním ale budete určitě vědět rady.

5 0
možnosti
JAN

Co jsem naposledy zahlédl "evidovaného" p. H., tak byl celkem umírněný, tj. skutečně něco neuvěřitelného ;-D. Ale neměli bysme se obávat, podívejme se na odkaz, např. jakési pí. Čáslavské, ta se nebála ani v době opravdu slizké, v době komunistické normalizace. Nebo i věci několika zdejších blogerů jsou přesné. Takže mějte se.

1 0
možnosti
FV

Za to vás místní rudá letka nepochválí, Vladimíre. Já vlastně jo.

Ale už mě ta zdejší amatérská politologie k smrti nudí, pojďte nám zase něco uvařit nebo zaveršovat. To byly časy. R^

6 0
možnosti
Foto

Zlaté časy. A to štěstíčko. Od rudé letky ke gulášku. A kdo s davem nesouzní, je jasnej. Do rudé letky s ním. A na porážku;-D

2 0
možnosti
Foto

Je hloupost trestat lidi za jejich pindy, lži, zesměšňování jiných atd. atd. Žádný obecný zákon, který by tohle trestal, nemá ve slušné společnosti co dělat.

1 1
možnosti
Foto

;-) Být zákon proti hlouposti avzteku, to by bylo zavřenejch;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám