Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Nejschůdnější cesta jsou titulky,ale moje žena nevidí nejlíp a nestíhá.Tak snad vyměnit při stříhání pořadu ty zvukaře.Nebo že by ta technika stála za starou belu?R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Je to tak - a nejen na CT. Zena dokonce vazne uvazuje o tom, ze me posle k usnimu. Byva obvykle pri spolecnem sledovani TV (coz je ovsem zridkakdy) o kousek bliz k prijimaci a jeste zvuk slysi :-) .

0 0
možnosti
ZH

Prostě je to špatně natočený, či namíchaný. Drmolení je špatný herec a režisér.

Ale na to jak si zde někteří stežují na hlasitou reklamu mám elegantní řešeni. Decibely v reklamě bych progresivně zdanil. To by bylo doma tichoučko, jsem přesvědčen, že by to dalo vzniknout novému umění. Umění němé reklamy. :-)

3 0
možnosti
Foto

Nechte toho, ještě bude OSA, Instagram a jiní vybírat poplatky progresivně dle decibelů.

1 0
možnosti
Foto

Ano, dnes je nezbytné sledovat tv s ovladačem v ruce a neustále korigovat zvuk. Možná by se do toho mělo vložit ministerstvo životního prostředí, protože to zvyšuje spotřebu baterií :-);-)

3 0
možnosti
Foto

Ovladač Vám nepomůže. Tím jen zesílíte celý ten zvukový maglajs, ale rozumět slovům nebudete o nic lépe...

2 0
možnosti
Foto

J82a14k66u38b 68R33o43t73h

8. 9. 2016 13:31

Umění, Vladimíre. To je zkrátka umění. Asi stejně, jako roztřesená steadycam, podivné flashe nebo zrychlený posuv při statických záběrech. Nejvíc jsem si to "vychutnal" u druhé série těch olomouckých kriminalistů (s Krobotem a Melíškovou). První točil Hřebejk, a dobrý. Druhou přiblblo a aktivista Tauš, a děsná kamera a zvuk šílenej. Třetí Hřebejk a zase dobrý. Tauš dělal "umění"! :-/;-D

1 0
možnosti

Je to tak. A jeden se nedovolá.

3 0
možnosti
Foto

S tím drmolením nebo i katastrofickými výkony některých českých herců je to jednoduché: "Není čas". Prý je na natáčení seriálů (i dabingu) moc málo času, navíc by to stálo víc peněz, takže se všechno odhrká co nejrychleji a herci pak klušou zase na další aktivity. Takže nějaké pilování nepřichází v úvahu. A jak je vidět na ukázkách, tak někteří přebíhají z jednoho hloupého televizního výplodu do druhého, že při náhodném spatření netušíte, na který zrovna běží upoutávka.;-D

2 0
možnosti
VK

A není to vlastně jedno, co tam povídají? Možná, že kdybyste slyšel všechno, tak už se na to raději nebudete dívat. Možná, že to je účel.:-)

3 0
možnosti
PJ

Já bych měl jedno vysvětlení... Je třeba přesvědčit nás, koncesionáře, že přechod na DVB-T2 je nezbytný... Proč nepoužít argument, že DVB-T2 bude mít kvalitnější zvuk? Uživatelé rádi vyhodí do sběru (nedávno pořízené) DVB-T set-top-boxy a velkoplošné LEDKy, pořízené loni na Vánoce, dovybaví hnusnou externí krabičkou s další "dálkou" ;-D

2 0
možnosti
MJ

Ano máte pravdu, vnímám to stejně a navíc mám pocit, že někteří herci tak trochu drmolí, nechápu jak jím to může u zvukaře projít.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám